QUOTE(Pelagija @ 2016 01 27, 15:53)
Jei nesiruošiama jokiai medicininei intervencijai - ne. Bet skiepas yra rimta intervencija, gerb Dange. Reiktų įsitikint, kad vaikas sveikas ir neturi kontraindikacijų skiepui. Ar geriau aklai rizikuot???
Kaip suprantu, kraujo tyrimo pageidaujama įsitikinti, ar vaikas "kuo nors" neserga
Jei vaiko vakcinuoti neketinam, tai kaip ir nereikia įsitikinti, ar jis tikrai tikrai sveikas, ar teisingai supratau ?
Pelagija, jei trumpam atitrūktumėm nuo vakcinavimo temos ir tiesiog įjungtumėm sveiką protą(kurio, neabejoju, jums nestinga): ar tikrai badytumėt vaiką kas 1-2 mėnesius vien tam, kad kažkam kažką įrodyti?
QUOTE(kiskius @ 2016 01 27, 16:06)
TAIP, ne taip daznai kaip nurodete, bet atsakymas - taip
kadangi esu labai nerupestinga ir neatsakinga mama (nes neskiepiju vaiko) tai dar ir pabadau ji profilaktiskai
panasiai kas puse metu atliekam bent jau bendra kraujo tyrima, netgi gydytojos siuntima gaunu tam, nors ir gydytoja siek tiek priesinasi, nes sveikam vaikui lyg ir 1 profilaktinis kraujo tyrimas per metus kompensuojamas. Be problemos ir be siuntimo uz pinigus daryciau, tai ne tik padeda nustayti ar vaikas neserga jusu isvardintomis ligomis, bet ir ar jam nera gelezies trukumo (feritino tyrima darau mokamai), ar neserga leukemija pvz., kurios pozymiai isryskeja gerokai veliau, nei tai galetu parodyti kraujo tyrimas.
Bet as nematau tame nieko blogo, mano vaikas net neverkia ir nebijo kraujo davimo
Esate labai rūpestinga mama.Ir dar nerimastinga. Ligų yra gerokai daugiau, nei galima išspausti iš bendro kraujo tyrimo.
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 27, 16:51)
Sakote užuojauta?Mano vaiko ankstesnė gydytoja pasakė,kad neskiepyti retai lankosi poliklinikoje,nes retai serga.Na nežinau,bet pavasarį bus metai kaip nebuvo vaikas poliklinikoje.nesant reikalui ir jokių tyrimų nedarau be reikalo šiaip proflaktiškai.
nereikia pamiršti,kad dažnai ir maldauti gydytojų reikia,kad duotų siuntimus profilaktiškai,pirmas klausimas ligų ieškote
.Aš asmeniškai iš viso nematau reikalo esant sveikam trintis po gydymo įstaigas.
Pirmą kartą visoje diskusijos istorijoje sutiksiu su Erikauzu