Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linxmute @ 2016 01 12, 20:41)
Paskambino man siandien is swedbank. Sake keiciasi internetiniu pirkimu tvarka, reikia papildomu apsaugu. Kitaip nebeis pirkti internetu. Ryt einu i banka kazka pasirasyti smile.gif sake visiems tai padaryti reiks. Ar kam skambino dar?

Mano vyras šiandien iš swedo pasiėmė naują kortelę spec internetiniams atsiskaitymams - nieko nesake apie pasikeitimus g.gif

QUOTE(JMD @ 2016 01 12, 21:11)
Gausit generatoriu

Kad generatoriu nedalina taip - aš norėjau, man nemokamai nedavė, sakė nėra būtinybės dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 12, 20:52)
Kodu kortele. Sake to nebeuztenka.
Kodu neprase, kviete i banka, turbut ne sukciai biggrin.gif

Tai gal tikrai dėl kortelės g.gif . Aš generatorių 6 metus turiu, gal man neskambins biggrin.gif, nors pas mane SEB.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 01 12, 15:40)
Gal kur užmatėt už protingą kainą ale Uggs'ų ar pan: kad natūralus kailis būtų svarbu smile.gif

Maciau membershop yra,tik nzn ar kaina gera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 12 sausio 2016 - 21:50
Dar renku mytoys. Vilnius
Atsakyti
Patarkit prašau kur geriau rožių vandenį pirkti?
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2016 01 12, 23:12)
Dar renku mytoys. Vilnius

Noreciau jungtis bet as is Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 12, 21:22)
Kik "galgotkes" užu jevrą yra gėris biggrin.gif

Rimtai? biggrin.gif siandien kaip tik uzklydau i ta kik,nes esu Vokietijoj,tai maciau kaip tik tas kalgotkes po 1€,reiks paimt biggrin.gif kol kas paemiau mazajai treninginiu kelniu po 2€ ir sunui marskineliu po 1€ cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 01 12, 22:30)
Noreciau jungtis bet as is Kauno 4u.gif

As ir Kaune jungciaus prie Mytoys arba su persiuntimu jei kas priimtu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2016 01 12, 18:54)
Pirksiu iš http://www.vertbaudet.com, priimsiu siuntimui 5,90 pasidalinti. Vilnius, SEB, Nordea.

kada pirksite ?
Atsakyti
Is mytoys ir man reiketu keliu smulkmenu, galeciau ir uzsakyma parinkti, bet kas jokio kodo neturiu doh.gif
Atsakyti
Ryt darysiu cocooncenter.co.uk užsakymą, kas norit jungtis, lauksiu krepšiukų wwaidutukas@yahoo.com, prašysiu iškart padaryt pavedimą, SEB arba paysera.

Siunčiu lpexpress terminalu.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 12, 14:05)
Mergaites, as i jus ir su pagalbos sauksmu blush2.gif  gal kur matet ar uzmatysit, tokia philips gruzdintuve pigiau wub.gif  pagrinde pas mus kainos nuo 150€.

http://www.philips.l...ir-technologija

Buciau labai dekinga wub.gif

Aš tokią per Amazon pirkau. Pas mus tuo metu jų parduotuvėse visai nebuvo (čia prieš kokius 3-4 metus, nepamenu tiksliai), o kai pasirodė, tai apie 600 Lt kainavo. Iš Amazono kaip tuo metu, tai kokie nepilni 400 Lt gavosi. Dar Asos jų būdavo, tai tiesiog stebėjau, kol pasitaikys akcija, o tada ir griebiau mirksiukas.gif
Atsakyti