Jei taip kaip man nustatė gripą be jokių tyrimų,tai net neabejoju,kad pusę gali net nesirgti gripu tiesiog klaidingi skaičiukai.Praėjo savaitė atsirado kiti simptomai nusiuntė pas infektologą.Nuvažiuoju pas jį ekstra atveju,klausia kur ant siuntimo kraujo tyrimų rodikliai,sakau niekas nesiuntė pasidaryti ir nesidariau kraujo tyrimų apie 3m.Vėlgi klausia tai kaip nustatė gripą,sakau tikriausiai todėl,kad aukšta temperatūra.Sėdi išsižiojusi infektologė manau galvoja kaip taip galima.Dabar jau dvi diagnozės įrašytos,pažymėta tik,kad gripas sveikimo stadijoje,atsargiai paklausiu gydytojos gal man ne gripas,o ji man o gal žinote kas...Nu šakės galvoju gal tu gydytoja.Prieš einant į kabinetus visų siuntimų kopijas telefonu pasidariau,o pas savo gydytoją buvau rankinėje ir telefone diktofoną įjungusi.Įraše puikiai girdisi kai nustačius man diagnozę"gripas"aš paklausiu ar jokių tyrimų nesidarysiu,gydytoja man sako,o kam ką tas duos.
Be žodžių,jei ten gaili tų siuntimų,bent pasiūlytų pasidaryti už savo lėšas tik pasakytų kokius tyrimus darytis.O gydytoja mačiusi,kad liežuvis su įtartinomis apnašomis galėjo anksčiau nusiųsti kur reikia,o ne siųsti namo gydytis ir arbatų gerti
Nors koridoriai pilni kosėjančių pacientų,bet tai nesuteikia joms teisės dirbti aplaidžiai.Pas infektologę buvo pilna pacientų ir visi ėjo ir ėjo,kiek supratau daugiausia su Laimo liga,bet labai rūpestingai nusiuntė reikalingų tyrimų,stebėjosi gydytoja,kad jokie tyrimai nedaryti net kraujo.
2sa.nežinau kas man,dvi diagnozės ir abi iš lempos