QUOTE(ziogellis @ 2016 01 13, 08:06)
Ar pasiteisines pirkinys? Kazkada ziurinejau juos, dabar vel priminet apie si daikta, bet nesinori, kad dulketu ant spintutes
QUOTE(keistuole @ 2016 01 13, 09:10)
man irgi įdomu, ar vertas dėmesio daiktas
Žiūrint kokie yra Jūsų šeimos mitybos įpročiai. Aš tai pirkiniu tikrai džiaugiuosi ir antrą kartą tikrai pirkčiau
Tik gal aš tą daiktą pavadinčiau ne GRUZDINTUVĖ, o KONVEKCINĖ KROSNELĖ. Ten viskas gaminama be jokių riebalų (nebent patį maistą prieš tai kokiu aliejumi apšlakstysite). Veikimo principas joje toks, kad ten cirkuliuoja įkaitęs oras. Bulvyčių, jeigu iš šviežių bulvių, tikrai negausite tokių pačių kaip kokiam Mc Donalde. Nors jos vis tiek gaunasi kitokios, nei šiaip keptuvėje ant aliejaus keptos
. Asmeniškai man čia keptos yra skanesnės. Bet dar mes atrinkome šaldytas bulvytes ir kalmarų žiedus, ką sėkmingai ir naudojame (svarbu tik, kad bulvytės būtų ne ant palmių aliejaus prieš tai keptos, o naudojant saulėgrąžų aliejų). Dar labai patogu kokias kelias bandeles ar keksiukus, arba obuolius tešloje iškepti arba kai reikia paskrudinti riešutus ar saulėgrąžas (tik saulėgrąžas tada jau kokiam indelyje skrudinu, nes kitaip subyrės viskas ant dugno pro groteles).
Bent jau mūsų šeimoje šis aparatas nors ir ne kas dieną, bet kelis kartus per savaitę tikrai naudojamas. Ir nereikia kaitinti visos orkaitės. O tai pas mumis dujinė, tai kol ji užkaista... O dar ir temperatūrą reguliuoti sunkiau. O čia nusistatai temperatūrą, veikimo laiką ir sėdi sau ramiai
.
Neliūdėk, nes niekad nežinai kas gali įsimylėti Tavo šypseną.