Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 16:46)
nu neturiu reikalo kazko skaninti... Pas mus kuras nebrangsta, bet UK gal brangsta - gi veiksmas ne tik LT vyksta mirksiukas.gif  O jau kam kam - konkurencija siuntimui is UK tikrai yra - bent as kelis taskus zinau - aisku salygu pokyciai i blogesne puse niekad nedziugina - bet susitaikysim ir priprasim... UK matyt kazkas negerai - nes ir seilu siemet nieko gero nebuvo... Ir va SD kainas tikrai zenkliai sukele, ir Tesco sukele, paskui visai atsisake mums siusti...  unsure.gif

Siaip nafta visam pasaulyje tik pinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 11, 17:49)
Siaip nafta visam pasaulyje tik pinga  ax.gif

bet kuras tai ne... g.gif Be to - darbo uzmokestis kyla, mokesciai kyla..
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 17:54)

Apie darbo uzmokescio kilima as isvis patyliu. Atlyginimai kyla nebent uk. Mano artimoje aplinkoje paskutinius 5-erius metus visiems tik krenta. Jei Jums pakilo, džiaugiuosi uz Jus! O kuras pinga, bet ne lt:) kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 11, 17:57)
Apie darbo uzmokescio kilima as isvis patyliu. Atlyginimai kyla nebent uk. Mano artimoje aplinkoje paskutinius 5-erius metus visiems tik krenta. Jei Jums pakilo, džiaugiuosi uz Jus! O kuras pinga, bet ne lt:) kaip visada.

mums pakele nuo nauju metu - net 3% lotuliukas.gif bet minimumas tikrai kyla, o LT dauguma uz minimuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 18:54)

Kuras dabar kaip tik pigus. Pernai ziema pylem po 1,29 € o dabar 0,87 € tai čia jum brangsta?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 11, 18:57)

Oficialiai atlyginimas kils visiems, nes neapmokstinamas minimumas pakilo. Antra, pnpd irgi. Auginantiems vaikus dar keli eurai plius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 11, 18:13)
Kuras dabar kaip tik pigus. Pernai ziema pylem po 1,29 € o dabar 0,87 € tai čia jum brangsta?

matyt kas ka pila - as pernai ir po 1 eura uzsipildavau - siendien ziuriu jau 1,07 mirksiukas.gif (cia toje pat degalineje, tas pats kuras) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 01 11, 18:15)
Oficialiai atlyginimas kils visiems, nes neapmokstinamas minimumas pakilo. Antra, pnpd irgi. Auginantiems vaikus dar keli eurai plius.

jooo, labai idomu, laukiu vasario 5d - kiek grynais tas kilimas jausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 19:18)
matyt kas ka pila - as pernai ir po 1 eura uzsipildavau - siendien ziuriu jau 1,07 mirksiukas.gif (cia toje pat degalineje, tas pats kuras) blush2.gif
Papildyta:
jooo, labai idomu, laukiu vasario 5d - kiek grynais tas kilimas jausis lotuliukas.gif

Man asmeniškai 15€. Jau paskaičiavau. Netilps į sąskaitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 11, 18:21)

nu 15 euru juokingai atrodo - o va 50 lt - biski padoriau lotuliukas.gif Pas jus 1 vaikas? pas mane du - tai gal visi 16 bus? ir dar 3% papildomai - siaubas - kur tiek isleist reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 19:23)
nu 15 euru juokingai atrodo - o va 50 lt - biski padoriau lotuliukas.gif  Pas jus 1 vaikas? pas mane du - tai gal visi 16 bus? ir dar 3% papildomai - siaubas - kur tiek isleist reiks g.gif

Ragai. Užtat kokie visi jausis nusipelnę liaudžiai nes atlyginimai tai kyla. Oi, pensijos kyla juk!!!! Visais 7 €!!! O čia tai pakilimas.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 19:18)
Papildyta:

Na jau del kuro tai kazka ne taip rasai. Visur pinga, o vienoj degalinej brangsta ax.gif . Net didziausi pesimistai pastebejo , kad kuras kaip niekad pigus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 11, 20:21)

Čia toks ne v temu klausimas o tai vyrui irgi pakils ar ne? doh.gif Ar cia tik vienam is tevu pakyla? blush2.gif
Atsakyti