QUOTE(kackac @ 2016 01 30, 18:00)
Keliems?
Jei tamstos biznis, kenkia mano bizniui, teks įvertinti kurios biznio planas labiau naudingas visuomenei.
nu, cia jau labai slidu....gal net neikim....
nes yra daug 'bizniu' kurie visai nenaudingi visuomenei, bet gi ne sparta, nuo uolos nemetam
QUOTE(dange @ 2016 01 30, 19:11)
Idėja gal ir teisinga biologiniu požiūriu
, bet nelabai- socialiniu. Jei sąmoningas pilietis mano, kad dėl perpilto kraujo keliaus pragaran- tai jo reikalas .O jei atsisako kraujo perpylimo savo vaikui? Įsikišam, ar palydim vaikelį į rojų?
Taigi,- buti ar nebuti.Kqartais ir palydi tuos vaikelius pas Jehova. Ir teismai vyksta kas svarbiau,- siela ar kunas.
Siaip, kiek suprantu stengiamasi prisitaikyti prie tos grupes (sako, augancios) interesu,- suoarganizuojant jiems toleruotinas proceduras.
QUOTE(dange @ 2016 01 30, 19:11)
Pabūsiu ciniška, bet vakcinuotis ar vakcinuoti vaikus labiausiai motyvuoja ne baudos, apribojimai ar pasipešiojimai forumuose, o galimybė tiesiogiai pasižiūrėti į galimus savo sprendimų rezultatus
Citata iš ispaniškos medios po 6-mečio mirties dėl difterijos.
Kol vakcinomis pakankamai gerai kontroliuojame ligas ir nesusiduriame su jomis dešimtmečiais, polemizuojame apie vakcinų saugumą ir žmogaus teises. Kai susiduriame su natūralių ligų natūraliomis pasekmėmis, išgirstame, kad tėvai buvo suklaidinti anti-vaxerių ir imunizacijos apimtys šauna į viršų.
nebutinai suklaidinti antivaxeriu
manes, pvz, niekas neklaidino. Ar bent jau neagitavo. Ivertinau rizikas ir priemiau sprendima. Kilus polio epidemijai- pirma vakcinuotis stoveciau, nes rizikos jau butu kitokios. Man religija nedraudzia vakcinuotis