Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 metais (57 tema)

Dorifore, liudnos naujienos, laikykites, stiprybes jums. 4u.gif

Mano teti rytoj israso is ligonines, pagaliau gris namo. Po 3 menesiu vel operuos, bet dabar turi dar atsistatyti ir priaugti svorio.
Atsakyti
Sunku artimiesiems, kai negali padėti brangiausiam žmogui... Labai jautru, kaip ir pati tema, skaito besigydantys ir turbūt tik jie turėtų pasisakyti ar geriau apsieiti be tokių detalių. Daug netekčių čia, bet vilties besigydant reikia pirmiausiai.
Kritinių momentų buvo daug ir pas mus, gydosi toliau treti metai, jautrumo netrūksta.

Vakar pamačiau, kad žydi vyšnia po langais, visgi pavasaris jau čia. Sveikatos visoms.
Atsakyti
Laba diena. Ar yra nustatytas kaicius, kiek galima zmogui leisti chemija? Gal zinot po kiek jos jau nebegali leisti?
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2016 04 15, 21:32)
Zydryne,gal paaiskejo vyro kraujavimo priezastis?

išrašė namo jau,Hb pakilo nuo 89 iki 99 prieš išrašant,,o dabar jau 116,gal jau kaip nors išsikapstysim,jaučiasi gerai,bet liepė gulėti namie kolkas.Jie mano,kad vis tik nuo traumos čia kažkoks darinys gal buvo susidaręs ant inksto,labai tikiuosi tuo ir pasibaigs
QUOTE(Dorifore @ 2016 04 20, 15:56)
Blogėja mums ne savaitėm, o dienom sad.gif
Gydytojai jau pasakė, kad prasidėjo išėjimas. Įdėjo kateterį, kad nuolat leistų nuskausminamus. Daug miega, sunkiai kalba. Žodžiu vyksta viskas, kaip ir pasakojo. Mano, kad liko mažiau nei dvi savaitės.

Sunku skaityt,net krūtinę spaudžia,laikykis console.gif
QUOTE(jur12345 @ 2016 04 20, 21:38)
Mano teti rytoj israso is ligonines, pagaliau gris namo. Po 3 menesiu vel operuos, bet dabar turi dar atsistatyti ir priaugti svorio.

Smagu,kad jau namo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 21 balandžio 2016 - 16:45
QUOTE(Helllen @ 2016 04 20, 21:17)
Dorifore 4u.gif  kaip sunku skaityti jusu posta...Siunciu apkabinima ir geriausias mintis.

Anksciau manes klause,  kokia diagnoze seimos nariui. Rasau, nes gal ateityje kazkam reikes pasiklausti patarimo, pasidalinti patirtimi. Teciui cholangiokarcinoma. Labai reta onkologine liga su liudna prognoze. Neoperuojama. Pazistami medikai tik atsilozdavo isgirde diagnoze ir palinkedavo stiprybes. BET visa seima laikomes labai pozityviai nusiteike. Startavom su chemija. Laukiam DLV vakcinos, kol bus pagaminta . Derins gydytojai abu gydymo budus vienu metu.  Namie nuotaikos geros, tikimes issikovoti remisija. Arba galimybe operuotis. Psichologiskai tetis laikosi puikiai. Sako, as nepasiduosiu thumbup.gif

Tad noriu pasakyti, kartais pati baisiausia diagnoze suteikia jegu. Ir tikejimas ima pergale pries statistika. Bent jau kol kas.

Kur jums atlieka imunoterapija? Kuriam laikui ji bus veiksminga ir kiek mazdaug tai kainuoja? Labai renku visa info apie sia procedura, tai nepykit kad taip smulkiai klausineju.
Atsakyti
Vakar Mamytė mus paliko sad.gif
Linkiu visiems stiprybės, sveikatos ir vilties, nepraraskite jos niekada. 🌹 Džiaukitės kiekviena diena, kurią galite praleisti kartu su savo artimaisiais.
Atsakyti
Dorifore, uzuojauta verysad.gif . Viskas taip greitai ivyko, sunku suvokti....

Linkiu daugiau niekada netureti priezasties uzsukti i sia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2016 04 24, 03:31)
Linkiu visiems stiprybės, sveikatos ir vilties, nepraraskite jos niekada. 🌹 Džiaukitės kiekviena diena, kurią galite praleisti kartu su savo artimaisiais.

4u.gif
Atsakyti

Užuojauta jums console.gif
Atsakyti

Uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2016 04 24, 05:51)
Dorifore, uzuojauta  verysad.gif . Viskas taip greitai ivyko, sunku suvokti....

Linkiu daugiau niekada netureti priezasties uzsukti i sia tema  4u.gif

Užuojauta!
Gal kam ir pavyksta šią temą apleist, bet man ne. Savo mamos neturiu jau 2 m ir 3 mėn., bet paslaptingai, karts nuo karto, užsuku. Nežinau kodėl? Bet aš čia nuo 2012 m. birželio 5 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 24 balandžio 2016 - 22:11
QUOTE(Dorifore @ 2016 04 24, 04:31)

Uzuojauta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 24 balandžio 2016 - 23:11