Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(kackac @ 2016 02 05, 11:42)
Mieloji tu mano, seniai praėjau šitą etapą, kai reikėjo skiepyti savo vaikus. Blogiausia, kas buvo nutikę - tai sekančią dieną po skiepijimo kiek pakilusi temperatūra ir sumažėjęs vaiko apetitas. Viskas.
Sakai, visi jus tildo, ministrai nereaguoja, tai pasikviesk kokį Lobovą su Janutiene - ištransliuos labai plačiai ir garsiai. biggrin.gif

Tai sakai net ir nususėlis meluoja? biggrin.gif Nėra nei tų 50 atvejų? Ar tau ant tiek tavo vaikai nusispjaut, o svarbu tik kažkokia auklėtoja ir jos vaikas? Motina Tereza gal būsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 13:02)
Ar tau ant tiek tavo vaikai nusispjaut, o svarbu tik kažkokia auklėtoja ir jos vaikas?

Eilnį kartą nepataikei. Man net labai svarbūs mano vaikai, todėl juos ir skiepijau. O šiandien su vyru džiaugiamės protingais ir sveikais sūnumis. mirksiukas.gif
Atsakyti
bet aš niekaip nesuvokiu, kodėl atsakinga savimi besirūpinanti moteris negali pati skiepytis nuo raudoniukės, jei vaikystėje nebuvo ja sirgusi. Kam skiepyti visus vaikus, jei vaikams ši liga nėra mirtinai pavojinga. Galų gale darželio personalas lai ir skiepijasi, juk niekas nedraudžia. Gal tie, kurie atsisako skiepų galėtų juos nemokamai perleisti skiepytis norinčiam kitam suaugusiajam?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 05, 13:16)
Eilnį kartą nepataikei. Man net labai svarbūs mano vaikai, todėl juos ir skiepijau. O šiandien su vyru džiaugiamės protingais ir sveikais sūnumis. mirksiukas.gif

O kitiems svarbūs jų vaikai irgi ir jie savo vaikams nelinki būti tame "penkiasdešimtyje". Čia tau ne koks va bank, o tavo vaikas. O jau auklėtojos tegu pačios ir rūpinasi savimi ir savo vaikais kaip tik nori.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 05, 13:26)
bet aš niekaip nesuvokiu, kodėl atsakinga savimi besirūpinanti moteris negali pati skiepytis nuo raudoniukės, jei vaikystėje nebuvo ja sirgusi. Kam skiepyti visus vaikus, jei vaikams ši liga nėra mirtinai pavojinga. Galų gale darželio personalas lai ir skiepijasi, juk niekas nedraudžia. Gal tie, kurie atsisako skiepų galėtų juos nemokamai perleisti skiepytis norinčiam kitam suaugusiajam?

Gal ta jauna moteris (vaikų darželio darbuotoja) net nežino, kad vaikystėje nebuvo nei skiepyta, nei sirgusi raudonuke. Mamos nebeturi, ambulatorinė kortelė kažkur pasimetė, nėštumas netikėtas ir neplanuotas...
O kad vaikų ugdymo įstaigų darbuotojai būtų privalomai vakcinuojami darbdavio lėšomis, aš tik už. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 05 vasario 2016 - 14:25
Oi, pasidaryti antikūnų tyrimą ne problema tikrai. Visom nėščiom daro, tai pasidarys ir ta kuri dar tik planuoja nėštumą. Be to net ir ta kuri vaikystėj buvo vakcinuota gali ir nebeturėti šiai ligai imuniteto. O va jei prasirgus būtų vaikystėj tai imunitetas garantuotas. Bet šių laikų jaunos moterys beveik visos jau skiepytos ir su neaiškiu imunitetu.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 02 04, 20:29)
"Bet vaikų neskiepijau, kol pati nesusirgau vėjaraupiais būdama trisdešimt penkerių metų. Labai sunkiai sirgau, netgi buvau atsidūrusi reanimacijoje. Supratau, kokia rizika ir kas gresia. Po to aš ir suskiepijau visus savo vaikus“, - pasakoja apie skiepus nuomonę pakeitusi Mišrios Seimo narių grupės atstovė Aurelija Stancikienė" Šaltinis: http://lsveikata.lt/...o-i-teisma-4242

Tegul nepasakoja pasakų, pirmas tris dukras skiepijo tada, kada priklauso, t.y., nuo gimimo.

