Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2016 01 10, 11:39)
Bet tai nemokamo siuntimo kuprinems nera?ar jau nebėra. Ar net nebuvo? Man tarpininke atrade, kad nera nemokamo siuntimo. O kiek kainuoja siuntimas? Kas sakesi gal atsakys
Papildyta:

Kam siuntete uzsakyma?

Gal nuo valstijos priklauso, nes man buvo nemokamas siuntimas, pirkau tik 1 kuprine, tad net sumos nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 11:40)
Gal nuo valstijos priklauso,  nes man buvo nemokamas siuntimas, pirkau tik 1 kuprine, tad net sumos nebuvo...

Pas ka pirkot?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 10, 10:10)
As galvoju ar verta toki dar pirkti 2meciui g.gif http://www.nakiki.de...o_Mini2Go_blau/

Na tikrai neverta. Sprendžiu pagal savo vaiką.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 10, 11:42)
Pas ka pirkot?

As is fb pas tarpininke...
Atsakyti
Galiu priimti vente Cataclop camp išpardavimo. 4u.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2016 01 10, 11:40)
Nius , blyn, skauda širdį, bet gal susilaikysiu ........ Nešioju 39-40, o dydis likęs 41-42......bijau paskęsti..... Ech, labai norėjau bereishų, bet kols apsičiupinėjau ir dydžių neiko
tiek to, sėkmės apsiprekinant biggrin.gif

pastebėkit puslapį, gal dar atsiras Jūsų dydis... aš vienus buvau nusižiūrėjus, bet kol rinko užsakymą, mano dydis dingo, tačiau kitą dieną jis jau vėl buvo...
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 10, 12:39)
Bet tai nemokamo siuntimo kuprinems nera?ar jau nebėra. Ar net nebuvo? Man tarpininke atrade, kad nera nemokamo siuntimo. O kiek kainuoja siuntimas? Kas sakesi gal atsakys
Papildyta:

Kam siuntete uzsakyma?

ridzis
patvirtinimo negavau dar. prie pacios kuprines rodo (bent jau mano atveju) free shiping

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 10, 12:39)
Papildyta:

Kam siuntete uzsakyma?

aš pirkau per Ridzis, tai iš paauglių skyrelio ne visoms kuprinės yra free shipas, pvz. mano tai kuprinei uz 9,99 taiko -20, bet shipas 4,95, bet vis tiek labiau apsimoka, nei imti kuprine su free shipu kt.spalvos uz pvz. 29,99
Atsakyti
sveikos, gal žinote, ar agatha ruiz de la prada batukai nemažinti?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 01 10, 12:22)
aš pirkau per Ridzis, tai iš paauglių skyrelio ne visoms kuprinės yra free shipas, pvz. mano tai kuprinei uz 9,99 taiko -20, bet shipas 4,95, bet vis tiek labiau apsimoka, nei imti kuprine su free shipu kt.spalvos uz pvz. 29,99

Gal galima nuoroda kurią pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2016 01 09, 18:39)
Gal kas jungtųsi prie kontaktinių lęšių užsakymo iš szkla.com?
https://www.szkla.com/nr100.html
Šiuo metu akcija - perkant už 400 zlotų nuolaida apie 13 proc., perkant už 700 zlotų - apie 14 proc.
Aš turiu krepšelį apie 200 zlotų. Pirksiu šiuos lęšius: Aquaview moist ir soflens 59 (perkant daugiau tokių pačių lęšių nuolaida dar didesnė)
Nežinau, kiek galios akcija.. Lietuvoje analogiškam puslapyje tik iki rytojaus galioja.
Rašykite į až arba vv3lina@gmail.com
Vilnius

Laukiu prisijungiant! Esame jau dviese.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 13:30)
Gal galima nuoroda kurią pirkote?

http://www.pbteen.co...mp;catalogId=18
Atsakyti