Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(Pelagija @ 2016 02 20, 09:29)
Kai nera ka pasakyti, belieka lieti pagieza oponentams.

Pasakyti yra ką. Tik bėda, kad oponuojanti pusė fanatiškai "negirdi".
Beje, tiek pagiežos, kiek antivakcinininkai išlieja medikų adresu, dar neteko niekada ir niekur girdėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 19, 20:16)
Superinis straipsnis, labai geras tyrimas atliktas  thumbup.gif bet Kackac tuoj ji isdes i suns dienas, nes ji atiliko ne SAM, ne ULAC ar ne  Kackac  lotuliukas.gif  doh.gif

Šitas tikrai geresnis, nei ankstesnis, rodos Pelagijos nurodytas, kur straipsnio pabaigoje prašoma paremti SMS žinute bigsmile.gif
Gerbiami skaitytojai, jeigu manote, kad informacija pateikta infa.lt tinklapyje buvo jums nors kažkiek naudinga – jūs galite paremti tinklapį SMS žinute.

O šis- tikrai neblogas mirksiukas.gif Ne turiniu, o forma ir pagaminimo būdu: skaičiai sudėti tikri(jie tiks ir temoje orientuotiems, ir šiaip skaitantiems), žongliravimas epidemiologija(čia triukus gali pastebėti jau mažesnioji dalis) ir pabaigai emocingas finalas, kurio tikslas pasakyti, kad neskiepyjami vaikai, tai tokia smulkmena prieš pasaulinį blogį(autokatastrofas, siucidus, alkoholizmą ir narkomaniją) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 02 20, 12:26)
Šitas tikrai geresnis, nei ankstesnis, rodos Pelagijos nurodytas, kur straipsnio pabaigoje prašoma paremti SMS žinute  bigsmile.gif

O šis- tikrai neblogas  mirksiukas.gif Ne turiniu, o forma ir pagaminimo būdu: skaičiai sudėti tikri(jie tiks ir temoje orientuotiems, ir šiaip skaitantiems), žongliravimas epidemiologija(čia triukus gali pastebėti jau mažesnioji dalis) ir pabaigai emocingas finalas, kurio tikslas pasakyti, kad neskiepyjami vaikai, tai tokia smulkmena prieš pasaulinį blogį(autokatastrofas, siucidus, alkoholizmą ir narkomaniją)  bigsmile.gif

Zinoma, Jus teikiate purmenybe tiems tinklapiams, kuriu remti nereikia, bet kurie stato saskaitas verslo gigantams uz surinktus klikus.
Atsakyti
QUOTE(Taja @ 2016 02 20, 14:04)
Zinoma, Jus teikiate purmenybe tiems tinklapiams, kuriu remti nereikia, bet kurie stato saskaitas verslo gigantams uz surinktus klikus.

Ne, teikiu pirmenybę šaltiniams, kurių turinys nepriklauso nuo klikų ir baner'ių mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kuri man galetumete atsakyti kaip yra su MMR skiepu. Mes jo neturime ar priims mus kitais metais i priesmokykline grupe privaciam darzelyje? Jeigu priesmokykline privaloma, tai gal skiepo nereikalaus, ar tureciau sunerimti? Vaikui kita gruodi bus 6 metai. aciu jeigu atsakysite smile.gif
Atsakyti
https://prof77.wordp...f-dtap-vaccine/

http://yournewswire....vaccine-trials/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramce: 12 kovo 2016 - 09:14
QUOTE(Ramce @ 2016 03 12, 09:14)

Tripedia vakcinos gamyba seniausiai nutraukta, tad gyvenkit ramiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 03 12, 09:14)

Man nepavyko rasti jokios šį straipsnelį patvirtinančios informacijos. Gal kažkam pavyks labiau rasti nuorodas į oficialius tinklapius bei teismo sprendimus? g.gif Parodykite, prašau, ir mums. 4u.gif
Atsakyti
Įdomu. Tema AŠ atsisakiau vakcinų. Tačiau žaidžiama kūdikių ir vaikų likimais. ot mamytės. Jie juk negali pasakyti-apsaugok mane.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 12, 11:11)
Įdomu. Tema AŠ atsisakiau vakcinų. Tačiau žaidžiama kūdikių ir vaikų likimais. ot mamytės. Jie juk negali pasakyti-apsaugok mane.

Savais vaikais rūpinkitės,nes žinokite patirti vakcinų šalutinius poveikius tikrai baisu,niekam nelinkėčiau.Lygiai taip pat vaikai negali pasipriešinti kai tėvai savo noru pumpuoja chemiją esančią vakcinose,atsiklausiate ar jie to nori? 4u.gif
Atsakyti
Leisiu sau priminti, kad ULAC'o duomenimis nepageidaujamos reakcijos į skiepus sudaro tik 0,01 proc. visų atliktų skiepijimų. Didžioji šių reakcijų dalis yra vietiniai pakenkimai dėl neteisingos BCG vakcinos įskiepijimo technikos. Visos pastebėtos nepageidaujamos skiepų reakcijos tiek pačių tėvų, tiek medicinos darbuotojų turi būti registruojamos NRV registre. Tačiau, net ir "Užregistruoti pranešimai apie vaistinių preparatų sukeliamas nepageidaujamas reakcijas nereiškia, kad šie vaistiniai preparatai ar jų veikliosios medžiagos yra nesaugūs. Tik visų turimų duomenų išsamus mokslinis vertinimas leidžia daryti patikimas išvadas dėl vaistinių preparatų naudos ir rizikos santykio."

http://www.vvkt.lt/F...oginis-budrumas

Atsakyti
Melas,nes daugybė reakcijų nei neužregistruojama,kiek mamų po skiepų skundžiasi bėrimais,aukšta temperatūra,neramiu miegu,nenumaldomu klyksmu ir t.t.gydytojai išrašo nuo temperatūros,nuo alergijos,virusų vaistų ir viskas.
Dėl BCG jie neturi kur dėtis,nes akivaizdžios šalutinės reakcijos,vaikai operuojami,ilgas gydymas.Nėra kaip sakyti sutapimas su skiepu.
Nelaikykite žmonių kvailais su savo straipsniukais,skaičiukais,mokslininkais ir visu kitu.
O pas mus labai lengva nepripažinti,nes retas,kuris turi atliekamų pinigų brangiems advokatams.
Atsakyti