Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jonas_k @ 2016 01 09, 21:44)
na ir as jau buvau susigundziusi savo beveik 5 meciui imti, bet reikia palaukti geresniu laiku ir uzsakinet pas ridzi laivu. Jums nebus brangiau negu man isejo, nes uzsaket gi laivu, tai jums skaiciuosis svoris nuo 7 $, o man ar nuo 13 ar nuo 14 $ skaiciavosi

as irgi svarsciau - laukt, nebelaukt... nu bet dydziai dingsta, nuo ano bumo - kiek laiko praejo - o va 2 kupriniu nebeliko kuriu norejos ir krepsy laikiau... is 3 liko tik viena - dziaugiuos kad mano doh.gif Tai kazkaip rizikuot nebesinorejo - sulaukiau padoraus koduko - ir sedziu rami - bi tik atsiustu...
Atsakyti
peterry kuprines didesniems vaikams http://www.pbteen.co...shop-backpacks/?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 22:50)
as irgi svarsciau - laukt, nebelaukt... nu bet dydziai dingsta, nuo ano bumo - kiek laiko praejo - o va 2 kupriniu nebeliko kuriu norejos ir krepsy laikiau... is 3 liko tik viena - dziaugiuos kad mano doh.gif  Tai kazkaip rizikuot nebesinorejo - sulaukiau padoraus koduko - ir sedziu rami - bi tik atsiustu...

as tai dar lauksiu, man vis tiek dar 2 metus laukti galima, vyresneliui turiu, o mazesniam 5 meciui beveik dar bus laiko
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 21:50)
as irgi svarsciau - laukt, nebelaukt... nu bet dydziai dingsta, nuo ano bumo - kiek laiko praejo - o va 2 kupriniu nebeliko kuriu norejos ir krepsy laikiau... is 3 liko tik viena - dziaugiuos kad mano doh.gif  Tai kazkaip rizikuot nebesinorejo - sulaukiau padoraus koduko - ir sedziu rami - bi tik atsiustu...

Na, bet kur pasirinkti paveiksleli, pvz, raketa? Visokiu mergaitisku dar riedlente ar salmas yra. O kur egle ar raketa? Reklamineje nuotraukoje parodyta o pasirinkt neduoda.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 01 09, 22:05)
as tai dar lauksiu, man vis tiek dar 2 metus laukti galima, vyresneliui turiu, o mazesniam 5 meciui beveik dar bus laiko

tokiu atveju jo - as 1,5 metu beturiu laiko - nes pirkau 5klasei lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 09, 22:09)
Na, bet kur pasirinkti paveiksleli, pvz, raketa? Visokiu mergaitisku dar riedlente ar salmas yra. O kur egle ar raketa? Reklamineje nuotraukoje parodyta o pasirinkt neduoda.

man atrodo anksciau jie buvo - gal nebeturi ju tai ir panaikino? Nes pernai kai rinkaus kuprine - sirdele tikrai buvo, pamenu, nes ja rinkaus - siemet jos niekur neradau... Realiai tas paveiksliukas uzsiutas bus... pilna pas mus aplikaciju visokiu - ar verta moket 4 dol?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 22:21)

man atrodo anksciau jie buvo - gal nebeturi ju tai ir panaikino? Nes pernai kai rinkaus kuprine - sirdele tikrai buvo, pamenu, nes ja rinkaus - siemet jos niekur neradau... Realiai tas paveiksliukas uzsiutas bus... pilna pas mus aplikaciju visokiu - ar verta moket 4 dol?

Aciu. Na, bet ka daryt su dydziu? Noriu, kad uztektu visoms pradinems klasems arba bent jau kokiom 3 klasem. O bijau, kad juokingai vaikis atrodys su l dydzio. Kazkas gal sakesi ateinantiems mokslo metams su dabartiniu 122 cm ugiu?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 09, 22:24)
Aciu. Na, bet ka daryt su dydziu? Noriu, kad uztektu visoms pradinems klasems arba bent jau kokiom 3 klasem. O bijau, kad juokingai vaikis atrodys su l dydzio. Kazkas gal sakesi ateinantiems mokslo metams su dabartiniu 122 cm ugiu?

nu 122 tai ne 116... iki rudens - daugiau nei pusmetis - bus ir 128... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 22:27)
nu 122 tai ne 116... iki rudens - daugiau nei pusmetis - bus ir 128...  blush2.gif

tai manot,kad geriau L dydi tada?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 01 09, 22:29)
tai manot,kad geriau  L dydi tada?

kai gausiu - tada savo manymais pasidalinsiu lotuliukas.gif Rinkaus kazkada dukrai kuprine - niekam ypatingo ten nereikejo - siaip va sumustiniui isidet, vandeniui, dar zaislui kokiam, megztukui - jai gal 6 metai buvo... My toys kai parsisiunciau - ir cm ziurejau ir ant lapo piesiaus - turejo pakakt - realiai 2-3 metu vaikiukui doh.gif lotuliukas.gif Daugiau stengiuos imt didesni - jei kas - kelionem bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei kam reikia vertbaudet.com pakvietimo, rasykite varda, pavarde ir emaila i A.Z. kas nezino, kodas suteikia 15 Eur nuolaida perkant uz 30Eur ar daugiau ir duoda nemokama siuntima.Galioja tik naujiems accountams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 01 10, 00:45)
Jei kam reikia vertbaudet.com pakvietimo, rasykite varda, pavarde ir emaila i A.Z.  kas nezino, kodas suteikia 15 Eur nuolaida perkant uz 30Eur ar daugiau ir duoda nemokama siuntima.Galioja tik naujiems accountams smile.gif

Ar taiko sale prekėms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 01 09, 22:57)
Ar taiko sale prekėms? g.gif

turbūt ne...
QUOTE(libraja @ 2016 01 09, 19:03)
Ir neveiks dabar nuolaidos. Iki vasario 3, kol baigsis sale. Rašiau jiems dėl to, tai atsakė taip...

Atsakyti