Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O ar Iherb siuncia i LT? Esat pirke?
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2016 01 11, 16:15)

siuncia
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 11, 14:48)
merginos, kazin cia jau gera kaina? gal kuri toki turit ir galit pakomentuot, kaip kokybe? man aktualu dukrytei prie lovos naudot su eteriniais aliejais, kai sloguoja ir pan. http://www.amazon.co...=A1VZ74OZRBO6U4

Camel rodo, kad pigiausia kaina yra buvus 19,49 sv g.gif Paskaiciau atsiliepimus, tai nesu 100% tikra del produkto originalumo ir gerumo. Bet amazone 5 zv atsiliepimu yra daaaaug kartu daugiau nei 1 zv ar 2 zv , tai gal ir nera taip blogai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2016 01 11, 16:15)

Iherb tema
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2016 01 11, 16:05)
Merginos, ar gavot Tukio naujienas del besikeiciancio adreso ir kainu?
Kaip Jums nauji ikainiai bei salygos ax.gif

man tai naujos salygos nepatinka schmoll.gif
lyginant su tom salygom, kur dabar galioja (pvz. isankstinio pavedimo), tai ir kaina kyla ne 0,1 eur/kg ir atsiranda apribojimai del isnaudojimo termino...
Atsakyti
After looking carefully at our delivery services, we have taken the decision to remove international delivery from the F&F website. This means that we will no longer be able to deliver orders placed after Monday 1st February to your country.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 sausio 2016 - 16:36
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 16:07)
nu realiai tik 10 cnt pabrango - bet kai viskas brangsta - kodel ten neturetu...

kainu pakelimas niekam nepatinka 4u.gif ne tik pas Tuki, virur ax.gif
Jusu komentaras, kad kai viskas brangsta, tai ir cia kodel neturetu brangti, kazkaip neskaniai nuskambejo blush2.gif
Pabrangima suprantu del ekonominiu priezasciu (pvz jei kuro kainos kyla, bet kuras siuo metu nebrangsta). Man cia daugiau panasu i konkurencijos rinkoje nebuvima ir su tuo susijusi kainu pakilima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 11 sausio 2016 - 16:41
QUOTE(Audry @ 2016 01 11, 17:23)
Camel rodo, kad pigiausia kaina yra buvus 19,49 sv  g.gif Paskaiciau atsiliepimus, tai nesu 100% tikra del produkto originalumo ir gerumo. Bet amazone 5 zv atsiliepimu yra daaaaug kartu daugiau nei 1 zv ar 2 zv , tai gal ir nera taip blogai.. g.gif

aciu uz nuomone 4u.gif o, tai super tada, kad dabar geriausia kaina, jau kazkaip be nuolaidu nieko pirkt sioj palatoj neiseina biggrin.gif uzsisakiau, bus matyt kaip ta kokybe. Visgi ir kaina tikrai padori gavos.

O kur Jus gavot Tukio pakeitimus? i emaila nieko negavau, sistemoj kolkas nematau naujos info.... nes gal jau nebe ten ir amazon siunta uzsakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 11 sausio 2016 - 16:42
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 16:14)
tame, kad kiek jie siuntima bekeltu - eina i minusa, nes lietuves dasikoperuoja, kad butu pigiai lotuliukas.gif

dienos anekdotas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 17:07)
nu realiai tik 10 cnt pabrango - bet kai viskas brangsta - kodel ten neturetu...

Matyt, matematikos nesimokiau mokykloje blush2.gif Man tai ne 10 ct gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 16:07)

Aš tai nelabai supratau dėl persiuntimo į kitus miestus kainą. Nesurinkus 7kg, reiks mokėti 12.95 vien už persiuntimą į mažesnį miestą? Turbūt kažką netaip suprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 01 11, 17:40)
kainu pakelimas niekam nepatinka 4u.gif ne tik pas Tuki, virur ax.gif
Jusu komentaras, kad kai viskas brangsta, tai ir cia kodel neturetu brangti, kazkaip neskaniai nuskambejo blush2.gif
Pabrangima suprantu del ekonominiu priezasciu (pvz jei kuro kainos kyla, bet kuras siuo metu nebrangsta). Man cia daugiau panasu i konkurencijos rinkoje nebuvima ir su tuo susijusi kainu pakilima biggrin.gif

Konkurentų yra, tik kainos patraukliausios buvo pas TUKĮsmile.gif
Atsakyti