Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 01 13, 00:35)
Ryt darysiu cocooncenter.co.uk užsakymą, kas norit jungtis, lauksiu krepšiukų wwaidutukas@yahoo.com, prašysiu iškart padaryt pavedimą, SEB arba paysera.

Siunčiu lpexpress terminalu.

Kur galimas atsiėmimas? Gal mieste būnate?
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2016 01 12, 21:32)
Gal kas turejote rubu is new look ar pirkote? Matau sioje parduotuveje neblogu pasiulymu yra, bet niekaip sistemos neperkandu. Kada cia papildymas, nes vakare daiktu asortimentas ispirktas,  diena vel naujos prekes.  g.gif

As truputi pikta ant sios pardes. I krepseli susidejau tris prekes,siuntimas 10eur. Kai issiunte,gavau el.laiska,kad vienos prekes nebeliko. Nu tai gerai,kad reikalingiausia preke bent issiusta,o ne tarkim bliuskute uz 4 eur. Zodziu kita kart siusciau,jei siuntimas butu pigus,nes kitaip loterija. Beje,ta savo preke,kurios neidejo,ant rytojau jau maciau sistemoj in stock cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2016 01 13, 00:15)
Aš tokią per Amazon pirkau. Pas mus tuo metu jų parduotuvėse visai nebuvo (čia prieš kokius 3-4 metus, nepamenu tiksliai), o kai pasirodė, tai apie 600 Lt kainavo. Iš Amazono kaip tuo metu, tai kokie nepilni 400 Lt gavosi. Dar Asos jų būdavo, tai tiesiog stebėjau, kol pasitaikys akcija, o tada ir griebiau  mirksiukas.gif

Ar pasiteisines pirkinys? Kazkada ziurinejau juos, dabar vel priminet apie si daikta, bet nesinori, kad dulketu ant spintutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 01 12, 21:08)
Aha, ir mane permete i internetine bankininkyste. Issigandau pirma karta, galvoju - jau kokiu sukciu tinklapis. Paskambinau i banka, tai sake cia tokia ju nauja tvarka. Kad dar kazkas keiciasi atsiskaitant internetu nesake. Lauksim, kokias zinias linxmute is banko parnes  4u.gif

pakeis kodu kortele i naujesne, jei jokio kito pardavimo neiseis isiulyt lotuliukas.gif

Nereikia i joki banka eit
Viska internetu galima susitvarkyti
Atsakyti
siandien apie 1430 darysiu uzsakyma is Vertbauden, kam aktualu as is Vilniaus Zirmunuose gyvenu. jei bus noriciu pasidalinti siuntimo islaidas butu smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 13, 09:19)
pakeis kodu kortele i naujesne, jei jokio kito pardavimo neiseis isiulyt lotuliukas.gif

Nereikia i joki banka eit
Viska internetu galima susitvarkyti

aš kaip tik telefonu užklausiau, gal galima viską sutvarkyti be susitikimo. Sakė, deja, bet ne. Kai grįšiu, parašysiu ko jie ten iš manęs norėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2016 01 13, 00:15)
Aš tokią per Amazon pirkau. Pas mus tuo metu jų parduotuvėse visai nebuvo (čia prieš kokius 3-4 metus, nepamenu tiksliai), o kai pasirodė, tai apie 600 Lt kainavo. Iš Amazono kaip tuo metu, tai kokie nepilni 400 Lt gavosi. Dar Asos jų būdavo, tai tiesiog stebėjau, kol pasitaikys akcija, o tada ir griebiau  mirksiukas.gif

QUOTE(ziogellis @ 2016 01 13, 08:06)
Ar pasiteisines pirkinys? Kazkada ziurinejau juos, dabar vel priminet apie si daikta, bet nesinori, kad dulketu ant spintutes smile.gif

man irgi įdomu, ar vertas dėmesio daiktas
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 12, 22:38)
Mano vyras šiandien iš swedo pasiėmė naują kortelę spec internetiniams atsiskaitymams - nieko nesake apie pasikeitimus  g.gif
Kad generatoriu nedalina taip - aš norėjau, man nemokamai nedavė, sakė nėra būtinybės dar  g.gif

o man dykai generatoriu dave. Tiesa. lygiai pries metus smile.gif

MERGINOS - ŠEIMINYKĖS: man reikia "užsegamos" kepimo formos 22-23-24 cm dugneliu. Kur perkate tokias? Reikia kad nerūdytų, negertų kvapų, nedegtų, netrauktų prie kraštų taip, kad neitų atgramdyt net dantimis ir t.t. biggrin.gif Dariau vakar tvarką, tėškiau visas senas bjaurybes lauk. Reik naujos. Tik nežinau kokia gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 13, 10:26)
MERGINOS - ŠEIMINYKĖS: man reikia "užsegamos" kepimo formos 22-23-24 cm dugneliu. Kur perkate tokias? Reikia kad nerūdytų, negertų kvapų, nedegtų, netrauktų prie kraštų taip, kad neitų atgramdyt net dantimis ir t.t. biggrin.gif Dariau vakar tvarką, tėškiau visas senas bjaurybes lauk. Reik naujos. Tik nežinau kokia gera biggrin.gif

Siandien IKI kazkokia 22 cm apziurejau su akcija, o ar ji "amzina" - nezinau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 01 13, 09:10)
man irgi įdomu, ar vertas dėmesio daiktas

nepirkciau antra karta
nes bulvytes tai nelabai fri gaunasi
tik tiek kad sveikiau

yra pliusu, bet yra ir minusu
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 01 13, 09:26)
o man dykai generatoriu dave. Tiesa. lygiai pries metus smile.gif

Tai man irgi dave:)
Akcija pas juos buvo, kad DU gauna i saskaita , tiems isdavinejo, berods ikiliepos men tesesi?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 13, 10:46)
nepirkciau antra karta
nes bulvytes tai nelabai fri gaunasi
tik tiek kad sveikiau

yra pliusu, bet yra ir minusu
Papildyta:
Tai man irgi dave:)
Akcija pas juos buvo, kad DU gauna i saskaita , tiems isdavinejo, berods ikiliepos men tesesi?

man jį išdavė dėl kitos priežasties. DU gaunu į kortelę, bet ne dėl to. Pasakė, kad nebesaugu su kortele ir įtaisė generatorių. Aš ir nesipriešinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2016 01 13, 10:44)
Siandien IKI kazkokia 22 cm apziurejau su akcija, o ar ji "amzina" - nezinau... biggrin.gif

Dėkui, eisiu dairytis. Kažkaip festivaliai pas mus nesibaigia, vis reikia pyragus su tortais kept. Nebeturiu kame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 13 sausio 2016 - 09:57
QUOTE(JMD @ 2016 01 13, 09:57)
man jį išdavė dėl kitos priežasties. DU gaunu į kortelę, bet ne dėl to. Pasakė, kad nebesaugu su kortele ir įtaisė generatorių. Aš ir nesipriešinau smile.gif

Taigi pardavimu planai yra mirksiukas.gif
O kai buvo akcija ir nemokamai isdavinejo, tai ir pasidare planus:)

O del saugumo, tai ir protingi zmones atveria savo kodus sukciams doh.gif
Atsakyti