Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 01 10, 16:39)
http://tspakabos.lt/vaikiska-pakaba na ka uzsakynesiu pakabas mamu mugei smile.gif perkant 500 vnt , kainuoja 0.07 cnt smile.gif tai gal bus norinciu vilniuje ? rasyti galite I tatjanaruzg@gmail.com ar cia I AZ
Papildyta:

ir va dar sitas pirksiu http://tspakabos.lt/...pakabos-kelnems dabar ir taip gera kaina 0,21 cnt . siuntima darysiu I terminal jis kainuoja 3 eurus

dar raso , kad yra nuolaidu kuponas kazkoks smile.gif jei kas parasys bsiu labia dekinga smile.gif
Atsakyti
Gal kas priglaustų su šiais kroksiukais už 22,50EUR blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas prisijungsite prie www.crocs.eu renku po 30 eur ir 17,50 eur, Klaipeda arba persiunčiu. SPalvotax@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 10, 13:17)
Gal kuri turite issisaugojusi parduotuves kur slides kazkada pirko
ir siuntesi i LT
Jei gerai pamenu buvo FR ir Slovakija ar Slovenija?

Parduotuviu sarase ju nera verysad.gif

ekosport.fr/co.uk
Atsakyti
mergaitės! dabar, kai parduotuves perkėliau, tai jas koreguoti labai paprasta ir galima bet kada - būčiau dėkinga, kad parašytumėte naujienas, kas pasikeitė ar temos aptarimų pasikeitė. Žodžiu, norint patogiau apsipirkinėt - reikia visoms dė to pasistengt
Atsakyti
Kur perkat kepures - šalmukus? Kažkas panašaus, kaip Huppa turi?
Norėčiau, ne sintetinio, o pusvilnės arba merino vilnos.

Mytoys nieko gero neužmačiau g.gif nebent turite išbandyta variantą?
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2016 01 10, 18:29)

Mytoys nieko gero neužmačiau  g.gif nebent turite išbandyta variantą?

esu pirkus ir lassie, ir maximo, bet anksčiau minėtus pardaviau, ir vėl pirkau jau išbandytą huppa, bent jau man jie geriausi šalmukai.
Atsakyti
Rasau cia, kad nerasinėt visom, kas man raset del mytoys....sumeciau krepselį, suvedziau kodą, gavau atsakymą,,kad jis panaudotas nemokamam siuntimui. Bet siuntimo kaina deja ir liko13,95..... Daikų krepsyje buvo įvairių- ir sale ir įprasta kaina. Nuolaidos jokios netaikė, liko kaina kokia ir buvo siuloma+tie keli cnt %, kaip kad įprastai buna. Tai šį kart nei pati pirksiu, nei kitoms kažką naudingo pasiūlyt galiu.... blush2.gif
Atsakyti
Ups, neberinksiu, nebėr dydžio reikiamo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanel1: 10 sausio 2016 - 17:52
QUOTE(pupune @ 2016 01 10, 19:29)

Mytoys nieko gero neužmačiau  g.gif nebent turite išbandyta variantą?

Maximo nepatarciau. Nors ju sudetis ir gera, bet man nepatinka, nes per trumpa kaklo sritis - pastoviai nugaroj islenda is kombinezono. Turiu visad dar salika rist, kad "saugiau" butu..
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2016 01 10, 18:37)
esu pirkus ir lassie, ir maximo, bet anksčiau minėtus pardaviau, ir vėl pirkau jau išbandytą huppa, bent jau man jie geriausi šalmukai.

Tai ir man Huppa patys pačiausi atrodo. Nei išsitampė, nei susivėlė, nei nubluko. Visada kaip naujas. O iš kur Jūs pirkote?
Nes aš kažkaip užėjau ir nupirkau pas mus. Bet gal siustis iš kažkur apsimokiau? Gal sale nusimato?smile.gif Galvoju jau apie kitą žiemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 01 10, 17:48)
Maximo nepatarciau. Nors ju sudetis ir gera, bet man nepatinka, nes per trumpa kaklo sritis - pastoviai nugaroj islenda is kombinezono. Turiu visad dar salika rist, kad "saugiau" butu..

o aš esu turėjus vieną Maximo šalmuką mažiukui, superinis buvo thumbup.gif tikrai ilgio užteko... ir nešiojosi gerai, nes po dviejų vaikų kaip naujas... dabar bernams Sterntaler esu nupirkus, irgi patiko thumbup.gif papildomai šalikų nereikia... va esu Seven Lemon turėjus, tai tas visai nepasiteisinęs, net nenešiojo...
Atsakyti