Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ericute @ 2016 01 09, 21:29)
bet vis tiek neaisku del tu kupriniu .jei dabar ugis mazdaug 121 cm,tai rugseji bus gal kokie 125-130 ,tai gal tos small uztektu  g.gif bet is tikro small dydziu beveik ner jau biggrin.gif

bet tai koks skirtumas pirmokas ar ketvirtokas - pratybu dydis, skaicius tas pats islieka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 09, 22:29)
Man busimam pirkokui reikia  bigsmile.gif  man labai faina dryzuota. 40 dol. Kazi kaip ju svoris? Pakietinta nugaryte?

Radau kai praeitais metais pirkau kuprine, tai L dydzio svere 620 g. Be to tada pigesnes jos buvo, ta pati L dydzio 26,99 dolerio kainavo, aisku padidejo kaina del tax'u ir siuntimo. Bet cia dabar kiek paziurejau L dydzio 40 dolcu kainuoja, su 20 proc nuolaida bus 32 doleriai. Gal verta palaukti tada man, nes nera skubu
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 01 09, 21:54)
apie kuprines prasyciau placiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
gal poterrybarkids emet? as dar galvoju ar kaina tikrai gera?  g.gif

O Vilniuje kažkur yra kur būtų galima pasimatuoti ir apžiūrėti šias kuprines?
Ir kuom jos geros? Nes man reikes būsimai pirmokei. Tik dar nepradejau jomis domėtis;)
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 09, 21:29)
Man busimam pirkokui reikia  bigsmile.gif  man labai faina dryzuota. 40 dol. Kazi kaip ju svoris? Pakietinta nugaryte?

Lyg kažkas rašė, kad 500 g.
Aš daviau savo vaikui rinktis iš 4, tai paprastą vienspalve išsirinko doh.gif , sakau - ar tikrai šita, sako - joo, man gražiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 01 09, 21:34)
Radau kai praeitais metais pirkau kuprine, tai L dydzio svere 620 g. Be to tada pigesnes jos buvo, ta pati L dydzio 26,99 dolerio kainavo, aisku padidejo kaina del tax'u ir siuntimo. Bet cia dabar kiek paziurejau L dydzio 40 dolcu kainuoja, su 20 proc nuolaida bus 32 doleriai. Gal verta palaukti tada man, nes nera skubu

Gal atsimintum, kuri men pirkai? As mastau imt l dydi, kad nereiktu po metu naujos g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 21:08)
Tax 6,25%, tarpininkavimas 12%. Dar nežinau kiek gausis, katik nusiunčiau užsakymą.

O parsiuntimas kiek? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 09, 22:36)
Gal atsimintum, kuri men pirkai? As mastau imt l dydi, kad nereiktu po metu naujos  g.gif

As pirkau geguzie-birzelio men, tik siunciausi ne laivu, todel siuntimas kainavo apie 9 dolerius, nezinojau apie laivo siuntimo privalomumus. O pirkau L nes mano busimas pirmokas si rugseji buvo 131, dabar net nezinau, gal kokie 134, tai kol ateis laikas eiti si rugseji i mokykla, L bus kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 01 09, 21:34)

Nu tu velnias cool.gif , jei bus dar pigiau, kitam vaikui imsiu kitiem metam rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2016 01 09, 21:36)

1 kg 7 $, parašyta ridzio 1 psl temoj. Tai nesvers ji 1 kg.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 01 09, 22:36)

pasiuntima reikia skaiciuot pagal svori ir priklausomai kiek kuri tarpininke ima uz 1 kg, siusites oru ar laivu. Kaip ir rasiau L kuprine - 620 kg
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 21:41)
Nu tu velnias  cool.gif , jei bus dar pigiau, kitam vaikui imsiu kitiem metam  rolleyes.gif
Papildyta:

Koki dydi emet ir kokio ugio vaikui? Maniskis dabar 122 cm toks is smulkesniu.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 01 09, 21:41)
pasiuntima reikia skaiciuot pagal svori ir priklausomai kiek kuri tarpininke ima uz 1 kg, siusites oru ar laivu. Kaip ir rasiau L kuprine - 620 kg

bet tai tada nera lengva g.gif , nes herlitz tos is smart serijos tik 850 gr, bet kaip bebutu - dezese patogiau bent mano supratimu vaikui orentuotis - nukele dangti ir matos viskas kaip ant padeklo... ir nesusilanksto kampai, jokiu papkiu nereik - tad daug susitaupo...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 22:41)
Nu tu velnias  cool.gif , jei bus dar pigiau, kitam vaikui imsiu kitiem metam  rolleyes.gif
Papildyta:

na ir as jau buvau susigundziusi savo beveik 5 meciui imti, bet reikia palaukti geresniu laiku ir uzsakinet pas ridzi laivu. Jums nebus brangiau negu man isejo, nes uzsaket gi laivu, tai jums skaiciuosis svoris nuo 7 $, o man ar nuo 13 ar nuo 14 $ skaiciavosi
Atsakyti