Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(žydrynė @ 2016 01 30, 23:46)
Mano mama būdama 2 metų sirgo difterija,po vienos injekcijos antitoksinu buvo sveika jau po trijų dienų

bigsmile.gif Praėjus trims dienoms po injekcijos išrašė iš ligoninės, palinkėję sėkmės? Ar po trijų dienų būklė pradėjo ženkliai gerėti ir gydytojai nuramino tėvus, sakydami, kad viskas bus gerai? Antitoksinas nėra 100-procentinė sėkmingą baigtį garantuojanti panacėja. Jis veikia tik į laisvą, "nesurištą" difterijos toksiną, apsaugodamas nuo tolimesnio audinių pažeidimo. Ir beje pasižymi nemenkais šalutiniais poveikiais.

QUOTE(kackac @ 2016 01 31, 00:07)
Būtent, labai tiesiogiai pasiplaunat nuo ataskomybės už pasekmes. Nereikia ir po namus vaikščioti, užtenka nuolat su savo iškreipta informacija lįsti į žiniasklaidą ir skleisti visuomenėje sumaištį, paremtą melu. Nesunku įsivaizduoti, kokių priemonių prieš antivaxeriškas grupuotes gali imtis savo vaikų netekę tėvai. Jiems jau nebebus ko prarasti.

O štai čia nesutiksiu mirksiukas.gif Jei norim laisvės priimti sprendimus, esam už juos atsakingi. Juo labiau, kad kalbame apie raštingus, pakankamai išsilavinusius žmones, kuriems prieinama tiek oficialių šaltinių informacija, tiek ta, kurią pateikia antivaxer'iški judėjimai.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 01 30, 23:26)
O štai čia nesutiksiu  mirksiukas.gif Jei norim laisvės priimti sprendimus, esam už juos atsakingi. Juo labiau, kad kalbame apie raštingus, pakankamai išsilavinusius žmones, kuriems prieinama tiek oficialių šaltinių informacija, tiek ta, kurią pateikia antivaxer'iški judėjimai.

O kiek yra mažiau raštingų ir labiau paveikių? Dėl šitos kategorijos žmonių yra labiausiai neramu.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 30, 22:28)
O kiek yra mažiau raštingų ir labiau paveikių? Dėl šitos kategorijos žmonių yra labiausiai neramu.

maziau rastingi turi daktaro ir kunigo klausyt. Ir kvit.

einam miegot, as tik penkioms minutems cia ilindau, blem.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 01 30, 23:31)
maziau rastingi turi daktaro ir kunigo klausyt. Ir kvit.

einam miegot, as tik penkioms minutems cia ilindau, blem.

Šita gaida ir baigiam. biggrin.gif
Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 31, 00:28)

Mažiau raštingi paprastai nesuvakcinuoja vaikų dėl kitų priežasčių nei antivaxer'iška informacija ax.gif
O ispanai, panašu, turi rimtų problemų su užkrečiamųjų ligų kontrole Mirtys nuo kokliušo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 30 sausio 2016 - 23:43
QUOTE(kackac @ 2016 01 30, 22:45)
Turite kokios įrodančios objektyvios informacijos, kad draugės dukra turi kažkokias rimtas pasekmes nuo skiepų?

Kackac, kaip Jūs įsivaizduojate tą objektyvią informaciją mano rankose? Juk ne mano vaikas, 3k tfu, po skiepo invalidu liko. Beje, rašiau ne apie tai, kad draugės dukra po skiepų tapo invalide, o draugės bendradarbės dukra. Veiksmas vyko Ispanijoje, ta mergaitė ispanė. Kad tai buvo skiepų kaltė medikai pripažino. Nors, nepaisant to, antrą dukrą moteris skiepijo visais kalendoriniais skiepais. Pasak jos - nuo likimo nepabėgsi. Beje, mano vaiko pediatrė, taip pat pripažino, kad yra tokių atvejų.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2016 01 30, 23:43)
Kackac, kaip Jūs įsivaizduojate tą objektyvią informaciją mano rankose? Juk ne mano vaikas, 3k tfu, po skiepo invalidu liko. Beje, rašiau ne apie tai, kad draugės dukra po skiepų tapo invalide, o draugės bendradarbės dukra. Veiksmas vyko Ispanijoje, ta mergaitė ispanė. Kad tai buvo skiepų kaltė medikai pripažino. Nors, nepaisant to, antrą dukrą moteris skiepijo visais kalendoriniais skiepais. Pasak jos - nuo likimo nepabėgsi. Beje, mano vaiko pediatrė, taip pat pripažino, kad yra tokių atvejų.

Sutikite, kad bet kas čia atėjęs gali atnešti panašią istoriją. Neturint, tai įrodančių faktų, sorry, bet galime tai vertinti kaip melą. Todėl ir prašau šioje temoje objektyvumo ir teisingumo dėlei kelti tik istorijas su faktine, objektyvia informacija. Dezinformacijos ir melo iš antivaxeriškos stovyklos šiame subforume ir taip daugiau nei pakankamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 sausio 2016 - 23:55
QUOTE(kackac @ 2016 01 30, 23:53)
Sutikite, kad bet kas čia atėjęs gali atnešti panašią istoriją. Neturint, tai įrodančių faktų, sorry, bet galime tai vertinti kaip melą. Todėl ir prašau šioje temoje objektyvumo ir teisingumo dėlei kelti tik istorijas su faktine, objektyvia informacija. Dezinformacijos ir melo iš antivaxeriškos stovyklos šiame subforume ir taip daugiau nei pakankamai.

