Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Liepsa @ 2016 01 08, 17:56)
Kiek kartu pirkau Crocs viskas ok budavo, o dabar meta toki pranesima sad.gif

PLEASE NOTE:
- Unfortunately we are unable to deliver to Islands. Deliveries to the mainland of UK, France, Spain, Denmark and all other mentioned countries in our FAQ's are accepted.
- We do not deliver to P.O. boxes

Gal žinot ka ne taip darau?  4u.gif

tai gal crocs co.uk ziurit?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 08, 18:58)
tai gal crocs co.uk ziurit?

Crocs.eu ir šali turiu pasirinkusi Lietuvą 4u.gif
Atsakyti
Na, niekam nebereikia Lee dzinsu is ventes?..esame dviese dabar..gal dar kas prisijungs?..turiu w25, 26, 27, 28 dydziu krepsy biggrin.gif..vaikai kompa uzeme, telefonu narsau..nuorodu nekeliu..nebent kas konkreciai susidometu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 08 sausio 2016 - 18:02
QUOTE(D'esire @ 2016 01 08, 18:04)
Renka Klauzada 4u.gif

ok.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Klaipėdoj ieško besijungiančių prie Crocs, prisijungčiau su dviem Gustais, nes pačios nepriima mokėjimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2016 01 08, 18:00)
Crocs.eu ir šali turiu pasirinkusi Lietuvą  4u.gif

As siandien irgi vargau kol apmokejau. I ta lentele nekreipkite demesio ir pas mane ji buvo. O mane i pristatymo anketa grazindavo del to, kad prie duomenu apie kortele prie "name" rasydavau varda ir pavarde, o reikejo tik varda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2016 01 08, 18:10)
Gal kas Klaipėdoj ieško besijungiančių prie Crocs, prisijungčiau su dviem Gustais, nes pačios nepriima mokėjimo  doh.gif

Man ir tokią metė, bet leido apmokėti ir gavau orderiuką smile.gif Tikiuos gausiu ir siuntinuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 08, 19:14)
As siandien irgi vargau kol apmokejau. I ta lentele nekreipkite demesio ir pas mane ji buvo. O mane i pristatymo anketa grazindavo del to, kad prie duomenu apie kortele prie "name" rasydavau varda ir pavarde, o reikejo tik varda wink.gif

Ačiū, bėgu bandyti iš naujo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepsa @ 2016 01 08, 19:19)
Ačiū, bėgu bandyti iš naujo  drinks_cheers.gif

Dabar leidžia net suvesti SMS žinute gautą vienkartinį kodą atsiskaitymui internete, paspaudus patvirtinti, vėl gražina į Check Out puslapį sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2016 01 08, 18:30)
Ačiū, bėgu bandyti iš naujo  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dabar leidžia net suvesti SMS žinute gautą vienkartinį kodą atsiskaitymui internete, paspaudus patvirtinti, vėl gražina į Check Out puslapį sad.gif

Kazka blogai matyt prie apmokejimo korteles surasote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2016 01 08, 19:10)
Gal kas Klaipėdoj ieško besijungiančių prie Crocs, prisijungčiau su dviem Gustais, nes pačios nepriima mokėjimo  doh.gif

o kortele pregistravot (jei swed)?
Atsakyti
Gal kas Kaune renka menoage kremuką? 4u.gif
Atsakyti
O čia aš viena nemačiau, ar tik vėliau atsirado popietiniam Vente išpardavime - PUMA g.gif
Atsakyti