Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, gal kas planuoja pirkti iš mangooutlet.com?

Jungčiausi arba aš rinkčiau jei būtų norinčių.
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2016 01 11, 02:33)
Kaip idomiai, o man sake, kad atblokuoja tik menesiui ir norint pirkti, reikes kas menesi skambinti 1528 arba per internetine bankininkyste atnaujinti prasyma leisti pirkti  g.gif

Man sakė, max dviems mėnesiams galima ax.gif

QUOTE(wicked @ 2016 01 11, 08:08)
pas mano vyrą yra SEB Visa kortelė, bet be kredito... kažkada norėjo kažką pirkti internetu, teko skambinti į banką... sakė, jog atblokuoja dviems mėnesiams, bet nuo to laiko praėjo jau kur kas daugiau, o kaip perka, taip perka biggrin.gif

biggrin.gif Tai gerai, aš net priminimą užsistačius, kad po 2 mėn parašyčiau bankui doh.gif
Atsakyti
Sveikos! Kur pagaunate SOREL batu mergaitisku pigesniu? 4u.gif
Atsakyti
PATARKIT: kokią banko kortelę geriausiai įsigyti perkant užsienyje?
Atsakyti
Buvau šiandien Devolde, dar veikia tą akcija perkant 3, duoda 30% nuolaida. Man reiktų 1 prekės, tad jei atsirastų kam reikia dar 2 - nupirkciau ir atsiusciau... Nuolaida vyr kelnem apatinem, maikem ilgom ir tr rankovem, dzemperiam, yra vaukam salmuku, bet čia jau matuotis gal reiktų...
Atsakyti
Gal kas Eye Q baby norit perimti, atsisako mano beveik dvimetukas, reikia kaip brolio - braskiniu doh.gif Turiu 2,5 pakuotes, po 10 eur/vnt. 4u.gif Galiu issiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 11 sausio 2016 - 14:42
Visos gavot is Tesco FF emeilus? Nebepristatines i Lietuva daugiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 11 sausio 2016 - 14:35
QUOTE(Kimora @ 2016 01 11, 14:33)
Visos gavot is Tesco FF emeilus? Nebepristatines i Lietuva daugiau  unsure.gif

gavau... bet ir logiska...
Atsakyti
merginos, kazin cia jau gera kaina? gal kuri toki turit ir galit pakomentuot, kaip kokybe? man aktualu dukrytei prie lovos naudot su eteriniais aliejais, kai sloguoja ir pan. http://www.amazon.co...=A1VZ74OZRBO6U4
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 14:03)
Buvau šiandien Devolde, dar veikia tą akcija perkant 3, duoda 30% nuolaida. Man reiktų 1 prekės, tad jei atsirastų kam reikia dar 2 - nupirkciau ir atsiusciau... Nuolaida vyr kelnem apatinem, maikem ilgom ir tr rankovem, dzemperiam, yra vaukam salmuku, bet čia jau matuotis gal reiktų...

Mergaites - ta akcija galioja TIK vyriskiems rubams kazkodel... Didesnems moterims - is ju galima s dydzio prisitaikyti - bet vaikams tai jau ne... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 11, 15:54)
Mergaites - ta akcija galioja TIK vyriskiems rubams kazkodel... Didesnems moterims - is ju galima s dydzio prisitaikyti - bet vaikams tai jau ne... blush2.gif

Gaila, kad ne vaikam, jau norejau boliene siusti, kad apipirktu. O vyras ir taip grazus biggrin.gif
Jeigu uzmatysit kokia akcija vaikams Devolde - saukit garsiai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 01 11, 14:59)
Gaila, kad ne vaikam, jau norejau boliene siusti, kad apipirktu. O vyras ir taip grazus biggrin.gif
Jeigu uzmatysit kokia akcija vaikams Devolde - saukit garsiai smile.gif)

vaikam retai buna - isperka matyt ir be akciju... nesu macius bent...kojinem esu macius ir retai vyriskimes buna... Dar mot dzemperiam esu macius...
Atsakyti