Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 13, 12:50)
Ką jūs turit minty? Tai mes ir kooperuojamės, bet kitoj temoj.

kokioj kitoj temoj ar galite pasidalinti info? As naujai prisijungus prie Tukio, tai salygu nelabai zinau, o ju psl nieko tem neraso.... aciu
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 01 13, 13:52)
kokioj kitoj temoj ar galite pasidalinti info?

Tukis

Atsakyti
Žodžiu saugoja mus bankai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2016 01 12, 21:32)
Gal kas turejote rubu is new look ar pirkote? Matau sioje parduotuveje neblogu pasiulymu yra, bet niekaip sistemos neperkandu. Kada cia papildymas, nes vakare daiktu asortimentas ispirktas,  diena vel naujos prekes.  g.gif

Turiu drubužių ir batų iš šios parduotuvės, man labai patinka kokybė ypač batų. Kai odinius batus gali nusipirkt už 20eu smile.gif Siunčiaus į LT kelis kartus. Rinkau krepšį, kad būtų nemokamas siuntimas į LT. Dabar perkant už 55svarus nemokamas siuntimas.
Pirmą kartą, kai pirkau labai išsigandau, kai 1 prekės neįdėjo, tačiau nuskaičiavo. Parašiau jiems laišką, kad paaiškintų kodėl taip nutiko, o jau kitą dieną paštu gavau atskirai tą prekę. Taip išeina, kad tuo metu neturėjo tinkamo dydžio ar prekės, bet išsiuntė vėliau. Kitas užsakymas irgi vėlavo( siuntė paštu), tubūt dėl šventinio laikotarpio. Dėl papildymo niekada nesekiau ir nesidomėjau, tiesiog kas būna tuo metu in stick ir man patinka, tai ir perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 13, 13:53)

Aciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 01 13, 14:05)
Turiu drubužių ir batų iš šios parduotuvės, man labai patinka kokybė ypač batų. Kai odinius batus gali nusipirkt už 20eu smile.gif Siunčiaus į LT kelis kartus. Rinkau krepšį, kad būtų nemokamas siuntimas į LT. Dabar perkant už 55svarus nemokamas siuntimas.
Pirmą kartą, kai pirkau labai išsigandau, kai 1 prekės neįdėjo, tačiau nuskaičiavo. Parašiau jiems laišką, kad paaiškintų kodėl taip nutiko, o jau kitą dieną paštu gavau atskirai tą prekę. Taip išeina, kad tuo metu neturėjo tinkamo dydžio ar prekės, bet išsiuntė vėliau. Kitas užsakymas irgi vėlavo( siuntė paštu), tubūt dėl šventinio laikotarpio. Dėl papildymo niekada nesekiau ir nesidomėjau, tiesiog  kas būna tuo metu in stick ir man patinka, tai ir perku smile.gif

o kaip su ydziais ? koks koki atitinka, jei as nesioju M-S , bet as auksta 178, mano ilgos rankos, tai idomu ar man kas tiktu ?
Atsakyti
Ar Windeln ir Nakiki galima siusti kartu? ta prasme tas pats 10 eur? blush2.gif
Atsakyti
Man irgi idomu del Windeln, kazkada galbejom, bet tada nezufiksavau.
Kaip suprantu perkant antra karta duoda nuolaida 10eur? ar 10proc.?

Atsakyti
Pagelbekit rasti kapsuliu pigiau. Yra skelbimu po 5.20 (parduotuveje 5.70), reiskias is kazkur vezas/perkas. Megstu tiesiogiai pirktis ax.gif
Kava kapsulese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 13 sausio 2016 - 14:54
Pigiausiai maximoje arba IKI su 30proc. nuolaida, tada apie 3ur gaunasi
Atsakyti
Gal kas žinot e-Gintarinės vaistinės nuolaidos kodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 01 13, 14:50)
Man irgi idomu del Windeln, kazkada galbejom, bet tada nezufiksavau.
Kaip suprantu perkant antra karta duoda nuolaida 10eur? ar 10proc.?

10 eur.
Atsakyti