Neturiu tikslo meluoti. Parašiau tai, ką žinau ir kiek žinau. Beje, šis įvykis jau senokas. O tai, kad mano vaiko pediatrė pripažino, kad tokių atvejų būna irgi duoda peno apmąstymams. Aš va vis pagalvoju apie savo vyresniojo sūnaus skiepijimus. Jam prieš kiekvieną skiepijimą pediatrė liepdavo duoti tavegilio, kad organizmas kuo ramiau priimtų skiepą. Kažin kiek tavegilis įtakoja vakcinos įsisavinimą organizme, nes susidariusios apsaugos po skiepo juk niekas netiria.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 01 31, 00:26)
bigsmile.gif Praėjus trims dienoms po injekcijos išrašė iš ligoninės, palinkėję sėkmės? Ar po trijų dienų būklė pradėjo ženkliai gerėti ir gydytojai nuramino tėvus, sakydami, kad viskas bus gerai? Antitoksinas nėra 100-procentinė sėkmingą baigtį garantuojanti panacėja. Jis veikia tik į laisvą, "nesurištą" difterijos toksiną, apsaugodamas nuo tolimesnio audinių pažeidimo. Ir beje pasižymi nemenkais šalutiniais poveikiais.

niekas jos nehospitalizavo,paleido iškart po injekcijos namo,nes liga buvo neuždelsta,tėvai kreipėsi iškart,kai susirgo ir būklė labai greitai pradėjo gerėti.
Jokių pašalinių reiškinių nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 31 sausio 2016 - 12:05
QUOTE(kackac @ 2016 01 31, 00:53)

tai gi jums viskas,ką mamos papasakoja iš savo ar kitų patirties yra melas,nesistebiu,tiesa yra tik tai,ką rašote jūs.Bet mums visai neįdomu,kaip jūs tai vertinate,galite netikėti,neigti,kaltinti,žmonės patys atsirinks kas meluoja,kas ne,kas skleidžia dezinformaciją,kas ne,kas varo propogandą,kas ne ir patys nuspręs kuo tikėti ir pasidarys savo išvadas.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2016 01 31, 00:01)
Neturiu tikslo meluoti. Parašiau tai, ką žinau ir kiek žinau. Beje, šis įvykis jau senokas. O tai, kad mano vaiko pediatrė pripažino, kad tokių atvejų būna irgi duoda peno apmąstymams. Aš va vis pagalvoju apie savo vyresniojo sūnaus skiepijimus. Jam prieš kiekvieną skiepijimą pediatrė liepdavo duoti tavegilio, kad organizmas kuo ramiau priimtų skiepą. Kažin kiek tavegilis įtakoja vakcinos įsisavinimą organizme, nes susidariusios apsaugos po skiepo juk niekas netiria.

Visi žinome, kad išskirtiniai atvejai tikrai pasitaiko. Tačiau jie itin reti. Vienok, skaitant supermamyčių istorijas, susidaro įspūdis, kad sėkmingi skiepijimai praktiškai neįmanomi. Ir kas visiškai pritrenkia - tai savo vaikams tuos baisiuosius "pašalinus poveikius" supermamytės susidiagnozuoja pačios. cool.gif
Duomenų, kad Tavegyl'is kažkaip įtakotų imuninį organizmo atsaką į vakcinas, bent jau aš neturiu.

QUOTE(žydrynė @ 2016 01 31, 12:33)
tai gi jums viskas,ką mamos papasakoja iš savo ar kitų patirties yra melas,nesistebiu,tiesa yra tik tai,ką rašote jūs.Bet mums visai neįdomu,kaip jūs tai vertinate,galite netikėti,neigti,kaltinti,žmonės patys atsirinks kas meluoja,kas ne,kas skleidžia dezinformaciją,kas ne,kas varo propogandą,kas ne ir patys nuspręs kuo tikėti ir pasidarys savo išvadas.

Melu arba subjektyviu pablevyzgojimu laikau viską, kas neturi objektyvaus pagrindimo, ypač medicinoje. Tai, kad žmonės jau atsirenka, tik apmaudu, kad kai kurie pavėluotai - jau netekę savo vaikų, nes antivaxerių skleidžiamą melą palaikė patikimesniu informacijos šaltiniu, nei medicinos pasiekimus ir teikiamas galimybes. Neabejoju, kad protingi žmonės daro protingus sprendimus. O ar tikėti antivaxeriais, kurių rankos jau suteptos mirusių kūdikių ir vaikų krauju - tegu kiekvienas atsako sau pats. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 31 sausio 2016 - 13:52
sian paskaiciau vakaryksti Lietuvos ryta pusryciams,- tai Proninos anuko istorija 3+ metu senumo, vakcinuotas, mire nuo zaibinio meningito, duota suprasti kad vakcinacija nuo B grupes meningokoko ji gutu isgelbejusi. Nors kaip ir nediagnozuota koks sukelejas buvo, o ir tuo metu vakcinos nuo jo LT nebuvo.Vat taip.
Atsakyti