Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(Amica @ 2016 01 23, 23:19)
Kadangi yra vienvalenčių vakcinų problema, tai tenka rinktis - arba neskiepyti, arba skiepyti daugiavalente vakcina ne tik nuo Jūsų paminėtų ligų.

Vienvalenčių vaikiškų vakcinų poreikis yra labai mažas, o ir jų popuiarumas būtų labai menkas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 24, 09:13)
Vienvalenčių vaikiškų vakcinų poreikis yra labai mažas, o ir jų popuiarumas būtų labai menkas. 4u.gif

čia jūsų interpretacija,o aš manau,kad kaip tik būtų nemenkas
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 24, 10:11)
čia jūsų interpretacija,o aš manau,kad kaip tik būtų nemenkas

Gal turite skaičiavimus, kiek tokių norinčių būtų? Teikite tuos "įspūdingus" skaičius SAM, gal bus užpirkta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 23, 17:20)
Pasirodo, tema yra labai plačiai skaitoma. bigsmile.gif
http://www.delfi.lt/...s.d?id=70188030

haha...pabodo cia gasdint nemokamai, nusprendet i delfi pradet rasyt? bigsmile.gif
is kokiu 5-7 nevakcinuojanciu forumo nariu papusta nebloga dramute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 01 24, 10:51)
haha...pabodo cia gasdint nemokamai, nusprendet i delfi pradet rasyt? bigsmile.gif
is kokiu 5-7 nevakcinuojanciu forumo nariu papusta nebloga dramute biggrin.gif

Aš taip gerai parašyti nesugebėčiau. rolleyes.gif
Nu jau, mieloji, SM anketos nematei? Cielos 15 personų. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tegul eina i tevu darzeli, ten daugiau ras neskiepijanciu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 24, 09:54)
Aš taip gerai parašyti nesugebėčiau. rolleyes.gif
Nu jau, mieloji, SM anketos nematei? Cielos 15 personų. 4u.gif  biggrin.gif

pagal mane, sugebetum, ir dar geriau (priimk kaip komplimenta).

a kur ta anketa? g.gif nemaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 01 24, 11:43)
pagal mane, sugebetum, ir dar geriau (priimk kaip komplimenta).

a kur ta anketa?  g.gif  nemaciau unsure.gif

Na, gal kada ir imsiuos plunksnos, kas čia žino. biggrin.gif

Taigi, prašom. 4u.gif
http://www.supermama...owtopic=1018133
Atsakyti
Klaviatura neblogai irgi ivaldzius. bigsmile.gif ULAC turetu iteikti apdovanojima uz svietejiska veikla. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 01 24, 12:07)
ULAC turetu iteikti apdovanojima uz svietejiska veikla. wub.gif

O ką gali žinot... biggrin.gif Nūnai visokie apdovanojimai labai madingi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 24, 08:13)

Galbūt ir mažas, bet jų irgi reikia. Pvz mano vaikas skiepytas tik iki 6mėn, t.y. 6mėn skiepai buvo paskutiniai. Po to prasidėjo labai stiprus ir ilgalaikis AD. Dėl to skiepijimus nutraukėm. Ir jau 7,5 metų vaikas auga be skiepų. Jei norėčiau dabar (ar po metų kitų) paskiepyti vaiką pvz nuo stabligės, to padaryti negalėčiau Lietuvoje, nes tokios vienvalentės vakcinos nėra. Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2016 01 24, 15:23)
Galbūt ir mažas, bet jų irgi reikia. Pvz mano vaikas skiepytas tik iki 6mėn, t.y. 6mėn skiepai buvo paskutiniai. Po to prasidėjo labai stiprus ir ilgalaikis AD. Dėl to skiepijimus nutraukėm. Ir jau 7,5 metų vaikas auga be skiepų. Jei norėčiau dabar (ar po metų kitų) paskiepyti vaiką pvz nuo stabligės, to padaryti negalėčiau Lietuvoje, nes tokios vienvalentės vakcinos nėra. Ar klystu?

Pas mus yra dvivalentė stabligės-difterijos vakcina.
Atsakyti