Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(kackac @ 2016 02 01, 15:30)
Pasidomėkit, gal ULAC kaupia tokią informaciją apie visos šalies suaugusiųjų revakcinacijas.

Kad ir kiek tai būtų,pati puikiai suprantat,kad toks kiekis,koks revakcinuojasi savanoriškai dabar,labai menkai įtakoja visuotinį kolektyvinį imunitetą,ką jūs nuolat įvardijate ir pabrėžiate kaip pačią svarbiausią būtino vaikų skiepijimo priežastį.
Taigi kolektyvinis imunitetas kaipo toks ir dabar neegzistuoja ir neegzistuos kol bus skiepijami tik vaikai,o masiškai nerekvakcinuojami suaugę nuo kokliušo,difterijos,poliomielito,raudonukės,tymų,parotito bent kas 15 metų

Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2016 02 01, 15:45)
Man dar labai itartinai ir keistai atrodo tas faktas, kad Proninos anuko istorija i viesuma islindo tik po 3 metu? Kai tuo tarpu visi kiti bent jau meningokines infekcijos atvejai (ypac mirties) paviesinami nedelsiannt  g.gif
Suprasciau jei tai butu buve pries 20 ar bent jau 10 metu, bet tai ivyko vos pries 3 metus ir niekas niekur neislindo.
Kai tuo tarpu visas kitas sios seimos gyvenimas visa laika visiems buvo lyg ant delno  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 01, 14:51)
Kad ir kiek tai būtų,pati puikiai suprantat,kad toks kiekis,koks revakcinuojasi savanoriškai dabar,labai menkai įtakoja visuotinį kolektyvinį imunitetą,ką jūs nuolat įvardijate ir pabrėžiate kaip pačią svarbiausią būtino vaikų skiepijimo priežastį.
Taigi kolektyvinis imunitetas kaipo toks ir dabar neegzistuoja ir neegzistuos kol bus skiepijami tik vaikai,o masiškai nerekvakcinuojami suaugę nuo kokliušo,difterijos,poliomielito,raudonukės,tymų,parotito bent kas 15 metų

Pati sau ir ataskėte, kodėl vaikų vakcinacija yra būtina. Pabandykit sugeneruoti planą, kaip sumotyvuoti suaugusiuosius masiškai revakcinuotis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 01, 14:45)
Man dar labai itartinai ir keistai atrodo tas faktas, kad Proninos anuko istorija i viesuma islindo tik po 3 metu? Kai tuo tarpu visi kiti bent jau meningokines infekcijos atvejai (ypac mirties) paviesinami nedelsiannt  g.gif

Galvojat, kad ji issigalvojo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 01, 15:54)
Pati sau ir ataskėte, kodėl vaikų vakcinacija yra būtina.

Aš jums apie viena,jūs man apie kita.Aš dabar rašiau apie visuomenės kolektyvinį imunitetą,pasak jūsų neva apsaugantį silpnuosius visuomenės narius-vaikus,kurie negali būti skiepijami.Kartojuosi-jūs tai įvardijate kaip pagrindinę būtino visų vaikų skiepijimo priežastį,o jo-kolektyvinio imuniteto-vis tiek NĖRA,nes skiepijami tik vaikai.Nustokit meluoti sau ir kitiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 01 vasario 2016 - 15:14
QUOTE(kackac @ 2016 02 01, 12:50)
Kaip  suprantu, žadamas straipsnių ciklas.
http://sveikata.lryt...epyti-vaiku.htm

"Ką tik iš ligoninės išrašytas ir kūdikis, kurio tėvai 2 mėnesius pavėlavo į skiepų kabinetą. Sunkios būklės į medikų rankas pakliuvusiam pacientui visa jėga smogė pneumokokinis meningitas. Vaiką pavyko išgelbėti, tačiau jis visą likusį gyvenimą gali būti neįgalus."

Mano pirmagimio skiepus pati pediatrė nukėlė metams laiko. Antrąjį vaiką kai reikėjo skiepyti 6mėn skiepais, buvome išvykę. Pediatrė nuramino, kad nieko tokio, jei pavėluosime paskiepyti kad ir du mėnesius. Taip išeina, kad medikai kažkodėl ramiai nukelia skiepus ir negąsdina tėvų ligų baisybėmis, o vat straipsnyje jau kaip ir kaltinimas, priekaištas nuskamba tas 2 mėnesių pavėlavimas vaiką paskiepyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 01, 15:45)
Suprasciau jei tai butu buve pries 20 ar bent jau 10 metu, bet tai ivyko vos pries 3 metus ir niekas niekur neislindo.
Kai tuo tarpu visas kitas sios seimos gyvenimas visa laika visiems buvo lyg ant delno  g.gif
Papildyta:

