Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Saulutė @ 2016 01 09, 20:54)
apie kuprines prasyciau placiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
gal poterrybarkids emet? as dar galvoju ar kaina tikrai gera?  g.gif

jo jo - sitas, kai yra papildoma 20% nuolaida - kaina padori labai...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 20:55)
kokia jum kaina gavos pas Ridzi - taksai yra ar ne? ir koki% ima?

Tax 6,25%, tarpininkavimas 12%. Dar nežinau kiek gausis, katik nusiunčiau užsakymą.
Atsakyti
http://www.lordandta...lip-on-sneakers kas gali paprotinti mane ? labia noriu situ batu, reikia surinkti iki 100 doleriu kad butu nemokamas siuntimas, siaip parinkciau vilniuje, jei kas pasakytu, ar bus cia taksai taip vadinami ? kiek ie bus ? ir ar sius I lt sita parduotuve, pas juos parasyta , kad siuncia, bet ar nebus taip , kad kai ivesiu sali, sale nuims prekes smile.gif zodziu kas is cia perka parasykite kaip yra smile.gif o gal per tarpininke geriau ? bet tada per kokia geriau ?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 01 09, 21:06)
Mane irgi domina portery kuprines. As is ju esu nupirkusi savo mergaite kuprinyte maistui susideti. Tai labia patenkinti. idomu kaip kuprines,ar patogios.ir kazin kokia kuprinyte tiktu smulkesnei pirmokei ?  g.gif

Permeskit akim porą paskutinių psl ridzio temoj. Aš L uzsakiau.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 21:08)
Tax 6,25%, tarpininkavimas 12%. Dar nežinau kiek gausis, katik nusiunčiau užsakymą.

aaa, tai man beveik tas pats gavos - ir svarbiausia i Panevezi siuncia thumbup.gif - taksai 7% ir tarpininkavimas 10% thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 21:10)
Permeskit akim porą paskutinių psl ridzio temoj. Aš L uzsakiau.

o kur jus ta tema randat? nera virsuje jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 21:53)
Būsimiems pirmokams išgirtosios kuprinės, dabar taiko 20% ir nuo sale. Aš užsisakiau pas ridžį, sinčiuos laivu, kad jau nedega.
http://www.potteryba...e/?cm_type=gnav

Gal pasidalintumet del ridzi, kaip supratau pas ja tarpininkavimas nepriklauso ar siuti oru ar laivu. Tada pas ja pigiau gaunasi , ar ne. Galvoju gal ir man reikia kuprines
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 21:12)
o kur jus ta tema randat? nera virsuje jos g.gif

ridzis tema - pas Vaikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 09, 21:19)

o kodel ji ten iskraustyta g.gif
Atsakyti
Mergaitės, mano post'e yra ridzio temos nuoroda wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 09, 21:22)
o kodel ji ten iskraustyta g.gif

Aha ir man įdomu, bet kiek pamenu visą SM gyvenimą taip buvo...
Atsakyti
bet vis tiek neaisku del tu kupriniu .jei dabar ugis mazdaug 121 cm,tai rugseji bus gal kokie 125-130 ,tai gal tos small uztektu g.gif bet is tikro small dydziu beveik ner jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 20:53)
Būsimiems pirmokams išgirtosios kuprinės, dabar taiko 20% ir nuo sale. Aš užsisakiau pas ridžį, sinčiuos laivu, kad jau nedega.
http://www.potteryba...e/?cm_type=gnav

Man busimam pirkokui reikia bigsmile.gif man labai faina dryzuota. 40 dol. Kazi kaip ju svoris? Pakietinta nugaryte?
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2016 01 09, 20:56)
Hmmmm pas mane ten jokio koduko nėra sad.gif

pas mane irgi nėra ten jokio kodo sad.gif
Atsakyti