QUOTE(ego @ 2016 01 17, 17:23)
Kiek patologiškos neapykantos saviesiems. Iš kur ji, kas jus taip nuskriaudė? Vien tokių pavyzdžių rankiojimas, knaisiojimasis kriminalinėse kronikose kvepia iškrypimu. Ir visiškai aklas nenoras suprasti, apie kalbama, t. y. atskirti emigrantus nusikaltėlius ir nelegalų minią, norinčią svetimose jas priglaudžiansiose šalyse, netgi žemyne, įvesti savo taisykles.
Tai sulyginkite, kiek nusikaltimų padarė europiečiai emigrantai Afrikoje ir kiek - patys 'šeimininkai' savo šalyse.
Islamofobija - bėda, kaip ir visos fobijos, juolab, kai tai jau ne individo reikalas, o masinis. Bet ją nugalėti galima ne spjaudant ant savų, o parodant puikius bendro gyvenimo pavyzdžius.
Atsiprašau, kad išsiplėčiau, bet man baisu - tokia ISIS-ška neapykanta sklinda, regis, jūs irgi mielai degintumėte kitaminčius.
Man be galo baisu ,kad tarp musu gyvena tokie zmones,kaip mjforever.
Saunuole moteriske,padirbejo is peties

Pririnko propogandines spaudos ir kelis filmukus rado.

Tokio didelio noro kakoti ant savo sallies ir aukstinti viska niokojancia juoda mase dar neregejau niekada.

Medalis jai uz tai.
QUOTE(Lybera @ 2016 01 17, 17:34)
Šiaip tik pamąstymui norėjau parašyti neseniai skaitytą informaciją.
Italijoje 90 % pabėgėlių sudaro tik jauni, karinės tarnybos amžiaus vyrai iš musulmoniškų šalių.
Kur moterys, kur vaikai, kur seneliai?
Mano nuomone čia yra organizuota Europos invazija, tik labai mažas procentas yra tikrų pabėgėlių.
Ar tik dabar tai pastebejote?
Papildyta:
QUOTE(Parissiene @ 2016 01 17, 17:49)
tuo tarpu tiek pat proc. lietuviu ten juodu darbu duona uzsidirba
Bet juk taip,pasak kaip kuriu,tik lietuviai.Arba juos dar buduliais cia iprasta vadinti.