QUOTE(Helllen @ 2016 04 08, 22:04)
Kaip gera girdėti geras naujienas Laikykitės
Oficialiai prisidedu prie jūsų būrio. Tėčiui kitą savaitę startuoja chemija.
Oficialiai prisidedu prie jūsų būrio. Tėčiui kitą savaitę startuoja chemija.
Sveika prisijungus, parašykite retsykiais kaip sekasi tėčiui., jei ne paslaptis kur jam v, kuri stadija?
QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 08, 22:10)
Mano mamai chemijos dar neskiria, del tos neuropatijos. Nors nieks iki galo jos nenustate. Siandien buvo pas savo gydytoja, tai bugtaii skysciai kaupias, nes labai istinus. Ar gali taip is niekur nieko arba nuo vaistu pradet kauptis skysciai? Ir jeigu kaupias tikrai, tai jau viskas?
Skysčiai nuo daug ko gali kauptis, širdelė gal streikuoja
QUOTE(zemec @ 2016 04 10, 12:49)
Mano vyras irgi tino, kai chemoterpija buvo. tai gavo skyscius varancius ir kali. Dabar jau 2sav po visu chemijos kursu,bet labai kyla spaudimas,nors vaistus nuo spaudimo vartoja ir labai silpna. Kas turit kokios patirties,kaip greiciau atsigauti po chemijos. Geguzes men PET tyrimas. Bus matyt,ka nuspres toliau daryti.
Mano vyrui nuo geriamos chemijos labai pradejo kilt spaudimas, plius spazmai įtartini prasidejo , visi tie kaptopriliai nieko nesuveikia, paskyre kitus irgi nieko gero, keisčiausia kad jam padeda dolmenas, ryt vel skambins savo onkologui, praeita savaite sirgo jis tai kiti nelabai nori konsultuot