Manau jus is dalies teisi, kur kas pigiau privesrtinai paskiepyti likusius 1-2 proc. neskiepytu vaiku, nuo ne tokiu jau pavojingu ligu, nei visus norincius - tokiu manau butu labai daug, nuo tikrai pavojingos ligos
Dainavimo zinokit lanko ir nuo 3-6 men. tik neaisku kiek jie ten dainuoja ir kaip dainuoja - paprastai visi vaikai dainuoja jau nuo gimimo momento mirksiukas.gif yra mokykleles, ir mano beje vaikas lanke jas nuo 9-10 men., bet pamokomis as ju nevadinau

Kiskiau, man nei kiek nekeista, kad šeima, juo labiau advokatės, galėjo "užspausti" bet kokį informacijos nutekėjimą žiniasklaidai.
Palyginkit, kiek kainuotų visuotinis Bexseros 2-3 dozių įvedimas lyginant pvz su pneumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 01, 15:54)
Pati sau ir ataskėte, kodėl vaikų vakcinacija yra būtina. Pabandykit sugeneruoti planą, kaip sumotyvuoti suaugusiuosius masiškai revakcinuotis. 4u.gif

O kam juos motyvuoti? blink.gif Galima gi prievartą naudoti, kaip ir vaikams bigsmile.gif Baudas skirti, jei nesutinka revakcinuotis, nepriimti į darbą. Jei vistiek nepaklūsta - kalėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė': 01 vasario 2016 - 15:16
QUOTE(kackac @ 2016 02 01, 13:54)

haha, nugi taip pat kaip vaikus,- baudytem finansinem ir nepriemimu i darbo kolektyvus. Dar galima mirtim grasint ir naslaicius vaikucius graudziai verkiancius rodyt kad ispudi padidint....
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 02 01, 16:16)
O kam juos motyvuoti? blink.gif Galima gi prievartą naudoti, kaip ir vaikams bigsmile.gif  Baudas skirti, jei nesutinka revakcinuotis, nepriimti į darbą. Jei vistiek nepaklūsta - kalėjimas mirksiukas.gif

Yra tokia praktika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 02 01, 16:16)
O kam juos motyvuoti? blink.gif Galima gi prievartą naudoti, kaip ir vaikams bigsmile.gif  Baudas skirti, jei nesutinka revakcinuotis, nepriimti į darbą. Jei vistiek nepaklūsta - kalėjimas mirksiukas.gif

QUOTE(uups @ 2016 02 01, 16:20)
haha, nugi taip pat kaip vaikus,- baudytem finansinem ir nepriemimu i darbo kolektyvus. Dar galima mirtim grasint ir naslaicius vaikucius graudziai verkiancius rodyt kad ispudi padidint....

drinks_cheers.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 01, 15:07)
Aš jums apie viena,jūs man apie kita.Aš dabar rašiau apie visuomenės kolektyvinį imunitetą,pasak jūsų neva apsaugantį silpnuosius visuomenės narius-vaikus,kurie negali būti skiepijami.Kartojuosi-jūs tai įvardijate kaip pagrindinę būtino visų vaikų skiepijimo priežastį,o jo-kolektyvinio imuniteto-vis tiek NĖRA,nes skiepijami tik vaikai.Nustokit meluoti sau ir kitiems

Šimtaprocentinio kolektyvinio imuniteto, deja, niekur nėra. Laisvanoriškai skiepijami ir suaugusieji. Galbūt skiepytųsi intensyviau, jei vakcinos būtų nemokamos, nors valstybė periodiškai skiria kažkokį kiekį nemokamų vakcinų, tačiau jomis pirmumo teise pasinaudoja rizikos grupių suaugusieji. Todėl tamsta pati neskleiskite melagingos informacijos, apie nerevakcinuojamus suaugusiuosius. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantė' @ 2016 02 01, 15:16)

Jei valstybė taps tiek turtinga, kad galės suvakcinuoti visus - kodėl ne. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2016 02 01, 15:20)

Puiki mintis, tik bijau, valstybei šiai dienai dar nepakeliamas finansiškai uždavinys. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(kackac @ 2016 02 01, 17:32)
Jei valstybė taps tiek turtinga, kad galės suvakcinuoti visus - kodėl ne. 4u.gif
Papildyta:

Puiki mintis, tik bijau, valstybei šiai dienai dar nepakeliamas finansiškai uždavinys. 4u.gif

tokiu atveju ir planas isnaikinti 3 ligas vaiku saskaita yra nelogiskas 4u.gif
Atsakyti