QUOTE(dange @ 2016 02 12, 21:08)
Erikauzas, epidemijos metu ambulatoriškai nustatomo gripo diagnozė yra klinikinė ty nustatoma remiantis tipiniais požymiais. Bendras kraujo tyrimas atliekamas, kai diferencijuojama virusas vs. bakterija arba stebint komplikacijas. Stacionaruose įtarinat gripo atvejus visiems atliekamas virusologinis tyrimas.
Bet kodėl infektologė stebėjosi,kad nedaryta,skubiai padarė crb(8.5 sakė geras,bet žiūriu norma yra iki 5,ar ne?) ir kitus tyrimus,kurių atsakymų dar nėra.Buvo nuo pat pradžių simptomai,kurie su gripu nesusiję,bet gydytoja nematė reikalo gilintis,užrašė gripą ir eik namo,šiandien jau blaškosi ką darome kokią diagnozę rašome tarėsi,nusprendė,kad gripo nubraukti negali,tad įrašė "gripo sveikimo stadijoje".bet ar man tikrai gripas ji nežino ir dabar jau supranta,kad tikriausiai ne.Liežuvis jai jau užkliuvo pirmą kartą apsilankius,bet nieko nesakė,o dabar jau susirūpino,kai ir kiti simptomai išlindo.Mačiau,kad šiandien jau kažkiek ir persigandusi.Ne be taip kaip prieš tai tokia pasipūtusi jokių vaistų neišrašė liepė temperatūrą numušinėti,kuri nekrito ir arbatas gerti.
Šiandien dar moteriškė koridoriuje paklausė ar nesiruošiu iš jos bėgti,sako aš vis neprisiruošiu pasikeisti,kokia nemaloni ir abejinga gydytoja,vadinasi ne man vienai ji tokia atrodo.Uždarys biuletenį keisiu gydytoją,bandžiau pas kitas dvi prisiregistruoti per daug pacientų turi,nelabai ir pasirinkimas yra.Kadangi išėjus iš darbo mano gydytojai perrašė pas kitą automatiškai,matyt pas prasčiausias ir perrašo.
uups,aš anksčiau rašiau,kad gydytojos nepažįstu,pas ją anksčiau apsilankius pasirodė labai nemaloni ir abejinga,todėl nujaučiau,kad ir šį kartą gali būti tas pats.