Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

jums normaliai varto tą kuprinių psl? prie kompiuterio stringa. krauna ilgai psl. o per telefoną varto gerai, bet sudėtinga sužiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 09, 23:57)
Ar taiko sale prekėms? g.gif

Dabar nebandziau..kazkas rase, kad taiko..per private sale taike, bet tik ribota laika..veliau nebeleido..
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2016 01 09, 21:04)
Pirkčiau iš Amazon.fr, gal kas norit prisijungti, kad pasidalinti siuntimą į LT  4u.gif?

Mergaitės, neberašykite, nes prisijungė 2 norinčios ir jau nupirkau 4u.gif. Negalėjau ilgiau laukti, nes mano prekės tik 1 vnt. buvo likęs doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 09, 23:01)
jums normaliai varto tą kuprinių psl? prie kompiuterio stringa. krauna ilgai psl. o per telefoną varto gerai, bet sudėtinga sužiūrėti doh.gif

man varto... nors ko gero jau jas visas ir ju kainas mintinai zinau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 23:07)
man varto... nors ko gero jau jas visas ir ju kainas mintinai zinau lotuliukas.gif  doh.gif

dabar jau išvis nei per kompiuterį, nei per mobilų nebeįeinu doh.gif rašo nepavyko įkelti tinklapio doh.gif o jau kuprinę išsirinkom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 09, 23:20)
dabar jau išvis nei per kompiuterį, nei per mobilų nebeįeinu doh.gif  rašo nepavyko įkelti tinklapio doh.gif o jau kuprinę išsirinkom doh.gif

kuria? o ryt nuolaida nebegalios ko gero, nes raso iki 10 dienos, nors gal dar ieina ta 10ta diena g.gif
Atsakyti
Mergikės, kur perkate akinukus sau? Ir išvis, kas šiuo metu madoj, kokie akinukai Jums gražiausi? rolleyes.gif
Gal kokia tema supermamoje yra apie tai g.gif Einu pasikuist cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 23:27)
kuria? o ryt nuolaida nebegalios ko gero, nes raso iki 10 dienos, nors gal dar ieina ta 10ta diena g.gif

išsiunčiau užsakymą kuprinkei karsta.gif su tookio greičio internetu teko pavargti. tikiuos viskas bus gerai. per kiek laiko atrašo:nupirkta ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 22:21)

man atrodo anksciau jie buvo - gal nebeturi ju tai ir panaikino? Nes pernai kai rinkaus kuprine - sirdele tikrai buvo, pamenu, nes ja rinkaus - siemet jos niekur neradau... Realiai tas paveiksliukas uzsiutas bus... pilna pas mus aplikaciju visokiu - ar verta moket 4 dol?

pas mane net neužsiūtas, o priklijuotas buvo, vaikas įdėmiau apžiūrėjo kas ten kaip ir nukrito
Atsakyti
sveikos. gal kas planuoja Vilniuje pirkti is sportsdirect? Mielai prisijungciau siuntima pasidalint 4u.gif
Atsakyti
Ar buna sausi nuolaidu micro paspirtukams ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elituke @ 2016 01 10, 01:31)
sveikos. gal kas planuoja Vilniuje pirkti is sportsdirect?  Mielai prisijungciau siuntima pasidalint  4u.gif

Iras tokio pasiūlymo laukiu smile.gif
Atsakyti