Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lina0612 @ 2016 01 13, 11:02)
Taigi pardavimu planai yra mirksiukas.gif
O kai buvo akcija ir nemokamai isdavinejo, tai ir pasidare planus:)

O del saugumo, tai ir protingi zmones atveria savo kodus sukciams doh.gif

nežinau, manęs neverbavo ir į banką specialiai nekvietė. ėjau su reikalu, paskui paaiškino kad nebesaugu ir kodėl nebesaugu ir kortelę paėmė, davė generatorių.

Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 01 13, 00:33)
Is mytoys ir man reiketu keliu smulkmenu, galeciau ir uzsakyma parinkti, bet kas jokio kodo neturiu  doh.gif

aš ant mytoys supykau. atsiunte koda ale ę0proc rubam.. neveike doh.gif
dabar turiu kazkoki 12proc. susikroviau krepseli. suvedziau. numinusavo rubam ir batam ir zaislam g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 01 13, 11:18)
aš ant mytoys supykau. atsiunte koda ale ę0proc rubam.. neveike  doh.gif
dabar turiu kazkoki 12proc. susikroviau krepseli. suvedziau. numinusavo rubam ir batam ir zaislam  g.gif

aš gavau laišką, su nuorodom, kad Žiemos "produkcijai" -20 proc. Jokių kodų. Ką pabandžiau dėti, man nesuveikė. Gal jau baigėsi, nes gavau seniai tą laišką, tik jokių datų jame. Dabar gavau laišką vėl, kad yra akcija Mattel produkcijai -16 proc, įsidėjus į krepšį daugiau nei už 29 €
Atsakyti
Sveikos, kas esate is Kauno ir laukiate siuntos is tukio gal kooperuojames, kad atveztu i viena vieta?
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2016 01 13, 00:15)
Aš tokią per Amazon pirkau. Pas mus tuo metu jų parduotuvėse visai nebuvo (čia prieš kokius 3-4 metus, nepamenu tiksliai), o kai pasirodė, tai apie 600 Lt kainavo. Iš Amazono kaip tuo metu, tai kokie nepilni 400 Lt gavosi. Dar Asos jų būdavo, tai tiesiog stebėjau, kol pasitaikys akcija, o tada ir griebiau  mirksiukas.gif

Dekui, reiks pasekti drinks_cheers.gif

Na mes pas draugu ragavom tu bulvyciu, tai man patiko thumbup.gif jie ja labai gyre. O mane vilioja tai, kad gruzdinimas be riebalu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit nereikalinga koda rubams MYTOYS?
Atsakyti
Sveikos,
Ar vertbaudet 15 eur voucheris už draugą nebegalioja? Bandau pirkti ir neveikia sad.gif O į laiškus, kiek susidūriau, jie nelabai atrašinėja. Gal ką žinot?
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 13, 11:19)
Sveikos,
Ar vertbaudet 15 eur voucheris už draugą nebegalioja? Bandau pirkti ir neveikia sad.gif O į laiškus, kiek susidūriau, jie nelabai atrašinėja. Gal ką žinot?

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 01 12, 16:38)
Netaiko Vertbaudet per išpardavimus papildomų kodų

Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2016 01 13, 11:12)
Sveikos, gal kas turit nereikalinga koda rubams MYTOYS?

Turiu asmeninį kodą 15 proc. nuolaidai. Reikia pirkti bent iš dviejų parduotuvių: MyToys, Mirapodo arba Ambellis. Galioja rūbams ir batams. Bent jau aš taip suprantu, kiek leidžia vokiečių kalbos žinios. Minimali suma 59 EUR, maksimali suma - 1000 EUR. Galioja iki 2016-02-29. Jeigu kam nors šios sąlygos tinka, rašykite AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 13, 11:19)
Sveikos,

ne , netaiko, pati taip norejau smile.gif bet teks pirkti ir moketi uz siuntima :(beje as is vilniaus gal jungiames ?
Atsakyti
Mergiukai,gal kas planuojat SD uzsakinet,idealu butu pajury arba Siauliuose ax.gif
Atsakyti
Pirma kart uzsisakiau is Landsend. Kas siuntas pristato? smile.gif
Atsakyti