Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Susinervinau is pacio ryto doh.gif pristate crocs'us, atsidarau deze, o ten tik dvi poros vietoj triju... Ant pacios dezes irgi raso, kad turi buti 3. Tai kur man ju dabar ieskoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 01 15, 10:28)
Susinervinau is pacio ryto  doh.gif pristate crocs'us, atsidarau deze, o ten tik dvi poros vietoj triju... Ant pacios dezes irgi raso, kad turi buti 3. Tai kur man ju dabar ieskoti? unsure.gif

doh.gif
rašykit jiems - man atrodo, kad pas juos ir chat'as yra g.gif
Atsakyti
Apsipirkau Nakiki lengvai ir greitai, siuntimas buvo nepilni 5 eur blush2.gif

Cia prisijungus sutaupau-bet vyras vis vakare klausia: ka ir vel perki ? lotuliukas.gif doh.gif
Daba ramu iki kitos ismokos-saskaita apytuste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 01 15, 11:28)
Susinervinau is pacio ryto  doh.gif pristate crocs'us, atsidarau deze, o ten tik dvi poros vietoj triju... Ant pacios dezes irgi raso, kad turi buti 3. Tai kur man ju dabar ieskoti? unsure.gif

aš vakar gavau praplesta deze... tai maniau jau kažko nebus unsure.gif bet viskas vietoje ax.gif
Atsakyti
Prisijungčiau prie Mytoys.de su batukais...o gal kas kokį koduką dar turit ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2016 01 15, 10:43)
Prisijungčiau prie Mytoys.de su batukais...o gal kas kokį koduką dar turit ?  smile.gif

Siuo metu kodu nera
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 15, 11:34)
Apsipirkau Nakiki lengvai ir greitai, siuntimas buvo nepilni 5 eur  blush2.gif

Cia prisijungus sutaupau-bet vyras vis vakare klausia: ka ir vel perki ?  lotuliukas.gif  doh.gif

kaip pasto koda vedet?
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 15, 10:34)
Apsipirkau Nakiki lengvai ir greitai, siuntimas buvo nepilni 5 eur  blush2.gif

Cia prisijungus sutaupau-bet vyras vis vakare klausia: ka ir vel perki ?  lotuliukas.gif  doh.gif

O sakykit kokia čia parduotuvė? čia reikia pakvietimo?
Ačiū atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kava kava kava...
žodžiu, kažkas klausė smile.gif vis dėl to kai įdedi į krepšelį, kaina būna be VAT, tada prie tos kainos prisideda 6proc ir siuntimas 11,5eur. Pas mus buvo tik 24kg kavos pupelių, taip kad nežinau ar galioja tas 28kg apribojimas biggrin.gif
Siuntimas gavosi po 0,32eur
Atsakyti
Laisko dar negavau,tai neprijunget manes? Tiesiog del zinojimo klausiu.
Atsakyti
ju rašėt kad nesijungiat
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 01 15, 09:06)
Vakar vyras tokius pačius parsinešė iš Panoramos open24 parduotuvės už 30 eur. Žiūrėjau į čekį ir negalėjau patikėt. Na jis turėjo Panoramos 15 eur čekį, bet vis tiek bendroj sumoj tada jie kainavo 45 eur. Nežinau, ar čia kažkokia klaida, bet man visai patiko  lotuliukas.gif

Keista, pačiam tinklapyje kaina gerokai didesnė!
http://www.open24.lt...men/?color=2178
Atsakyti