Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 11, 21:25)
O be tarpininkavimo irgi galima? 4u.gif

Manau, kad ne. Cia tarpininkai, bet man labai patiko bendravimas. Pirkau is next vip seilo, tai labai operatyviai uzsake, viska paaiskino. Reiktu pasiskaityti ju puslapyje info. g.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos, ar i GAP grazinate registruotu pastu? Paprastu siusti, atrodo rizikinga,kad nedingtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2016 01 11, 21:53)
Sveikos Merginos, ar i GAP grazinate registruotu pastu? Paprastu siusti, atrodo rizikinga,kad nedingtu  ax.gif

Grazinam nemokamai. Per pasta.pasiskaitykit ju Return informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 11, 20:59)
Grazinam nemokamai. Per pasta.pasiskaitykit ju Return informacija smile.gif

Aciu ,einu skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 16:59)
as isvis nieko nebepirksiu 10 kart nepagalvojus ar tikrai reikia lotuliukas.gif , is kitos puses - naudos bus - maziau isleisim, maziau spintos uzsikis - lengviau kvepuot bus lotuliukas.gif  thumbup.gif

na na , kiek laiko nepirksim lotuliukas.gif
savaite
dvi
menesi?

itariu ne daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 11, 21:03)
savaite
dvi
menesi?

thumbup.gif
Vistiek pigiau gausis nei pirkti LT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2016 01 11, 20:41)
Kuo labiau didina minimumą, tuo aš arčiau jo. Nes koeficiento niekas nekelia. doh.gif
Galėtų didindami minimumą, padidinti ir BMA. Tuomet būtų teisinga.

jo, ta pati situacija - greitai gausiu tiek pat - kiek seimininkute ar valytoja neturincios jokios kvalifikacijos...

QUOTE(lina0612 @ 2016 01 11, 21:03)
savaite
dvi
menesi?

nu kol susitaikysim su naujom salygom ir jos taip akiu nebebadys lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites,gal yra plaukikiu ,pirkusiu SPEEDO maudomoma is SD?? Reik pagalbos su dydziu help.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2016 01 11, 20:53)
Sveikos Merginos, ar i GAP grazinate registruotu pastu? Paprastu siusti, atrodo rizikinga,kad nedingtu  ax.gif

kad nereikia registruoti, ir taip galima siuntos kelią sekti - ant grąžinimo etiketės yra kodas... tik nežinau, kada pinigus grąžina, nes mano siunta pasiekė Vokietiją sausio 5 dieną, o dar jokių žinių... nes jei teisingai atsimenu, GAP parašo laišką g.gif gal kas tiksliau parašys...
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 01 11, 18:32)
Dėkui 4u.gif  O tai neaišku, kaip pas vyra skaičiuoja, pirmass vaikas gimė, nepakilo , antras gimė nepakilo biggrin.gif o buhalterės užklausus kaio ten skaičiuoja, tai sako nesuprantanti klausimo biggrin.gif doh.gif

Gali buti, kad jam taiko. Tiesiog Jus nejauciat. Kaip kad mano vyrui. Gime pirmas vaikas, atlyginimas toks pat. Gime antras, irgi. Jie tiesiog sumazino "popierini" atlyginima, kad ismokamas liktu toks pat. Tokiu atveju, islosia tik imone.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 01 11, 21:50)
Gali buti, kad jam taiko. Tiesiog Jus nejauciat. Kaip kad mano vyrui. Gime pirmas vaikas, atlyginimas toks pat. Gime antras, irgi. Jie tiesiog sumazino "popierini" atlyginima, kad ismokamas liktu toks pat. Tokiu atveju, islosia tik imone.

baikit juokus - atlyginimo nei kelti nei sumazinti negali neinformave jusu, nepaeme paraso apie tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 20:18)
tai jei toje pat mokykloje dirbat - tai ir nereik perrasinet, nebent kas nors pasikeite - pvz naujas vaikas gime, vyras bedarbis liko, ar priesingai - buvo bedarbis - darbo gavo ir ta PNDP vel dalintes cool.gif

aha, grizau siais mokslo metais is po VPA, reiks del to uzklaust buhalteres
Atsakyti