Įkraunama...
Įkraunama...

Aš atsisakiau vakcinų

http://vactruth.com/.../24/hollys-law/
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 17:23)
Nuoširdžiausia užuojauta šių supermamyčių šeimos gydytojams. doh.gif

Nemanau, kad joms reikalinga jusu uzuojauta SUPERMAMYTE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 01 27, 15:35)
Nemanau, kad joms reikalinga jusu uzuojauta SUPERMAMYTE 4u.gif

Supermamytės tai gali priimti, kaip įžeidimą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 15:23)
Nuoširdžiausia užuojauta šių supermamyčių šeimos gydytojams. doh.gif

Sakote užuojauta?Mano vaiko ankstesnė gydytoja pasakė,kad neskiepyti retai lankosi poliklinikoje,nes retai serga.Na nežinau,bet pavasarį bus metai kaip nebuvo vaikas poliklinikoje.nesant reikalui ir jokių tyrimų nedarau be reikalo šiaip proflaktiškai.
nereikia pamiršti,kad dažnai ir maldauti gydytojų reikia,kad duotų siuntimus profilaktiškai,pirmas klausimas ligų ieškote.Aš asmeniškai iš viso nematau reikalo esant sveikam trintis po gydymo įstaigas.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 27, 15:51)
Sakote užuojauta?Mano vaiko ankstesnė gydytoja pasakė,kad neskiepyti retai lankosi poliklinikoje,nes retai serga.Na nežinau,bet pavasarį bus metai kaip nebuvo vaikas poliklinikoje.nesant reikalui ir jokių tyrimų nedarau be reikalo šiaip proflaktiškai.
nereikia pamiršti,kad dažnai ir maldauti gydytojų reikia,kad duotų siuntimus profilaktiškai,pirmas klausimas ligų ieškote.Aš asmeniškai iš viso nematau reikalo esant sveikam trintis po gydymo įstaigas.

Kaip matome, kiti gi intensyviai mėgsta trintis ir kažko ieškoti. O jau ko ieškoti, supermamytės tikrai susigalvos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 15:56)
Kaip matome, kiti gi intensyviai mėgsta trintis ir kažko ieškoti. O jau ko ieškoti, supermamytės tikrai susigalvos. biggrin.gif

Gal gana dergti ir smeizti kitaip mastancius nei jus? Kiek gi galima? Nepatinka, neskaitykit, tai ko cia sedit ir putojates? Kaip lapas prie s....prilipes. doh.gif

Varo ant supermamyciu, bet pati be ju negali nei vienos dienos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 15:56)

Prieš kažką kišant į vaiką(kad ir vakcinas)trinčiausi ir aš,dar ne tiek tyrimų pareikalaučiau,privalėtų visus mano pageidajamus tyrimus daryti,visus nemokamai,su gydytojos parašu,kad tie patys tyrimai bus kartojami po skiepijimo,sąlygas kelčiau aš,nepatiktų tai jau gydytojos problema būtų,vadinasi neskiepyju dėl gydytojo kaltės,kuris neatitinka mano reikalavimų,ir parašą ne aš dėčiau sutikdama,o gydytojas,kad jis prisiima visą atsakomybę,nes tai jam reikia,kad vaikas būtų paskiepytas,o ne man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 27 sausio 2016 - 16:19
QUOTE(Ramce @ 2016 01 27, 16:02)
Varo ant supermamyciu, bet pati be ju negali nei vienos dienos. wub.gif

O taip, supermamytės nuo kuklumo nenumirs. 4u.gif

QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 27, 16:04)
Prieš kažką kišant į vaiką(kad ir vakcinas)trinčiausi ir aš,dar ne tiek tyrimų pareikalaučiau,privalėtų visus mano pageidajamus tyrimus daryti,visus nemokamai,su gydytojos parašu,kad tie patys tyrimai bus kartojami po skiepijimo,sąlygas kelčiau aš,nepatiktų tai jau gydytojos problema būtų,vadinasi neskiepyju dėl gydytojo kaltės biggrin.gif

thumbup.gif Žviegėm choru. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 16:18)
thumbup.gif  Žviegėm choru. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žvenkite į sveikatą,o aš neskiepijau ir neskiepysiu,nes gydytojai nededa savo parašo,kai padės savąjį ir duos krūvas mano pageidaujamų siuntimų tyrimams tik tada pagalvosiu,bet ir tai gal,bet būtų dar reikalavimų,kad vakcinos būtų vienavalentės,vėlgi jų nėra,žodžiu skiepyti man neapsimoka bigsmile.gif
Tiesa kas tą chorą sudaro,šalaškė ir ūsonis? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 27 sausio 2016 - 16:24
Kackac Škac iš čia...
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2016 01 27, 16:34)
Kackac  Škac iš čia...

Tamsta svečiuose - neužsimiršk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 16:36)
Tamsta svečiuose - neužsimiršk. 4u.gif

Temos pavadinimą mokate perskaityti? 4u.gif