Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2016 01 12, 19:32)
Ar niekas iš šiauliečių daugiau nieko nenorit  iš vertbaudet ? Esam kol kas tik dviese  ax.gif

as gal noreciau, ale laukiu didesniu nuolaidu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2016 01 12, 21:05)
as gal noreciau, ale laukiu didesniu nuolaidu  blush2.gif

Kažin ar bus didesnių nei 50 proc biggrin.gif . Kaip puodeliai- ar neatsirado?
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2016 01 12, 19:29)
Merginos , o ka Aliexpress jau neleidzia MAESTRO kortele atsiskaityti?

O nebus čia tas "bajeris" kur kalbėjom, kad teks skambinti į banką g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 12, 20:12)
Kažin ar bus didesnių nei 50 proc biggrin.gif . Kaip puodeliai- ar neatsirado?

Man kazkaip sviecia, kad 60% buvo. Tai laukiu, kaip sakoma viltis d.....u motina biggrin.gif Nebeliks mano norimu daiktu, kaip ir puodeliu biggrin.gif Neber puodeliu...
Atsakyti
Gal kas turejote rubu is new look ar pirkote? Matau sioje parduotuveje neblogu pasiulymu yra, bet niekaip sistemos neperkandu. Kada cia papildymas, nes vakare daiktu asortimentas ispirktas, diena vel naujos prekes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 12, 21:13)
O nebus čia tas "bajeris" kur kalbėjom, kad teks skambinti į banką  g.gif ?

Paskambino man siandien is swedbank. Sake keiciasi internetiniu pirkimu tvarka, reikia papildomu apsaugu. Kitaip nebeis pirkti internetu. Ryt einu i banka kazka pasirasyti smile.gif sake visiems tai padaryti reiks. Ar kam skambino dar?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 12, 21:41)
Paskambino man siandien is swedbank. Sake keiciasi internetiniu pirkimu tvarka, reikia papildomu apsaugu. Kitaip nebeis pirkti internetu. Ryt einu i banka kazka pasirasyti smile.gif sake visiems tai padaryti reiks. Ar kam skambino dar?

Neskambino
Man atsiskaitant swed dabar nereik slaptazodzio ivest o permeta i internetine bankininkyste. Reik visus duomenis prisijungimo suvest ir patvirtint pirkima
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 12, 20:41)

Nu papasakosit, kai grįšit, net įdomu pasidarė. O jūs generatorium naudojatės ar vis dar kodų kortele?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 12, 21:48)
Nu papasakosit, kai grįšit, net įdomu pasidarė. O jūs generatorium naudojatės ar vis dar kodų kortele?

Kodu kortele. Sake to nebeuztenka.
Kodu neprase, kviete i banka, turbut ne sukciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 12, 22:46)
Neskambino
Man atsiskaitant swed dabar nereik slaptazodzio ivest o permeta i internetine bankininkyste. Reik visus duomenis prisijungimo suvest ir patvirtint pirkima

Aha, ir mane permete i internetine bankininkyste. Issigandau pirma karta, galvoju - jau kokiu sukciu tinklapis. Paskambinau i banka, tai sake cia tokia ju nauja tvarka. Kad dar kazkas keiciasi atsiskaitant internetu nesake. Lauksim, kokias zinias linxmute is banko parnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 12, 21:52)
Kodu kortele. Sake to nebeuztenka.
Kodu neprase, kviete i banka, turbut ne sukciai biggrin.gif

Gausit generatoriu
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2016 01 12, 21:21)
Man kazkaip sviecia, kad 60% buvo. Tai laukiu, kaip sakoma viltis d.....u motina  biggrin.gif Nebeliks mano norimu daiktu, kaip ir puodeliu  biggrin.gif Neber puodeliu...

Na tai ir aš palauksiu, chalato tik reikia ax.gif . Gal dar kur gražių chalatų yra, turi iš SD tokį nemielą ax.gif ... Mytos brangiau nei vertbaudet ax.gif .
Atsakyti