Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 01 09, 17:34)
rikia naujai accounta kurtis ? ar gerai bus tas kuris yra ?

Reikia naujo su nauju adresu, ID, nauja kortele
Atsakyti
Galiu pakviesti į Vertbaudet, rašykit a.ž. savo vardą, pavardę ir el.paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2016 01 09, 18:44)
Reikia naujo su nauju adresu, ID, nauja kortele

Bet man kazkodel netaiko, raso "Message d'erreur qui apparait lorsque le code avantage n'est pas encore utilisable (date de début non atteinte) " Nesuprantu kazkas apie data, kazin kodel ? g.gif
Atsakyti
Jau uzsakyta is mytoys.de mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos ,bandau registruotis Vertbaudet. Atrodo mokiausi mokykloje prancuzu kalba,bet kazko sunkiai man cia sekasi biggrin.gif Kaip pakeisti sali? nes man neina pakeisti ,kad ne Prancuzija ir kabinasi,kad telefonas blogas nurodytas doh.gif
Atsakyti
supratau , kitos korteles is vertbauden pirkti neturesiu smile.gif) reiskia tik jei ka pakviesti reikia, ir taip gauti nuolaida , jei reikia ka pakviesti rasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 01 09, 18:55)
Bet man kazkodel netaiko, raso "Message d'erreur qui apparait lorsque le code avantage n'est pas encore utilisable (date de début non atteinte) " Nesuprantu kazkas apie data, kazin kodel ?  g.gif

Gal yra kazkoks galiojimas, nes laiske nieko nerandu kokiu laikotarpiu galioja ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2016 01 09, 18:57)
Merginos ,bandau registruotis Vertbaudet. Atrodo mokiausi mokykloje prancuzu kalba,bet kazko sunkiai man cia sekasi  biggrin.gif Kaip pakeisti sali? nes man neina pakeisti ,kad ne Prancuzija ir kabinasi,kad telefonas blogas nurodytas doh.gif

Nezinau, man lengvai ejo pakeisti sali, pasirinkau is esamu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 01 09, 19:02)
Gal yra kazkoks galiojimas, nes laiske nieko nerandu kokiu laikotarpiu galioja ?  g.gif
Papildyta:

Nezinau, man lengvai ejo pakeisti sali, pasirinkau is esamu ir tiek smile.gif

Ir man netaiko sad.gif
Atsakyti
Gal kas renka cocooncenter Klaipedoje? Prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 01 09, 20:57)
Merginos ,bandau registruotis Vertbaudet. Atrodo mokiausi mokykloje prancuzu kalba,bet kazko sunkiai man cia sekasi  biggrin.gif Kaip pakeisti sali? nes man neina pakeisti ,kad ne Prancuzija ir kabinasi,kad telefonas blogas nurodytas doh.gif

Telefoną pavyko suvesti be "+", t.y. 3706...

O registruojantis man automatiškai buvo viskas angliškai g.gif Nebent karts nuo karto ten iššoka tokia prancūziška lentelė, ar norime pereiti į vertbaudet.fr, ar likti vertbaudet.com. Reikia rinktis antrą variantą.
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2016 01 09, 19:22)
Telefoną pavyko suvesti be "+", t.y. 3706...

O registruojantis man automatiškai buvo viskas angliškai  g.gif  Nebent karts nuo karto ten iššoka tokia prancūziška lentelė, ar norime pereiti į vertbaudet.fr, ar likti vertbaudet.com. Reikia rinktis antrą variantą.

Ar jums taiko koduka?
Atsakyti
Prisijungčiau Vilniuje su crocs už 16€ ir 22,50€ 4u.gif
Atsakyti