Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 06, 21:02)
Ne čia ir dabar,o siuntimą imti dabar,kuris galioja 30d.o kadangi siaučia gripas,ir darbo daug turiu,nežinau ar galėsiu ateinančius 2mėn.lakstyti po polikliniką,kai turiu laiko aš pati pasirūpinu savo sveikata ir nueinu kur reikia,bet ne kai naglai su pamokslais man kiša.

Žodžiu, ieškai ir generuoji problemas lygioje vietoje. Pasikartosiu - užjaučiu, tokių moteryčių kaip tu, šeimos gydytojus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 06, 21:05)
Žodžiu, ieškai ir generuoji problemas lygioje vietoje. Pasikartosiu - užjaučiu, tokių moteryčių kaip tu, šeimos gydytojus. doh.gif

Jau tik nenusikalbėkite,jei atėjau su problema,kaip gydytoja gali sakyti man neieškoti ligų?
Tiesiog jau per sena darbui laikas jai į pensiją,buvau vakare,kadangi pacientų daug ir dar sergančių gydytojų pacientus tuo pačiu priima,pervargo moteriškė.
Negavau nei kraujo tyrimo,nei patarimo,na kaip suprantu dabar taip medikai dirba.Dar apie kažkokias profilaktikas kalbama tikrintis sveikatą kiekvienais metais.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 06, 21:12)
Jau tik nenusikalbėkite,jei atėjau su problema,kaip gydytoja gali sakyti man neieškoti ligų?
Tiesiog jau per sena darbui laikas jai į pensiją,buvau vakare,kadangi pacientų daug ir dar sergančių gydytojų pacientus tuo pačiu priima,pervargo moteriškė.
Negavau nei kraujo tyrimo,nei patarimo,na kaip suprantu dabar taip medikai dirba.Dar apie kažkokias profilaktikas kalbama tikrintis sveikatą kiekvienais metais.

Paminklą tavo gydytojai.4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 06, 21:22)
Paminklą tavo gydytojai.4u.gif

Taip ir praranda gydytojai pasitikėjimą,pasidarysiu tyrimus,susirasiu kitą gydytoją,manau bandysiu pas homeopatą kreiptis,jei gydytojai nereikšmingi simptomai dėl kurių kreipiausi žinoma tik kolegė kolegei ir gali sumąstyti statyti paminklus už abejingumą 4u.gif
O kiek ji mano gydytoja ar ne,tik antrą kartą pas ją apsilankiau,išėjus iš darbo ankstesnei gydytojai,automatiškai perrašė.Nebesistebiu kodėl žmonės internete ieško patarimų ir pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 06 vasario 2016 - 21:46
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 06, 21:35)
Taip ir praranda gydytojai pasitikėjimą,pasidarysiu tyrimus,susirasiu kitą gydytoją,manau bandysiu pas homeopatą kreiptis,jei gydytojai nereikšmingi simptomai dėl kurių kreipiausi žinoma tik kolegė kolegei ir gali sumąstyti statyti paminklus už abejingumą 4u.gif
O kiek ji mano gydytoja ar ne,tik antrą kartą pas ją apsilankiau,išėjus iš darbo ankstesniai gydytojai,automatiškai perrašė.

Kažkokiam homeopatui pasiseks, gauti superinę pacientę, kuri už energetinius žirnelius ir pastuksenimus į stiklinę sumokės gerus pinigėlius. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 06, 21:49)
Kažkokiam homeopatui pasiseks, gauti superinę pacientę, kuri už energetinius žirnelius ir pastuksenimus į stiklinę sumokės gerus pinigėlius. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai blogai galvojate,galėjau ir viršininką poliklinikos išsikviesti,bet net balso nepakėliau.O kur siūlote dar nueiti pas tą pačią gydytoją su tais pačiais simptomais?
Žinote aš ne maža mergaitė,kad man reikėtų atleidimo nuo pamokų.O tą jos siūlomą tyrimą ji pakišo tik tada,kai visiškai neišklausiusi manęs nusprendusi,kad neduos siuntimo hemoglobinui pasitikrinti.
Man žirniukų nereikia,o kad nukreiptų tyrimams ar kažkur pagal simptomus,kuriuos jaučiu daugiau nei mėnuo.Kol kas šiandien internete ieškausi informacijos,o vėliau gal ir pas homeopatą apsilankysiu.
Mano pinigų neskaičiuokite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 06 vasario 2016 - 22:08
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 06, 22:03)
Labai blogai galvojate,galėjau ir viršininką poliklinikos išsikviesti,bet net balso nepakėliau.O kur siūlote dar nueiti pas tą pačią gydytoją su tais pačiais simptomais?
Žinote aš ne maža mergaitė,kad man reikėtų atleidimo nuo pamokų.O tą jos siūlomą tyrimą ji pakišo tik tada,kai visiškai neišklausiusi manęs nusprendusi,kad neduos siuntimo hemoglobinui pasitikrinti.
Man žirniukų nereikia,o kad nukreiptų tyrimams ar kažkur pagal simptomus,kuriuos jaučiu daugiau nei mėnuo.Kol kas šiandien internete ieškausi informacijos,o vėliau gal ir pas homeopatą apsilankysiu.

Sėkmės, nepasiklystant internete.4u.gif
Bijau, kad tokią "žiniuonę" - ko jai reikia ar nereikia, ir homeopatas trenks pro duris, neapsikentęs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 06, 22:12)
Sėkmės, nepasiklystant internete.4u.gif
Bijau, kad tokią "žiniuonę" -  ko jai reikia ar nereikia, ir homeopatas trenks pro duris, neapsikentęs. biggrin.gif

Jums tikrai su galva negerai,pateisinate medikus,kuriems tas pats dėl ko pas juos atėjo pacientas,o gal kyšio reikėjo.Jūs juk įpratę be kyšio pirštų nejudinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 06, 22:59)
Tuo labiau, kad neretai tam reikalinga išankstinė registracija, o siuntimas tokiam tyrimui galiotų iki 30 dienų.

