Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(kackac @ 2016 02 07, 21:28)
Šaunuolė mergaitė - pamoką išmokai teisingai. 4u.gif

Aš rašiau-tai jūsų idėjos,nereiškia,kad aš jomis taip jau labai tikiu biggrin.gif Beje,mokytis čia man nėra ko,nes to jau esu mokiusis studentavimo laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 07, 21:45)
Aš rašiau-tai jūsų idėjos,nereiškia,kad aš jomis taip jau labai tikiu biggrin.gif Beje,mokytis čia man nėra ko,nes to jau esu mokiusis studentavimo laikais biggrin.gif

Tik tas, kuris nieko nežino, mano, kad jau visko išmoko. 4u.gif
O protingiausi studentai, beje, yra ne tie, kurie studentauja, o tie, kurie studijuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2016 02 07, 20:53)
Taip ir įsivaizduoju tuos vargšiukus, nedrįstančius žodžio pasakyt, o internete visais pajėgumais "skalbiančius" tuos, į ką pažvelgt nedrįsta.

Kažkaip apie kackac pagalvojau. Na viens prie vieno. Ar ne taip, kiskius?

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 08, 08:57)
Kažkaip apie kackac pagalvojau. Na viens prie vieno. Ar ne taip, kiskius?

Taigi, kalba ne apie medikus, o apie "vargšiukus pacientukus". biggrin.gif Katriems prof. patikrinimo rekomendavimas, generuoja piktinimąsi medikų beribiu suįžūlėjimu. lotuliukas.gif
Atsakyti
O tu medikė?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 08, 11:18)
O tu medikė?

lotuliukas.gif Kalba ne apie mane, o apie hi (: žinutės mintį, o ji kalbėjo apie tam tikrą pacientų tipažą. biggrin.gif

P.S. Neišlaikei ignoro mano žinutėms? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cha cha cha. Žandai neplyš?
Tiesiog man pats žodžių skambesys ir asmens apibūdinimas priminė tave. O ten ar apie pacientus, ar apie internete ramybės nerandančias personas, jokio skirtumo. Bet kaip asmens apibūdinimas taikliai pritaikytas būtent tau.

O dėl ignoro anuliavimo pasijautei pagerbta, ar ne? Neilgai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 08, 11:39)
Cha cha cha. Žandai neplyš?
Tiesiog man pats žodžių skambesys ir asmens apibūdinimas priminė tave. O ten ar apie pacientus, ar apie internete ramybės nerandančias personas, jokio skirtumo. Bet kaip asmens apibūdinimas taikliai pritaikytas būtent tau.

O dėl ignoro anuliavimo pasijautei pagerbta, ar ne? Neilgai wink.gif

Manai, kad gyvenime esu pelytė po šluota, neturinti kur ir su kuo bendrauti be SM? lotuliukas.gif

Neilgai, tikrai neilgai sugebėsi ignoruoti. Žiūriu, veltui pastangos.4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 08 vasario 2016 - 11:50
QUOTE(kackac @ 2016 02 08, 13:46)
Manai, kad gyvenime esu pelytė po šluota, neturinti kur ir su kuo bendrauti be SM? lotuliukas.gif

labai panasu biggrin.gif bent jau pagal tai kiek laiko praleidziate SM, kelis kartus daugiau nei be kuri "supermamyte" sioje temoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 08, 11:56)
labai panasu  biggrin.gif bent jau pagal tai kiek laiko praleidziate SM, kelis kartus daugiau nei be kuri "supermamyte" sioje temoje  lotuliukas.gif

Ne "supermamyčių" apsukoms suspėti pabūti visur. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 08, 14:00)
Ne "supermamyčių" apsukoms suspėti pabūti visur. mirksiukas.gif biggrin.gif

Kap cia dabar taip nutiko? lotuliukas.gif o gal tos "supermamytes" turi dar asmenini gyvenima, seima, darba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 08 vasario 2016 - 12:33
QUOTE(kackac @ 2016 02 07, 19:49)
Nuvilsiu. mirksiukas.gif  Absoliuti dauguma sąmoningų žmonių teisingus sprendimus priima patys - skiepija savo vaikus ir vadovaujasi medikų rekomendacijomis, o ne VBS agentūrų filosofijomis. O neapsisprendęs žmogus, jei jis tikrai ieškos atsakymų, neabejotinai juos suras ir jau ne vienas surado, tik deja, ne antivaxerių pulkelio pusėn. mirksiukas.gif

Kiek tokių jau po velėna, be laiko, besivadovavusių vien tik medikų (tų tradicinių) rekomendacijomis... vargšai kvaili žmogeliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hi (: @ 2016 02 07, 21:12)
Beje, labai į temą. Dabar viską bandoma nurašyti skiepams. Nes tada kaltas kitas. O jei taip pažiūrėt, ką pačios vartoja savo noru ir kokios to galimos šalutinės pasekmės tai jau ne. Pačios tai tik sveiką maistą ir sveikas piliules. Nuolat. Iš kurių vien nauda.  cool.gif O kad bent pusė tiek kiek "antivaxerystėj" pasikapstytų KT tema. Senos, naujos kartos ne pati esmė. Gi skiepai irgi senos/naujos kartos...

O kas tuos KT sukūrė, skiria? cool.gif
Atsakyti