Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Audry @ 2016 01 11, 16:40)
kainu pakelimas niekam nepatinka 4u.gif ne tik pas Tuki, virur ax.gif
Jusu komentaras, kad kai viskas brangsta, tai ir cia kodel neturetu brangti, kazkaip neskaniai nuskambejo blush2.gif
Pabrangima suprantu del ekonominiu priezasciu (pvz jei kuro kainos kyla, bet kuras siuo metu nebrangsta). Man cia daugiau panasu i konkurencijos rinkoje nebuvima ir su tuo susijusi kainu pakilima biggrin.gif

nu neturiu reikalo kazko skaninti... Pas mus kuras nebrangsta, bet UK gal brangsta - gi veiksmas ne tik LT vyksta mirksiukas.gif O jau kam kam - konkurencija siuntimui is UK tikrai yra - bent as kelis taskus zinau - aisku salygu pokyciai i blogesne puse niekad nedziugina - bet susitaikysim ir priprasim... UK matyt kazkas negerai - nes ir seilu siemet nieko gero nebuvo... Ir va SD kainas tikrai zenkliai sukele, ir Tesco sukele, paskui visai atsisake mums siusti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 01 11, 17:45)
Aš tai nelabai supratau dėl persiuntimo į kitus miestus kainą. Nesurinkus 7kg, reiks mokėti 12.95 vien už persiuntimą į mažesnį miestą? Turbūt kažką netaip suprantu  unsure.gif

Nesusidarius 7 kg, visvien mokėsite už 7 kg. 7*1,85 e ir gaunasi 12.95 e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2016 01 11, 16:43)
Matyt, matematikos nesimokiau mokykloje  blush2.gif  Man tai ne 10 ct gaunasi doh.gif

as skaiciuoju nuo pagrindines kainos - ne nuo visu papildomu lengvatu...

QUOTE(Tahoe @ 2016 01 11, 16:45)
Aš tai nelabai supratau dėl persiuntimo į kitus miestus kainą. Nesurinkus 7kg, reiks mokėti 12.95 vien už persiuntimą į mažesnį miestą? Turbūt kažką netaip suprantu  unsure.gif

jau diskutavom ta tema - visos siuntos iki 7 kg jums pageidaujant gali buti siunciamos i namus uz 12,95 eu - net jei ten 1 kg wink.gif
Atsakyti
Na, nezinau, bet smulkiu prekiu ir nebepirksiu be 10 kartu pasvarstymo, ar tikrai man to reikia. Nes minimalus tapo tikrai didokas.
Atsakyti
Gal galit imesti Tukio info nauja? as negavau
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 11, 16:54)
Gal galit imesti Tukio info nauja? as negavau

Ten daug visko biggrin.gif parašykite AŽ emailą, persiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2016 01 11, 16:48)
Nesusidarius 7 kg, visvien mokėsite už 7 kg. 7*1,85 e ir gaunasi 12.95 e 4u.gif

Supratau, logiška. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 01 11, 17:55)
Ten daug visko  biggrin.gif parašykite AŽ emailą, persiųsiu  4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 11, 16:50)
Na, nezinau, bet smulkiu prekiu ir nebepirksiu be 10 kartu pasvarstymo, ar tikrai man to reikia. Nes minimalus tapo tikrai didokas.

as isvis nieko nebepirksiu 10 kart nepagalvojus ar tikrai reikia lotuliukas.gif , is kitos puses - naudos bus - maziau isleisim, maziau spintos uzsikis - lengviau kvepuot bus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 17:59)
as isvis nieko nebepirksiu 10 kart nepagalvojus ar tikrai reikia lotuliukas.gif , is kitos puses - naudos bus - maziau isleisim, maziau spintos uzsikis - lengviau kvepuot bus lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai taip logiškai mąstant gaunasi, kad Linai pakėlus kainas, išlošiam mes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2016 01 11, 18:13)
Tai taip logiškai mąstant gaunasi, kad Linai pakėlus kainas, išlošiam mes?  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2016 01 11, 17:13)
Tai taip logiškai mąstant gaunasi, kad Linai pakėlus kainas, išlošiam mes?  lotuliukas.gif

tai aisku lotuliukas.gif Bent MB tai baisiai dziaugias lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 11 sausio 2016 - 17:24