Kad jau kliedim, tai kliedekim toliau...
Iš vienos grupės FB:
Zika virusas yra akivaizdi valdžios klaida, po kurios seka propaganda.
Aš visuomet buvau pasyvus. Skaičiau informaciją ir dariau tyrimus apie vakcinas, vaistus, farmacijos kompanijas ir t.t., bet niekuomet nesireiškiau. Šiandien pamačius TV3 Žinias neišlaikiau del kišamos propagandos per televiziją.
Įmetu šį straipsnį apie "naują" Zika virusą žudantį Lotynų Amerikos naujagimius. Šis straipsnis angliškai, cirkuliuoja kelios versijos internete. Šia informaciją skaičiau jau prieš daugiau nei savaitę.
Zika viruso kilmė yra iš Afrikos. Žinomas daug metų. Didžiausi šalutiniai poveikiai yra karščiavimas, išbėrimas. Jokių šalutinių poveikių nepastebėta nėščiosioms pagimdžius vaikus, iki šiol. Šis virusas keliavo iš Afrikos į Pietų Ameriką daugiau nei 50 metų. Pagal šį straipsnį Zika virusas pradėtas fiksuoti gegužės mėnesį Brazilijoje.
Lapkričio ir gruodžio mėnesiais buvo užfiksuota 2400 gimusių vaikų su mažomis smegenimis.
Čia kur valdžia susimauna! Nuo Gegužės iki spalio pabaigos nebuvo užfiksuota jokių gimimų su mažesnėmis smegenimis. Staiga per du mėnesius jų atsiranda 2400 skirtingose Lotynų Amerikos vietose. Visi atvejai išsimėtę po Lotynų Ameriką maždaug tokioje teritorijoje, kaip visa Europa.
Pagal straipsnio autorius šie uodai per šiuos kelis mėnesius galejo išplisti maždaug 30 mylių spinduliu, nes jie gali nukeliauti 1 mylia per dieną. Jiems reikia daugintis ir t.t.
Taip išeina uodai užgrobė lėktuvus ir staigiai išplito po tūkstančius kilometrų skiriančius atstumus.
Yra teorijų, kad viskas prasidėjo nuo naujos versijos Difterijos, Stabligės ir Influenza vakcinos Meksikoje ir Tdap (Stabligė, Difterija ir Kokliušo) vakcinos Brazilijoje. Šias vakcinas masiškai siūlo 18 - 22 savaičių nėščiosioms. Laikas idealiai atitinka Zika viruso padariniams lapkričio ir gruodžio mėnesiais.
Šiandien žiūrint TV3 Žinias jau pradėjo skelbti šį įvykį, kaip epidemiją ar katastrofą... Juodai dumia visiems akis!
beforeitsnews.com/awakening-start-here/2016/01/this-shrunken-brain-problem-directly-coincides-with-the-introduction-of-a-new-tdap-vaccine-5442.html
Nenustebčiau jei greitu laiku atsiras vakcina nuo šio viruso.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 14:39)
Labai sunerimčiau, jei tamstytės nuomonė apie mane būtų kitokia.
Jus tikrai sunerimkite, nes daugumos nuomone apie jus butent tokia kaip Erikauzas
QUOTE(bevardė @ 2016 01 27, 12:56)
Nenustebčiau jei greitu laiku atsiras vakcina nuo šio viruso.
QUOTE(Ramce @ 2016 01 27, 12:51)
Kad jau kliedim, tai kliedekim toliau...
Pilnatis šėlsta.
QUOTE(kiskius @ 2016 01 27, 12:57)
Jus tikrai sunerimkite, nes daugumos nuomone apie jus butent tokia kaip Erikauzas
Erikauzo tipažo daugumos nuomonė apie mane net labai džiugina.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 12:39)
Labai sunerimčiau, jei tamstytės nuomonė apie mane būtų kitokia.
Siūlyčiau pasiskiepyti nuo pasiūtligės,dar savaitė kita lojimo be poilsio ir be miego bus amen
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 27, 13:25)
Siūlyčiau pasiskiepyti nuo pasiūtligės,dar savaitė kita lojimo be poilsio ir be miego bus amen
Niu kokios mielos tos supermamytės.
QUOTE(kackac @ 2016 01 27, 15:29)
Niu kokios mielos tos supermamytės.
Jus man normaliai (be issidirbinejimu), logiskai ir pagristai gali paaiskinti, kodel jus ne ta pati "supermamyte"??? tik del to, kad jusu pozicija skiepu atzvilgiu kita???? jusu ziniai jus tokia pat supermamyte is kurios termino tyciojates, pagrindinis supermamyciu bruozas - nuolatinis sedejimas ir komentavimas SM. Jus sedite non stop SM, ardotes iki nugriuvimo, taigi dar idomu, kuriai cia labiau tinka tas "supermamtytes" epitetas
QUOTE(Taja @ 2016 01 26, 15:36)
Ką Jūs čia paistote, nesąmones?
