Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 27, 17:06)
Tikrai žmogus taip įsijautė,kiek užeini į SM paskutiniai atsakymai kackac,5-6val.ryto,ir aplamai visose temose jos paskutinis komentaras,sėdi laukia kada kas ką parašys,jei neparašo įmeta kokį straipsnį,galvoja gal taip kažką prisišauks,nes vienai stogas važiuoja doh.gif

O aš laukiu, kada visos šios temos narės nustos reaguoti į kackac užgauliojimus. Na negi Jums tikrai neatsibodo, negi Jums taip svarbu kackac įrodyti kažką, ko vis tiek Jums nepavyks padaryti. Mes neskiepijam savo vaikų ir nesiruošiam to daryti, net jei kackac tai nepatinka, mes neraginame kitų sekti mūsų pavyzdžiu. Tik čia kackac labai bijo, kad mūsų kalbos gali paskatinti neapsisprendusias mamas ne vakcinų naudai ir ji dėl to širsta. Na ir tegul. Na būkit protingos, nesivelkit į bergždžias diskusijas su ja ir neterškit pačios šitos temos. 4u.gif
Atsakyti
http://www.cdc.gov/m...ml/mm6438a7.htm

Apacioje lentele apie sergamuma tymais. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 01 28, 09:57)
http://www.cdc.gov/m...ml/mm6438a7.htm

Apacioje lentele apie sergamuma tymais. 4u.gif

Kaip ir Lietuvoje, daugiausia sirgo suauge nuo 29 iki 49 metu.

Stai Jums visuotinis imunitetas!

Bet vis tiek reik suskiepyti butent vaikus, kad tymai nebecirkuliuotu. Kiek galima visus kvailiais laikyti?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 01 27, 23:58)
Matyt , trūksta, nes sunkiai susieju paryškintą tekstą su "visa pagarba"  mirksiukas.gif

Taip Dange, pagarbą reikia užsitarnauti, o ne avansu reikalauti.

Visoje medikų bendruomenėje kaip virusas paplitusi ši problema. Aš medikas, tai automatiškai teisus. Deja, toli gražu ne. Retas kuris sugeba kompetetingai pakonsultuoti. Kaip ir jūs šiame forume, į rimtus klausimus neatsakote, ir net i paprastus klausimus atsakinejate demonstruodama savo ribota, standartini mastyma.
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2016 01 28, 09:41)

Visoje medikų bendruomenėje kaip virusas paplitusi ši problema. Aš medikas, tai automatiškai teisus. Deja, toli gražu ne. Retas kuris sugeba kompetetingai pakonsultuoti. Kaip ir jūs šiame forume, į rimtus klausimus neatsakote, ir net i paprastus klausimus atsakinejate demonstruodama savo ribota, standartini mastyma.

lotuliukas.gif Žinoma, kas gi kitas geriau išmano mediciną, jei ne supermamytės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2016 01 28, 10:41)

Lyg ir nereikalavau blink.gif Kaip ir neįsipareigojau atsakinėti į kažkam rūpimus klausimus. Vakcinų temose esu tokia pat diskusijos dalyvė, kaip ir jūs- be privilegijų į vienintelę teisingiausią tiesą ir be įsipareigojimų atitikti jūsų keliamus reikalavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Dangės atsakymai niekada neužkliuvo, ji visada sugeba pagarbiai atsakyti, net jei jos atsakymas gali ir nepatikti, vis tik ji daugeliu atveju teisi ir priverčia dar kruopščiau rinkti informaciją.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 01 28, 11:54)
Lyg ir nereikalavau  blink.gif Kaip ir neįsipareigojau atsakinėti į kažkam rūpimus klausimus. Vakcinų temose esu tokia pat diskusijos dalyvė, kaip ir jūs- be privilegijų į vienintelę teisingiausią tiesą ir be įsipareigojimų atitikti jūsų keliamus reikalavimus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Danges poziuri, jo demonstravima, pozicija skiepu klausimu (nors ir ne visai sutinku) ir diskusiju tona tikrai gerbiu 4u.gif

Deja apie kita persona to pasakyti nei kaip negaleciau lotuliukas.gif schmoll.gif nors atrodo juk pozicija jusu ta pati, taigi Kackac gal laikas daryti isvadas?

QUOTE(kackac @ 2016 01 28, 11:45)
lotuliukas.gif Žinoma, kas gi kitas geriau išmano mediciną, jei ne supermamytės. wub.gif

Jei kas ir itikintu mane privalomai ar savanoriskai pasiskiepyti tai tik toks bendravimas kaip Danges, Kackac budas tai padaryti, skatina tik dar didesni pasipriesinima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 28 sausio 2016 - 10:03
QUOTE(kiskius @ 2016 01 28, 10:03)
Jei kas ir itikintu mane privalomai ar savanoriskai pasiskiepyti tai tik toks bendravimas kaip Danges, Kackac budas tai padaryti, skatina tik dar didesni pasipriesinima

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 01 28, 10:03)
drinks_cheers.gif Danges poziuri, jo demonstravima, pozicija skiepu klausimu (nors ir ne visai sutinku) ir diskusiju tona tikrai gerbiu  4u.gif

Deja apie kita persona to pasakyti nei kaip negaleciau  lotuliukas.gif  schmoll.gif nors atrodo juk pozicija jusu ta pati, taigi Kackac gal laikas daryti isvadas?

Kokios tos mergytės juokingos. lotuliukas.gif Joms atrodo, kad visi ir visos turi stengtis joms patikti ir wubintis bei seiliotis vardan jų draugyčių statuso. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, dange su šituo vaikų darželiu bendrauja jau belenkiek metų, o rezultatas - tas pats antivaxininis kliedys. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 28 sausio 2016 - 10:13
QUOTE(bevardė @ 2016 01 28, 12:02)
Dangės atsakymai niekada neužkliuvo, ji visada sugeba pagarbiai atsakyti, net jei jos atsakymas gali ir nepatikti, vis tik ji daugeliu atveju teisi ir priverčia dar kruopščiau rinkti informaciją.

Kazkodel Dange nieko neatsako apie poliomielito istorija, pakeistus diagnozavimo kriterijus, n kartu prase forumietes. Visda ignoravimas.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 28, 12:09)
Kokios tos mergytės juokingos. lotuliukas.gif  Joms atrodo, kad visi ir visos turi stengtis joms patikti ir wubintis bei seiliotis vardan jų draugyčių statuso.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai ai kaip smagu is saves saipytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti