Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Man su ta kava dar kazkokia mistika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 14, 20:30)
Vat su kapsulem slidus teikalas, nes buna per akcijas pas mus kartais joms nuolaida ir taiko g.gif  o vat pupeliu tai tikrai gera kaina drinks_cheers.gif

kiek girdejau, kad kapsulem retai buna (bent maxej), kapsules isskiria ir jom nuolaida netaiko kai buna kavai. Na, bet kai neturiu kur tu kapsuliu det, tai ir nezinau tiksliai
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 01 14, 19:45)
taxai arba pvm iskart matosi krepselyje  4u.gif
Subtotal (Excl. Tax)
€23.23
Grand Total Excl. Tax
€23.23
VAT (6%)
€1.39
Tax
€1.39
Grand Total Incl. Tax
€24.62

Pas mane yra atskira juosta su 21% g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 01 14, 19:45)

Krepselyje tik iskiria. Paziurekit kaina viena, kai isidedi i krepsi, rodo be vatu, ir galutine pridejus vat. kaina nesiskiria su prie prekes parodyta.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 01 14, 20:45)
Subtotal (Excl. Tax)
€23.23
Grand Total Excl. Tax
€23.23
VAT (6%)
€1.39
Tax
€1.39
Grand Total Incl. Tax
€24.62

na, as paskaiciavau su savo krepseliu, sudejus visas puslapyje nurodytas kainas (ne krepselyje) ir pridejus 11.5 eu siuntima, gavosi daugiau, negu jie priskaiciavo krepselyje, apie 1 eu ju mazesne suma g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2016 01 14, 19:47)
kiek girdejau, kad kapsulem retai buna (bent maxej), kapsules isskiria ir jom nuolaida netaiko kai buna kavai. Na, bet kai neturiu kur tu kapsuliu det, tai ir nezinau tiksliai

Kai buna akcija maltai kavai, tuomet taiko ir kapsulem. Cia Iki.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 01 14, 19:50)
Krepselyje tik iskiria. Paziurekit kaina viena, kai isidedi i krepsi, rodo be vatu, ir galutine pridejus vat. kaina nesiskiria su prie prekes parodyta.

Taip, man ir gaunasi, kad niekas neprisideda, tik kaina isskaido 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 14, 21:39)
Is kur esat? Persiunciate terminalu? Pagaliau atsirado mano dantų pasta. Kur siusti krepselius?

Siunčiu terminalu, parašiau AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 01 14, 20:50)

del to nesigincinu, o shipas taisyklese raso nesikeicia nuo svorio ax.gif
You pay only one time shipping. No matter how much you order:

Europe/Great Britain: € 11,50

Germany: € 4.95

Holland / Belgium: € 4.95

vienu zodziu laukiam kavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 14 sausio 2016 - 19:59
http://m.ziniuradija...#/entries/53045
Atsakyti
na, man dabar jau rodo kainas į lt, nenoriu išsilogint, nes bijau kad išsinulins krepšelis. Bet kai kurios man atsiuntė krepšelius tokiom kainom kaip krepšelyje, kai kurios mažesnėm.. pvz 2,85 tampa 3,05.
Dabar turiu pamaitint vaiką ir pamigdyt, paskui prisėsiu...
Atsakyti
pvz mano kapsules, 4.16, jei imi 3 pokus, tai poko kaina 4.08, mol daugiau imi-pigiau. tas gali klaidinti.
Atsakyti