Po šių jos pasisakymų nusivyliau šia moterimi,laikiau ją tikrai protinga,mąstančia,išsilavinusia ir viskuo besidominčia,o pasirodo jos sprendimas neskiepyti savo vaikų buvo visiškai nepagrįstas,neapgalvotas ir iš esmės neišanalizuotas jeigu pačios liga privertė taip greit persigalvoti ir pakeisti nuomonę.Skiepų didžiausias minusas (aišku neskaitant į jų sudėtį įeinančių neurotoksinių cheminių medžiagų) ir yra tame,kad jų suformuotas imunitetas nėra visam gyvenimui,kaip persirgus natūraliai,taigi vaikystėje skiepyti suaugę tampa visiškai neapsaugotais jei nesirevakcinuoja,o ji pasirodo net to nežino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 05 vasario 2016 - 15:14
QUOTE(bevardė @ 2016 02 05, 14:31)
Oi, pasidaryti antikūnų tyrimą ne problema tikrai. Visom nėščiom daro, tai pasidarys ir ta kuri dar tik planuoja nėštumą. Be to net ir ta kuri vaikystėj buvo vakcinuota gali ir nebeturėti šiai ligai imuniteto. O va jei prasirgus būtų vaikystėj tai imunitetas garantuotas. Bet šių laikų jaunos moterys beveik visos jau skiepytos ir su neaiškiu imunitetu.

Ką patarsi jaunai moteriai, kuriai nepavyko suplanuoti nėštumo? Netyčiukas, taip sakant. Imunologinė anamnezė neaiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 05 vasario 2016 - 14:50
Sorry, bet negaliu rūpintis kiekviena neatsakinga suaugusia moterimi rizikuodama savo vaikų sveikata.

O jei mano vaikas negali būti skiepijamas MMR ir medikai tą pripažįsta, ir jis suserga raudoniuke, tai ką, jau vadinasi tai neatsakingajai jis nepavojingas?

Kodėl vietoj masinio skiepijimo kūdikystėj negali būti programos kai 16-18 m merginos tikrinamos dėl imuniteto raudoniukei ir jo nesant skiepijamos. Neapsimoka matyt, nes ne visom to skiepo reikės, o čia va visi kūdikiai ir mergaitės ir berniukai suskiepyti. O kad suaugę imuniteto nebeturi neįdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 05 vasario 2016 - 15:10
QUOTE(bevardė @ 2016 02 05, 14:57)
O jei mano vaikas negali būti skiepijamas MMR ir medikai tą pripažįsta, ir jis suserga raudoniuke, tai ką, jau vadinasi tai neatsakingajai jis nepavojingas?

Kodėl vietoj masinio skiepijimo kūdikystėj negali būti programos kai 16-18 m merginos tikrinamos dėl imuniteto raudoniukei ir jo nesant skiepijamos. Neapsimoka matyt, nes ne visom to skiepo reikės, o čia va visi kūdikiai ir mergaitės ir berniukai suskiepyti. O kad suaugę imuniteto nebeturi neįdomu.

Lygiai taip pat pavojingas. Bet tokiu jis yra ne savo noru, nes turi medicinines kontraindikacijas skiepijimui.

Kaži, kas čia labiau apsimokėtų. Bijau, kad "farmacininkams lobistams" tamstos pasiūlymas būtų gerokai didesnis biznis. biggrin.gif

Atsakyti
Savo noru ar ne savo, bet toji neatsakingoji nebus apsaugota. Vat lai ir saugosi pati.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 05, 14:49)
Ką patarsi jaunai moteriai, kuriai nepavyko suplanuoti nėštumo? Netyčiukas, taip sakant. Imunologinė anamnezė neaiški.

Jos problema. O gal tu tokia gerutė visų problemų sprendėja? Gal ir mano išspręstum visas problemas? bigsmile.gif
Atsakyti