Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 01 17, 12:54)
Tai man irgi...
As matyt nesukciau galvos-rasyciau nuo užsakymo jei per 2dienas ner pinigų-perleidziu. Ypač kai akcija baiges
O šiuo atveju savaitę laukt sad.gif
Jau dabar cia deciau ir perleisčiau

bet gal zmogus pirko tada brangiau, o siuo metu jie atpige... Man taip ir nutiko - emiau dukrai uz 21,50 - kadangi viena tokia brangi pora tebuvo, tai jungiau prie 14 ir 16 euru... Nuolaidos gavau tik 14, o dabar tie batukai 13,5 tekainuoja... - tai va gal ir nebenori... o ir nelabai parduosi uz brangiau nei yra...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 17, 13:56)
bet gal zmogus pirko tada brangiau, o siuo metu jie atpige... Man taip ir nutiko - emiau dukrai uz 21,50 - kadangi viena tokia brangi pora tebuvo, tai jungiau prie 14 ir 16 euru... Nuolaidos gavau tik 14, o dabar tie batukai 13,5 tekainuoja... - tai va gal ir nebenori... o ir nelabai parduosi uz brangiau nei yra...

Na bet juk vis tiek gera kaina gavosi. Tada crocs temoj pasiulyt
Tikiu net tom kainom ras pirkėją smile.gif
Atsakyti
Dar zmogiskai luktelsiu iki rytojaus ir jei nesulauksiu pavedimo, parasysiu nic'a, kaip nemalonu prasyti savo pinigu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 17, 13:56)

tai čia pasiteisinimas kodėl nebenori sumokėti už ką pirko blink.gif dar gražiausiai doh.gif juk mes nesakome "mažiausios kainos garantija", jei perkat kartu...
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2016 01 17, 14:00)
Dar zmogiskai luktelsiu iki rytojaus ir jei nesulauksiu pavedimo, parasysiu nic'a, kaip nemalonu prasyti savo pinigu unsure.gif

Turit kantrybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2016 01 17, 14:00)

Nebelaukit, tuo labiau jei rašėt priminimą. Niką ir batus į eterį prašom biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 01 17, 13:00)
tai čia pasiteisinimas kodėl nebenori sumokėti už ką pirko  blink.gif dar gražiausiai  doh.gif juk mes nesakome "mažiausios kainos garantija", jei perkat kartu...

nea, cia nepasiteisinimas jokiais budais - tik pagalvojau kokiu tikslu uzsakyt ir dingt... Suprantu - gal problemu yra, gal rupesciu kokiu - nu bet kriuktelt, jog negaliu, atsiprasau, tada ir tada atsiskaitysiu - ner sunku... O cia zmogus jau antra ar trecia karta skelbias, prasos savo pinigu - ir ne kriu kriu...
Atsakyti
Sitie crocs, tamsiai melyni, kainavo pora euru maziau nei dabar, 38,5 dydis, 24 eurai. Jei ryt neatsiras pirkeja, parduodu, nes man paciai su 23,6cm koja siek tiek per dideli 4u.gif

http://www.crocs.eu/...e...lor&prefv3=

Uzsakiau praeita sekmadieni, papildomai taremes nuo ketvirtadienio, maciau, kad buvo prisijungta supermamoj ir mano zinute tikrai mate,ž, tai dar zmoniskai luktelsiu iki rytojaus. Tikrai nemalonu, kiek uzsakinejau, nei karto neteko to daryti, visos buvo puikio pirkejos, jokiu rupesciu neturejau, ir pati stengiuosi kuo greiciau sumoketi. Na sakyciau diena kokia per darbus ir rupescius galima pamirsti, bet ne ilgiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altika: 17 sausio 2016 - 13:08
Mergaites, gal kas gavot koduka mytoys rubams ir nereikalingas? Pruglausciau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai noreciau prie mytoys su -55 prisijungti, jei kuri pirksite Vilniuj ar Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 17, 12:59)
Na bet juk vis tiek gera kaina gavosi. Tada crocs temoj pasiulyt
Tikiu net tom kainom ras pirkėją smile.gif

Tiesiog ne visada yra laiko sėdėti forume ir pardavinėti svetimus batus mirksiukas.gif. Taip kad jeigu kažkam padedi apsipirkti, neturėtų reikšti, kad teks galvoti, kur dėti užsakytus daiktus ir marinuoti pinigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2016 01 17, 13:00)
Gal kas Vilniuje Vokietijos vaistines zada uzsakinet?

http://www.unserekle.../de/wisl_s-cms/

prisijungčiau, bet reiktų persiųst blush2.gif
Atsakyti