Gal kuri turite issisaugojusi parduotuves kur slides kazkada pirko
ir siuntesi i LT
Jei gerai pamenu buvo FR ir Slovakija ar Slovenija?
Parduotuviu sarase ju nera
QUOTE(juvile @ 2016 01 10, 13:16)
Paskuti ės naujienos dėl mytoys- drauge pamėgino, leido rinktis -30% batam. Ji pasirinko naujai atsiusta koda- ir gavo kad kodas prarastas, o niekam -60% nedave...
Nesupratau, gavo koda, kad -60% o pritaike papildoma nuolaida tik 30%? Taip?
gal esate kuri pirkusi iš S.Oliver? jei ten dabar parašyta, kad Sale Update iki 50%, dar galima tikėtis didesnių nuolaidų ar jau čia viskas? noriu vienos striukės, kaina jau pakrito šiek tiek, bet gi dar pigiau norėtųsi
Renku Crocs už 45 eur ir 32. Eur
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 10, 14:18)
Taip, surinkau krepsi, is karto be jokio kodo mete -30 proc. (buvau seniau ivairius bandziusi, gal nuo to laiko liko), tada paspaudziau atsisakyti nuolaidos ir bandziau suvesti naujai atsiusto -60 proc nuolaidos koda, ir jokios nuolaidos neduoda.
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 10, 13:18)
tai gi kainos su nuolaidom IKI 60proc + papildomas kodas (tikriausiai 30proc) - pas juos būna labai aiškiai nurodyta kam galioja.
Bet tai kai nesąžininga jie man atsiuntė tik 20proc nuolaidą ir tik perkant iš 2 pardžių
Papildyta:
QUOTE(oplia5 @ 2016 01 10, 13:22)
Taip, surinkau krepsi, is karto be jokio kodo mete -30 proc. (buvau seniau ivairius bandziusi, gal nuo to laiko liko), tada paspaudziau atsisakyti nuolaidos ir bandziau suvesti naujai atsiusto -60 proc nuolaidos koda, ir jokios nuolaidos neduoda.
parašykit kodą, kurį ale jau panaudojot
[quote=padraika22,2016 01 10, 15:18]Nesupratau, gavo koda, kad -60% o pritaike papildoma nuolaida tik 30%? Taip?
[/quot
[/quot
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 10, 13:17)
Gal kuri turite issisaugojusi parduotuves kur slides kazkada pirko
ir siuntesi i LT
ir siuntesi i LT
Iš parduotuvių sąrašo:
http://www.blue-tomato.com/
https://snow-how.de/
QUOTE(Loram @ 2016 01 10, 13:29)
Aciu, bet man FR ir Sloveniskos reikia
Kad tas ale kodas -60% yra nuolaidos IKI 60% + nemokamas siuntimas, jei koda ivedate prarandate papildoma -30% netaiko mytoysas 2 nuolaidu
QUOTE(ellinga @ 2016 01 10, 13:30)
Kad tas ale kodas -60% yra nuolaidos IKI 60% + nemokamas siuntimas, jei koda ivedate prarandate papildoma -30% netaiko mytoysas 2 nuolaidu
o iš kur 30proc?
QUOTE(oplia5 @ 2016 01 10, 13:22)
taigi skaitykit, kas parasyta:
Bis zum 16.01.2016 ab einem Bestellwert von 39 nur mit Kundenkonto gültig. Nur anrechenbar auf das Mode-und Schuh-Sortiment bei myToys.de, gültig für den Standardversand in Deutschland. Abzug des Gutscheinwertes von 2,95 nach Eingabe des Gutscheincodes in der Bestellübersicht. Nur online einsetzbar, keine Barauszahlung oder nachträgliche Anrechnung. Pro Haushalt und Bestellung nur ein Gutschein. Kombination mit Rabatt oder Gratisartikel ausgeschlossen. Nicht auf Bücher, Spielekonsolen, Produkte der Marke Pampers und Geschenkgutscheine anrechenbar.
As mazai esu cia pirkus, bet
kviecia apsipirkti sale ir duoda koda nemokamam siuntimui
paprastai tai tik De ribose galiodavo
Gal kuri De kalbos zinove isvers geriau?