Gal kas turejote rubu is new look ar pirkote? Matau sioje parduotuveje neblogu pasiulymu yra, bet niekaip sistemos neperkandu. Kada cia papildymas, nes vakare daiktu asortimentas ispirktas, diena vel naujos prekes.
Paskambino man siandien is swedbank. Sake keiciasi internetiniu pirkimu tvarka, reikia papildomu apsaugu. Kitaip nebeis pirkti internetu. Ryt einu i banka kazka pasirasyti sake visiems tai padaryti reiks. Ar kam skambino dar?
Paskambino man siandien is swedbank. Sake keiciasi internetiniu pirkimu tvarka, reikia papildomu apsaugu. Kitaip nebeis pirkti internetu. Ryt einu i banka kazka pasirasyti sake visiems tai padaryti reiks. Ar kam skambino dar?
Neskambino
Man atsiskaitant swed dabar nereik slaptazodzio ivest o permeta i internetine bankininkyste. Reik visus duomenis prisijungimo suvest ir patvirtint pirkima
Neskambino
Man atsiskaitant swed dabar nereik slaptazodzio ivest o permeta i internetine bankininkyste. Reik visus duomenis prisijungimo suvest ir patvirtint pirkima
Aha, ir mane permete i internetine bankininkyste. Issigandau pirma karta, galvoju - jau kokiu sukciu tinklapis. Paskambinau i banka, tai sake cia tokia ju nauja tvarka. Kad dar kazkas keiciasi atsiskaitant internetu nesake. Lauksim, kokias zinias linxmute is banko parnes