Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(asedita @ 2016 01 09, 17:00)
Jei kam reikia pakvietimu http://www.vertbaudet.com/En/ rasykit AZ
Minusuoja 15 € nuo 30 ir nemokamas siuntimas

rikia naujai accounta kurtis ? ar gerai bus tas kuris yra ?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 18:27)
Nelabai kas skelbiasi, kas perka HM, nes labai problematiška parduotuvė.

aciu 4u.gif nebera kam perka is ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 09 sausio 2016 - 17:36
QUOTE(gaaabriele @ 2016 01 09, 16:24)
Pirksiu is crocs.eu. Ieskau prisijungianciu su batu poromis uz 37.50 euru smile.gif Kaunas, galiu persiusti. Rasykit i el.pasta: gaaabriele@yahoo.com smile.gif

Pirksiu siuos crocs, taciau galima rinktis ir kitus uz panasia suma smile.gif
Atsakyti
kas gali pasakyti kas atsitiko sad.gif vakar sukuriau vente privee accounta, ziurejau prekes, siandien bandziau prisijungti , neduoda , raso blogas slaptazodis, tada padariau pamirsau slaptazodi, viena karta dave pakeisti, I pasta nuoroda nusiunte, bet ir tas netiko sad.gif(( o dabar as rasau , kad duotu dar karta pakeisti slaptazodi, bet atsiuncia tuscia laiska, tipo grazina I ta pirma sad.gif(( o tas pirmas laiskas jau nebeduoda keisti slaptazodi sad.gif(( nieko nesuprantu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 01 09, 17:55)
Truksta vienos poros  smile.gif

As irgi noriu Eslos crocsu, prijunkit kas nors 4u.gif
Atsakyti
As su kitokiu klausimu: man SM neberodo neperskaitytu zinuciu paryskintai (paryskinto kvadratelio), tik desiniam lango kampe matau, kad yra 1 zinute. Ar cia kazka pridirbau, ar gal kokios naujienos, kuriu nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2016 01 09, 17:56)
As su kitokiu klausimu: man SM neberodo neperskaitytu zinuciu paryskintai (paryskinto kvadratelio), tik desiniam lango kampe matau, kad yra 1 zinute. Ar cia kazka pridirbau, ar gal kokios naujienos, kuriu nezinau  g.gif

Pas mane irgi nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal atsilieps kas darė grąžinimą į amazone.de (Vokietiją)? rašo, kad bus grąžinta suma mažesnė, o ar tai dėl to, kad bus nuskaityta grąžinimo išlaidos ir man už grąžinimą nereiks mokėti? ar reiks sumokėti siuntimo išlaidas man? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, priminkit dar, kas naudojat topcashback, kaip išleist sukauptus $? Aš įeinu savo accounte į Payout ir ten rodo kaip suprantu? Matau, kad yra galimybė viską persimesti į savo PP? Bandėt kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2016 01 09, 17:33)
Gal kas noretu prisijungti prie http://www.gap.eu/ viskam 35 % nuolaida, siuntimas i LT nemokamas. Klaipeda bet galiu persiusti
aaueja@gmail.com

blogai nurodėt pašta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 01 09, 18:33)
blogai nurodėt pašta  4u.gif

blush2.gif

pastas aaureja@gmail.com
Atsakyti
Gal kas jungtųsi prie kontaktinių lęšių užsakymo iš szkla.com?
https://www.szkla.com/nr100.html
Šiuo metu akcija - perkant už 400 zlotų nuolaida apie 13 proc., perkant už 700 zlotų - apie 14 proc.
Aš turiu krepšelį apie 200 zlotų. Pirksiu šiuos lęšius: Aquaview moist ir soflens 59 (perkant daugiau tokių pačių lęšių nuolaida dar didesnė)
Nežinau, kiek galios akcija.. Lietuvoje analogiškam puslapyje tik iki rytojaus galioja.
Rašykite į až arba vv3lina@gmail.com
Vilnius
Atsakyti