QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 17:23)
Nuoširdžiausia užuojauta šių supermamyčių šeimos gydytojams.
Nemanau, kad joms reikalinga jusu uzuojauta SUPERMAMYTE
QUOTE(kiskius @ 2016 01 27, 15:35)
Nemanau, kad joms reikalinga jusu uzuojauta SUPERMAMYTE
Supermamytės tai gali priimti, kaip įžeidimą.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 15:23)
Nuoširdžiausia užuojauta šių supermamyčių šeimos gydytojams.
Sakote užuojauta?Mano vaiko ankstesnė gydytoja pasakė,kad neskiepyti retai lankosi poliklinikoje,nes retai serga.Na nežinau,bet pavasarį bus metai kaip nebuvo vaikas poliklinikoje.nesant reikalui ir jokių tyrimų nedarau be reikalo šiaip proflaktiškai.
nereikia pamiršti,kad dažnai ir maldauti gydytojų reikia,kad duotų siuntimus profilaktiškai,pirmas klausimas ligų ieškote.Aš asmeniškai iš viso nematau reikalo esant sveikam trintis po gydymo įstaigas.
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 27, 15:51)
Sakote užuojauta?Mano vaiko ankstesnė gydytoja pasakė,kad neskiepyti retai lankosi poliklinikoje,nes retai serga.Na nežinau,bet pavasarį bus metai kaip nebuvo vaikas poliklinikoje.nesant reikalui ir jokių tyrimų nedarau be reikalo šiaip proflaktiškai.
nereikia pamiršti,kad dažnai ir maldauti gydytojų reikia,kad duotų siuntimus profilaktiškai,pirmas klausimas ligų ieškote.Aš asmeniškai iš viso nematau reikalo esant sveikam trintis po gydymo įstaigas.
Kaip matome, kiti gi intensyviai mėgsta trintis ir kažko ieškoti. O jau ko ieškoti, supermamytės tikrai susigalvos.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 15:56)
Kaip matome, kiti gi intensyviai mėgsta trintis ir kažko ieškoti. O jau ko ieškoti, supermamytės tikrai susigalvos.
Gal gana dergti ir smeizti kitaip mastancius nei jus? Kiek gi galima? Nepatinka, neskaitykit, tai ko cia sedit ir putojates? Kaip lapas prie s....prilipes.
Varo ant supermamyciu, bet pati be ju negali nei vienos dienos.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 15:56)
Prieš kažką kišant į vaiką(kad ir vakcinas)trinčiausi ir aš,dar ne tiek tyrimų pareikalaučiau,privalėtų visus mano pageidajamus tyrimus daryti,visus nemokamai,su gydytojos parašu,kad tie patys tyrimai bus kartojami po skiepijimo,sąlygas kelčiau aš,nepatiktų tai jau gydytojos problema būtų,vadinasi neskiepyju dėl gydytojo kaltės,kuris neatitinka mano reikalavimų,ir parašą ne aš dėčiau sutikdama,o gydytojas,kad jis prisiima visą atsakomybę,nes tai jam reikia,kad vaikas būtų paskiepytas,o ne man
QUOTE(Ramce @ 2016 01 27, 16:02)
Varo ant supermamyciu, bet pati be ju negali nei vienos dienos.
O taip, supermamytės nuo kuklumo nenumirs.
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 27, 16:04)
Prieš kažką kišant į vaiką(kad ir vakcinas)trinčiausi ir aš,dar ne tiek tyrimų pareikalaučiau,privalėtų visus mano pageidajamus tyrimus daryti,visus nemokamai,su gydytojos parašu,kad tie patys tyrimai bus kartojami po skiepijimo,sąlygas kelčiau aš,nepatiktų tai jau gydytojos problema būtų,vadinasi neskiepyju dėl gydytojo kaltės
Žviegėm choru.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 16:18)
Žviegėm choru.
Žvenkite į sveikatą,o aš neskiepijau ir neskiepysiu,nes gydytojai nededa savo parašo,kai padės savąjį ir duos krūvas mano pageidaujamų siuntimų tyrimams tik tada pagalvosiu,bet ir tai gal,bet būtų dar reikalavimų,kad vakcinos būtų vienavalentės,vėlgi jų nėra,žodžiu skiepyti man neapsimoka
Tiesa kas tą chorą sudaro,šalaškė ir ūsonis?
Kackac Škac iš čia...
QUOTE(pievutė @ 2016 01 27, 16:34)
Kackac Škac iš čia...
Tamsta svečiuose - neužsimiršk.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 16:36)
Tamsta svečiuose - neužsimiršk.
Temos pavadinimą mokate perskaityti?