Sena tema
Kas ir ką mąstote apie ketvirtą? Ar ilgai brandinote šį sprendimą? O gal šeimą pradžiugino netyčiukas?
QUOTE(geraiYRAgerai @ 2016 01 11, 22:22)
Mastau, kad jei bus trecias, reiks ir ketvirto. kad butu pusiausvyra.
taip svajoju jau nuo pirmojo gimimo... netyciukas neisgasdintu.
taip svajoju jau nuo pirmojo gimimo... netyciukas neisgasdintu.
labai gerai mastot pas mane 3 vaikai riedėjo vienas paskui kitą ir tikrai labai trūko pusiausvyros, mažąjai dabar 4 su puse pagaliau pasiryžom namuose sukurti pusiausvyrą
Maniskiam 3-ciam jau irgi 4 su puse.Jau kokius gerus metus noriu ketvirto,tik vyr sako, kad jau per sena.mat man jau 40m.Gerai butu netycia ,bet pas mus taip nebuvo ir manau nebus.....nezinau kaip cia prikalbint vyra.
QUOTE(noli @ 2016 01 16, 19:11)
Maniskiam 3-ciam jau irgi 4 su puse.Jau kokius gerus metus noriu ketvirto,tik vyr sako, kad jau per sena.mat man jau 40m.Gerai butu netycia ,bet pas mus taip nebuvo ir manau nebus.....nezinau kaip cia prikalbint vyra.
mano mama užsimanė pagranduko, tai 40ties gimdė penktą vaiką, mes jau 4 buvome užaugę, kai kas jau ir negyvenome su ja pagimdžiusi 5tą suprato, kad jam vienam bus liūdna, todėl 42metų gimdė dar vieną viskas liuks todėl manau reikia ne amžių žiūrėti, o savo organizmą, ar paneštų, pasitarti su gydytojais ir pan kitos ir 30ties nepaveža nėštumo
QUOTE(noli @ 2016 01 16, 19:11)
Nėra teisus jūsų vyras. Bandykit kalbinti, jeigu ką, nueikit abu pasikonsultuoti su gydytoju, kad vyras patikėtų, jog ne per sena
Straipsnis su pokalbiais ir nuorodomis apie vėlyvą motinystę
QUOTE(Pergale1 @ 2016 01 26, 13:54)
Mano sesuo gimde ketvirta vien todel, kad norejo mergaites. Labai rizikavo, nes galesi buti 4 berniukai bet, dabar augina ir mergaite ir labai patenkinta savo sprendimu.
mes taip su trečia rizikavom bet pabuvom 4 metus su 3 ir supratom, kad reik šeimoj lygybės
QUOTE(Pergale1 @ 2016 01 26, 13:54)
Mano sesuo gimde ketvirta vien todel, kad norejo mergaites. Labai rizikavo, nes galesi buti 4 berniukai
taip blogai būtų buvęs ketvirtas berniukas?
QUOTE(muminukas @ 2016 01 26, 17:26)
taip blogai būtų buvęs ketvirtas berniukas?
manau čia perkeltine prasme išsireiškė
Sveikos!
Turiu tris sūnus. Vyras vis pasvaigsta, kad norėtų penkių vaikų
Aš pasvajoju..paskui įsijungia sveikas protas..išsigąstu..ir visas mintis veju šalin...ė
Bijau nežinau ko...sveikatos savo...leliuko..ar užteks visiems dėmesio padalint...
Maniškiams 8m, kitam tuoj 6m ir 3.5m...
Ar yra dar mąstančių apie ketvirtą leliuką?
Muminukas ką galvoja ties 4?
Turiu tris sūnus. Vyras vis pasvaigsta, kad norėtų penkių vaikų
Aš pasvajoju..paskui įsijungia sveikas protas..išsigąstu..ir visas mintis veju šalin...ė
Bijau nežinau ko...sveikatos savo...leliuko..ar užteks visiems dėmesio padalint...
Maniškiams 8m, kitam tuoj 6m ir 3.5m...
Ar yra dar mąstančių apie ketvirtą leliuką?
Muminukas ką galvoja ties 4?
QUOTE(Eglu @ 2016 02 01, 11:17)
Vyras labai nori, visko žada, aš - ne