Skiepus nesveikais kiekiais suleisti tai nieko tokio kūdikiams konvejeriu, o konvejeriu padaryt antialerginius tyrimus vakcinos komponentams - tai jau eksperimentai?
Įdomi ta Jūsų medicininė logika.
Papildyta:
Bet tam, kad ateitų mintis ir šlapimą patikrinti, gal kraujo tyrimas būtų užvedęs ant kelio? ar ne taip, Dange?
O kodėl nepadarius kūdikiams iš karto abiejų tyrimų, nemokamai, prieš skiepą?
Kūdikis go nepasakys, kad jam kažkur skauda, kai suaugę pastebi, tai liga jau buna įsismarkavus.
Skiepus nesveikais kiekiais suleisti tai nieko tokio kūdikiams konvejeriu, o konvejeriu padaryt antialerginius tyrimus vakcinos komponentams - tai jau eksperimentai?
Įdomi ta Jūsų medicininė logika.
Papildyta:
Bet tam, kad ateitų mintis ir šlapimą patikrinti, gal kraujo tyrimas būtų užvedęs ant kelio? ar ne taip, Dange?
O kodėl nepadarius kūdikiams iš karto abiejų tyrimų, nemokamai, prieš skiepą?
Kūdikis go nepasakys, kad jam kažkur skauda, kai suaugę pastebi, tai liga jau buna įsismarkavus.
Skaitykit dar kartą.
Ar nevakcinuodama vaiko jūs jam "profilaktiškai" atliekate kraujo tyrimus pvz kas mėnesį ar kas kelias savaites, tam kad pastebėti, ar jis kartais neserga pielonefritu, otitu, meningitu ar dar kažkuo Tiesiog šiaip- be jokių ligos požymių.
QUOTE(dange @ 2016 01 27, 15:29)
Skaitykit dar kartą.
Ar nevakcinuodama vaiko jūs jam "profilaktiškai" atliekate kraujo tyrimus pvz kas mėnesį ar kas kelias savaites, tam kad pastebėti, ar jis kartais neserga pielonefritu, otitu, meningitu ar dar kažkuo Tiesiog šiaip- be jokių ligos požymių.
Jei nesiruošiama jokiai medicininei intervencijai - ne. Bet skiepas yra rimta intervencija, gerb Dange. Reiktų įsitikint, kad vaikas sveikas ir neturi kontraindikacijų skiepui. Ar geriau aklai rizikuot???
QUOTE(dange @ 2016 01 27, 16:29)
Skaitykit dar kartą.
TAIP, ne taip daznai kaip nurodete, bet atsakymas - taip kadangi esu labai nerupestinga ir neatsakinga mama (nes neskiepiju vaiko) tai dar ir pabadau ji profilaktiskai panasiai kas puse metu atliekam bent jau bendra kraujo tyrima, netgi gydytojos siuntima gaunu tam, nors ir gydytoja siek tiek priesinasi, nes sveikam vaikui lyg ir 1 profilaktinis kraujo tyrimas per metus kompensuojamas. Be problemos ir be siuntimo uz pinigus daryciau, tai ne tik padeda nustayti ar vaikas neserga jusu isvardintomis ligomis, bet ir ar jam nera gelezies trukumo (feritino tyrima darau mokamai), ar neserga leukemija pvz., kurios pozymiai isryskeja gerokai veliau, nei tai galetu parodyti kraujo tyrimas.
Bet as nematau tame nieko blogo, mano vaikas net neverkia ir nebijo kraujo davimo
QUOTE(Pelagija @ 2016 01 27, 14:53)
Jei nesiruošiama jokiai medicininei intervencijai - ne. Bet skiepas yra rimta intervencija, gerb Dange. Reiktų įsitikint, kad vaikas sveikas ir neturi kontraindikacijų skiepui. Ar geriau aklai rizikuot???
QUOTE(kiskius @ 2016 01 27, 15:06)
TAIP, ne taip daznai kaip nurodete, bet atsakymas - taip kadangi esu labai nerupestinga ir neatsakinga mama (nes neskiepiju vaiko) tai dar ir pabadau ji profilaktiskai panasiai kas puse metu atliekam bent jau bendra kraujo tyrima, netgi gydytojos siuntima gaunu tam, nors ir gydytoja siek tiek priesinasi, nes sveikam vaikui lyg ir 1 profilaktinis kraujo tyrimas per metus kompensuojamas. Be problemos ir be siuntimo uz pinigus daryciau, tai ne tik padeda nustayti ar vaikas neserga jusu isvardintomis ligomis, bet ir ar jam nera gelezies trukumo (feritino tyrima darau mokamai), ar neserga leukemija pvz., kurios pozymiai isryskeja gerokai veliau, nei tai galetu parodyti kraujo tyrimas.
Bet as nematau tame nieko blogo, mano vaikas net neverkia ir nebijo kraujo davimo
Nuoširdžiausia užuojauta šių supermamyčių šeimos gydytojams.