Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 21:15)
taiko taiko - jei dar tas kodas galioja wink.gif

Ačiū 4u.gif
galioja šiandien dar, bet jau išgraibstyta blush2.gif vakar dar kelis modelius žiūrėjau, o šiandien nebėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 10, 19:19)
Ačiū 4u.gif
galioja šiandien dar, bet jau išgraibstyta  blush2.gif vakar dar kelis modelius žiūrėjau, o šiandien nebėra schmoll.gif

jo vakar labai slave - vien kiek LT tarpininkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 10, 19:08)
Dar karta kvieciu ir uzsakineju;)

o kiek siuntimas į UK?
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2016 01 10, 18:50)
Tai ir man Huppa patys pačiausi atrodo. Nei išsitampė, nei susivėlė, nei nubluko. Visada kaip naujas. O iš kur Jūs pirkote?
Nes aš kažkaip užėjau ir nupirkau pas mus. Bet gal siustis iš kažkur apsimokiau? Gal sale nusimato?smile.gif Galvoju jau apie kitą žiemą  biggrin.gif

mano vyresnele ta pati dydi nesioja jau 4 metus, mazge antrus metus su tuo paciu huppa salmuku, tad jau kitiems metams ir man reiktų kuriai nors dairytis naujo. bet užsienyje nesu jų mačius, o lt pirkau praietais metais iš babymarket, o dickei prieš 4 m. iš huppa.eu...dar yra vaikutis.lt, bet visur įvedus eurą kainos patapo l. nedraugiškos schmoll.gif
Atsakyti
Sakyite o pirmąkart perkant Crocs eu. duoda nuolaidą nes žiūriu siuntimas gaunasi tik 4,95EUR Ir ar dar duotų 5 proc. nuolaidą su kodu Įtariu gerai noriu biggrin.gif . Gal kas galit primint koks koda žinau kad rašė merginos nu bet niekaip neatkapsatau
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2016 01 10, 19:35)
Sakyite o pirmąkart perkant Crocs eu. duoda nuolaidą nes žiūriu siuntimas  gaunasi tik 4,95EUR Ir ar dar duotų 5 proc. nuolaidą su kodu Įtariu gerai noriu biggrin.gif . Gal kas galit primint koks koda žinau kad rašė merginos nu bet niekaip neatkapsatau

crocsuose kiek pamenu ta nuolaida vienkartine - reikia registruoti nauja emaila ir i ji atsiuncia koduka mirksiukas.gif dvieju neleis naudoti, o dabar tuos 4,95 rodo ne i LT - pasirinksit LT - kaina siuntimo pakils iki 8,95 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 20:38)
crocsuose kiek pamenu ta nuolaida vienkartine - reikia registruoti nauja emaila ir i ji atsiuncia koduka mirksiukas.gif  dvieju neleis naudoti, o dabar tuos 4,95 rodo ne i LT - pasirinksit LT - kaina siuntimo pakils iki 8,95 4u.gif

Ups apsidžiaugiau anksčiau laiko , vadinasi, lotuliukas.gif Prisiregistravau pirmąkart tai kaip ir taikytų, vadinasi tą papildomą koduką

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2016 01 10, 19:35)
Sakyite o pirmąkart perkant Crocs eu. duoda nuolaidą nes žiūriu siuntimas  gaunasi tik 4,95EUR Ir ar dar duotų 5 proc. nuolaidą su kodu Įtariu gerai noriu biggrin.gif . Gal kas galit primint koks koda žinau kad rašė merginos nu bet niekaip neatkapsatau

Taip, pasikeitus šalį į LT, siuntimą perskaičiuoja į 8,95 eur, o 5% nuolaidos kodas yra CROCS5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2016 01 10, 19:41)
Ups apsidžiaugiau anksčiau laiko , vadinasi,  lotuliukas.gif  Prisiregistravau pirmąkart tai kaip ir taikytų, vadinasi tą papildomą koduką

Ačiū 4u.gif

bet jums apsimoka taikyt ta pirmo pirkimo koduka - jis ar ne 10 ar 15% buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliene24 @ 2016 01 10, 20:42)
Taip, pasikeitus šalį į LT, siuntimą perskaičiuoja į 8,95 eur, o 5% nuolaidos kodas yra CROCS5  4u.gif

Ačiū o kurioje vietoje jis čia suvedamas. Nu žaliuoju aš čia
Atsakyti
Gal kas Vilniuje priimtų vente Yihaaa Camp nedidelį krepšiuką? ax.gif
Atsakyti
Gal aks Vilniuje norėtų pasijungt prie vente-privee Yihaa ?
Atsakyti