QUOTE(Amica @ 2016 01 31, 00:01)
Neturiu tikslo meluoti. Parašiau tai, ką žinau ir kiek žinau. Beje, šis įvykis jau senokas. O tai, kad mano vaiko pediatrė pripažino, kad tokių atvejų būna irgi duoda peno apmąstymams. Aš va vis pagalvoju apie savo vyresniojo sūnaus skiepijimus. Jam prieš kiekvieną skiepijimą pediatrė liepdavo duoti tavegilio, kad organizmas kuo ramiau priimtų skiepą. Kažin kiek tavegilis įtakoja vakcinos įsisavinimą organizme, nes susidariusios apsaugos po skiepo juk niekas netiria.
Visi žinome, kad išskirtiniai atvejai tikrai pasitaiko. Tačiau jie
itin reti. Vienok, skaitant supermamyčių istorijas, susidaro įspūdis, kad sėkmingi skiepijimai praktiškai neįmanomi. Ir kas visiškai pritrenkia - tai savo vaikams tuos baisiuosius "pašalinus poveikius" supermamytės susidiagnozuoja pačios.
Duomenų, kad Tavegyl'is kažkaip įtakotų imuninį organizmo atsaką į vakcinas, bent jau aš neturiu.
QUOTE(žydrynė @ 2016 01 31, 12:33)
tai gi jums viskas,ką mamos papasakoja iš savo ar kitų patirties yra melas,nesistebiu,tiesa yra tik tai,ką rašote jūs.Bet mums visai neįdomu,kaip jūs tai vertinate,galite netikėti,neigti,kaltinti,žmonės patys atsirinks kas meluoja,kas ne,kas skleidžia dezinformaciją,kas ne,kas varo propogandą,kas ne ir patys nuspręs kuo tikėti ir pasidarys savo išvadas.
Melu arba subjektyviu pablevyzgojimu laikau viską, kas neturi objektyvaus pagrindimo, ypač medicinoje. Tai, kad žmonės
jau atsirenka, tik apmaudu, kad kai kurie pavėluotai - jau netekę savo vaikų, nes antivaxerių skleidžiamą melą palaikė patikimesniu informacijos šaltiniu, nei medicinos pasiekimus ir teikiamas galimybes. Neabejoju, kad protingi žmonės daro protingus sprendimus. O ar tikėti antivaxeriais, kurių rankos jau suteptos mirusių kūdikių ir vaikų krauju - tegu kiekvienas atsako sau pats.