Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, iskilo toks klausimas. Teikia uzuolaidu 4u.gif

Ar kam teko pirkti/siutis uzuolaidas gariunuose? g.gif idomu kaip ten, kaina/kokybe g.gif
Atsakyti
Renku coffeerista.com Vilniuje.
Atsiimti Pašilaičiuose. Jei neskubiai - galėčiau persiųsti paštomatu (jei nereiks daug kg tempt)
loramloram @ gmail.com
Atsakyti
GAL kas turite 20 ar 30 proc nuolaidos koduka MYtoys.de batams ? ir galetumete atiduoti? 4u.gif man kaip visada neatsiuncia pasiulymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 01 14, 11:07)
man nakiki neleidzia pasto kodo ivest. vis meta klaida...

Pabandykite tik 4 skaičius įrašyti, o teisingą kodą įrašykite kur nors kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 14, 11:25)
GAL kas turite 20 ar 30 proc nuolaidos koduka MYtoys.de batams  ? ir galetumete atiduoti?  4u.gif man kaip visada neatsiuncia pasiulymu ax.gif

Jau vakar teiravausi 4u.gif tai kaip suprantu siuo metu tokiu koduku nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 14, 12:15)

Ar kam teko pirkti/siutis uzuolaidas gariunuose? g.gif  idomu kaip ten, kaina/kokybe g.gif

Senokai pirkau iš gariūnų, dar Ikea nebuvo smile.gif ten pat siuvo. Paskui keičiau, tai man iš Ikeos patiko labiau ir kainos atžvilgiu išėjo pigiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 14, 12:15)

Ar kam teko pirkti/siutis uzuolaidas gariunuose? g.gif  idomu kaip ten, kaina/kokybe g.gif

Senukuose buna neblogu uzsakomuju ir taiko 40 off. Tik va lauk, zmogau...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 14, 11:32)
Senukuose buna neblogu uzsakomuju ir taiko 40 off. Tik va lauk, zmogau...

Ta prasme kartais taiko nuolaidas uzsakomoms uzuolaidoms g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chanel1 @ 2016 01 14, 11:28)
Senokai  pirkau iš gariūnų, dar Ikea nebuvo smile.gif ten pat siuvo. Paskui keičiau, tai man iš Ikeos patiko labiau ir kainos atžvilgiu išėjo pigiau.  4u.gif

Ikea audiniu pasirinkimas mazokas g.gif bet teiks dar pasizvalgyti ir ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 14, 12:37)
Ta prasme kartais taiko nuolaidas uzsakomoms uzuolaidoms g.gif  4u.gif
Papildyta:

Kartais visoms, kartais uzsakomoms. Pasidomekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 14, 11:39)
Kartais visoms, kartais uzsakomoms. Pasidomekite 4u.gif

Dekui, kazkaip buvau isitikinusi, kad uzsakomoms niekada nuolaidu nebuna drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 01 13, 11:49)
Mergiukai,gal kas planuojat SD uzsakinet,idealu butu pajury arba Siauliuose ax.gif

4u.gif nera renkanciu ? ir man reikia 4u.gif

QUOTE(taskiukas @ 2016 01 13, 12:32)
as irgi prisijungciau prie SD Vilniuje  ax.gif

ir as rolleyes.gif
Atsakyti
Jei kas rinks mytoys.de ir tures dar koduka kur taiko šiems batams, prisijunčiau smile.gif
http://www.mytoys.de...1.06.17/4080745
Atsakyti