Bent jau pas mus citologiniam tyrimui jokia isansktine registracija nereikalinga, netgi gydytoja ginekologe nereikalinga, uztenka ateiti tada kai dirba akusere 4u.gif bet is principo neinu pas akusere, as noriu, kad man tyrima paimtu patyres gydytojas, nes sio tyrimo atsakymas labai priklauso ir nuo paemimo kokybes 4u.gif
QUOTE(kackac @ 2016 02 07, 00:12)
*Sėkmės, nepasiklystant internete.4u.gif
**Bijau, kad tokią "žiniuonę" -  ko jai reikia ar nereikia, ir homeopatas trenks pro duris, neapsikentęs. biggrin.gif

* kaip bebutu jums juokinga, bet daznai tai buna geriausia iseitis 4u.gif feritino tyrimo ir man teko paciai prasyti, kai paprotino drauge, nes jai buvo panasus simptomai, mano gydytoja dare tik hemoglobino tyrima (kuris buvo idealus), nes feritino tyrimas juk mokamas doh.gif net nepaklause ar sutikciau moketi, o tik kita karta kai nuejau jau su atsakymu (feritino buvo kritine riba - apie 12), pasake, kad nesiule jo daryti, nes mokamas g.gif
**nemanau tongue.gif nors pati pas homeopatus nesilankau smile.gif dar priklauso koks homeopatas doh.gif tokie homeopatai kaip paskutniu metu laidose smezuojantis Januškevičius smarkiai kenkia kitu homeopatu ivaizdziui, kaip ir garsusi "antivaxeris" smarkiai kenkia protingai neskiepijanciu tevu ivaizdziui, kaip ir Kackac kenkia mediku visuomenes ivaizdziui
Atsakyti
Reziume - kur supermamytė benueina, ten ant visokių niekadėjų vis pataiko. Och, ir nesiseka gi jums mergytės. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prieš 7m.buvau registruota kitoje poliklinikoje,gydytoja davė bendram kraujo tyrimui siuntimą,buvo hemoglobinas normalus,tada pasiūlė pasidaryti firitino tyrimą,viską paaiškino ir kad mokamas,pas mane buvo žemiau normos,tai tik iš jos ir žinau apie šį tyrimą,o ši gydytoja visiškai nei patarimo,nei išklausė iš karto pasakė neieškoti ligų ir kad tyrimai nereikalingi.Jei taip pirmą kartą nutikę būtų gal ir nežinočiau nieko apie šį tyrimą.Dar bandžiau pasakyti,kad jau yra taip buvę,bet matosi neįdomu,net ligos istorijos nepavartė,o apie mane nieko nežino,nes iki tol turėjau kitą gydytoją,kuri išėjo iš darbo ar persikėlė kur kitur dirbti.
Ir nebūtina,kad duotų tuos tyrimus nemokamai,bent patartų kur kreiptis,kokius tyrimus pasidaryti.Ne jau man dabar savo nuožiūra pasidaryti tyrimus ir ateiti su atsakymais pas ją konsultuotis,pas tą kuri liepė ligų neieškoti,o ką ji pasakys kai tarkime firitino tyrimas vėl bus žemiau normos doh.gif

Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 02 06, 23:06)
Reziume - kur supermamytė benueina, ten ant visokių niekadėjų vis pataiko. Och, ir nesiseka gi jums mergytės. wub.gif  wub.gif

Taip superdaktaryte visažine,kai dirba tokios kaip tamsta taip ir gaunasi,kas kyšio neduoda tie visi apsimeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 06, 23:10)
Prieš 7m.buvau registruota kitoje poliklinikoje,gydytoja davė bendram kraujo tyrimui siuntimą,buvo hemoglobinas normalus,tada pasiūlė pasidaryti firitino tyrimą,viską paaiškino ir kad mokamas,pas mane buvo žemiau normos,tai tik iš jos ir žinau apie šį tyrimą,o ši gydytoja visiškai nei patarimo,nei išklausė iš karto pasakė neieškoti ligų ir kad tyrimai nereikalingi.Jei taip pirmą kartą nutikę būtų gal ir nežinočiau nieko apie šį tyrimą.Dar bandžiau pasakyti,kad jau yra taip buvę,bet matosi neįdomu,net ligos istorijos nepavartė,o apie mane nieko nežino,nes iki tol turėjau kitą gydytoją,kuri išėjo iš darbo ar persikėlė kur kitur dirbti.
Ir nebūtina,kad duotų tuos tyrimus nemokamai,bent patartų kur kreiptis,kokius tyrimus pasidaryti.Ne jau man dabar savo nuožiūra pasidaryti tyrimus ir ateiti su atsakymais pas ją konsultuotis,pas tą kuri liepė ligų neieškoti,o ką ji pasakys kai tarkime firitino tyrimas vėl bus žemiau normos doh.gif

Gana teršti temą savo "nenusisękusio" vizito detalėmis. Situacijos vaizdas pakankamai aiškus, o tolimesnė diskusija akivaizdžiai perteklinė.
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 06, 23:13)
Taip superdaktaryte visažine,kai dirba tokios kaip tamsta taip ir gaunasi,kas kyšio neduoda tie visi apsimeta 4u.gif

Tokioms supermamytėms, ko gero, dar ir primokėtų, kad kabineto duris jos uždarytų iš kitos pusės... visam laikui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 06 vasario 2016 - 23:24