Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2016 01 10, 13:32)
o iš kur 30proc?

Gal koda koki turejo, as turiu lyg -20. Jo, man idejus i krepseli automatiskai taiko -20% atsiusta g.gif
Gal jie jau suriso nuolaidu kodus su kontaktais? g.gif
Va ka raso: Pirkti dabar atrinko geriausius žiemos sporto į min verte. 20 € , ir jūs taip pat gausite 20 % nuolaidą . Nuolaida pasiūlymas galioja kartu su atitinkamu užsakymo internete. Nuolaida bus automatiškai išskaičiuota savo krepšelį. Nėra pinigų alternatyva arba po kreditas. Pro Paskyra ir kad tik viena nuolaida . Veiksmas taip pat taikoma jau nukainotas prekes .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 10 sausio 2016 - 13:38
WSVNKWLAFTWW
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 10, 15:33)
taigi skaitykit, kas parasyta:
Bis zum 16.01.2016 ab einem Bestellwert von 39 €  nur mit Kundenkonto gültig. Nur anrechenbar auf das Mode-und Schuh-Sortiment bei myToys.de, gültig für den Standardversand in Deutschland. Abzug des Gutscheinwertes von € 2,95 nach Eingabe des Gutscheincodes in der Bestellübersicht. Nur online einsetzbar, keine Barauszahlung oder nachträgliche Anrechnung. Pro Haushalt und Bestellung nur ein Gutschein. Kombination mit Rabatt oder Gratisartikel ausgeschlossen. Nicht auf Bücher, Spielekonsolen, Produkte der Marke Pampers und Geschenkgutscheine anrechenbar.

As mazai esu cia pirkus, bet
kviecia apsipirkti sale ir duoda koda nemokamam siuntimui
paprastai tai tik De ribose galiodavo.  ir mano kodas- raidziu ir skaiciu derinys  g.gif

Gal kuri De kalbos zinove isvers geriau?

Kiek as mėginus jų nemokama siuntimą- tai tik de ribose budavo....ir kam tada tie asmeniniai kodai laiskuose? Mano teksts laisko apacioje toks pat kaip ir Jus parasete....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juvile: 10 sausio 2016 - 13:40
QUOTE(oplia5 @ 2016 01 10, 13:36)
WSVNKWLAFTWW

šitas kodas duoda nemokamą siuntimą DE ir Austrijos ribose
Atsakyti

Aisku, praradau -30 proc. koda, bet dar visos gausime ne karta manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 10 sausio 2016 - 13:43
QUOTE(Loram @ 2016 01 10, 15:41)
šitas kodas duoda nemokamą siuntimą DE ir Austrijos ribose

O mano kodas skaiciu/ raidziu derinys, bet tekstas identiskas kaip kad rase kazkuri nare, tai bus tada taip pat siuntimui sitose salyse? doh.gif ...atsiprasau tada ką suklaidinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 01 10, 13:35)
Gal koda koki turejo, as turiu lyg -20. Jo, man idejus i krepseli automatiskai taiko -20% atsiusta  g.gif
Gal jie jau suriso nuolaidu kodus su kontaktais?  g.gif
Va ka raso:  Pirkti dabar atrinko geriausius žiemos sporto į min verte. 20 € , ir jūs taip pat gausite 20 % nuolaidą . Nuolaida pasiūlymas galioja kartu su atitinkamu užsakymo internete. Nuolaida bus automatiškai išskaičiuota savo krepšelį. Nėra pinigų alternatyva arba po kreditas. Pro Paskyra ir kad tik viena nuolaida . Veiksmas taip pat taikoma jau nukainotas prekes .

pasitikrinkit, ar visom prekem taiko -20%. Nes siuo metu pas jus -20% galioja ziemos prekems (is tam tikro skyrelio). Net kodo neirasant pritaiko -20%, kai preke patenka i ta kategorija.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 01 10, 13:57)
pasitikrinkit, ar visom prekem taiko -20%. Nes siuo metu pas jus -20% galioja ziemos prekems (is tam tikro skyrelio). Net kodo neirasant pritaiko -20%, kai preke patenka i ta kategorija.

nenuolaidinem nepritaiko
Atsakyti
Prijungciau 2 mergytes prie amazon.fr siandiena dar galioja -10% rubam, batam.

Siusiu per uk. Vilnius. Dnb 4u.gif
Atsakyti
Gal kas rinks Mytoys?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 10, 14:50)
Prijungciau 2 mergytes  prie amazon.fr siandiena dar galioja -10% rubam, batam.

Siusiu per uk. Vilnius. Dnb 4u.gif

http://www.amazon.fr...ef_=pd_ybh_a_12

Crocs nuo 20€
http://www.amazon.fr...ef_=pd_ybh_a_10

https://www.amazon.f...=A1X6FK5RDHNB96
Atsakyti
Prisijungčiau Vilniuje su crocs už 16€ ir 22,50€ 4u.gif
Atsakyti