QUOTE(Leonilė @ 2016 01 11, 16:42)
Kam yra dianozuotas kiaušidžių vėžys, ar tikrai į markerio pakilusius skaičiukus nereikia kreipti dėmesio?
ar cia tik gydytoja mane ramina?
Kiek skaičiau visas ankstesnes temas, tai visos teigia tą patį, liga atsinaujino nuo nežymiai kylančio markerio... o pas mane jau gerokai virš normos... tik jaučiuosi puikiai.
O ką galvoti, jei atvirkščiai?
Markeris normoje. Nekyla.
Prieš Kalėdas darytas KT. Viena gydytoja paskaitė KT atsakymą ir pasakė, kad yra kažkokia limfos sankaupa maždaug kur inkstas, bet čia nieko tokio. Kita gydytoja pasakė, kad yra kažkoks limfmazgis. Todėl iškart mane užrašė KT. Bet tai bus tik po pusmečio.
Nežinau, gal čia vienas ir tas pats.
Abiems gydytojams pasakiau, kad man skauda nugaroje, kur inkstas. Nieko neatsakė.
Bet...
Mano savijauta bloga - skauda vienoje pusėje maždaug kur inkstas. Kadangi didžiąją dienos dalį esu sėdimoj padėtyje, tai lyg susispaudžia ta vieta. Tad vakare einant miegoti būna košmaras kol susirandu patogią padėtį, kad nieko nespaustų, neskaudėtų, kad galėčiau užmigti.
Skausmas nuolatinis, kartais nueina į viršų po šonkauliais, kartais nusileidžia iki klubinio sąnario.
Rytais lyg ir būna mažesnis skausmas.
Kol kas gyvenu be nuskausminamųjų vaistų. Bet jaučiu kad neilgai pratempsiu.
Vakarais, rytais pykina. Nesuprantu nuo ko - maistą tai vieną tai kitą bandau valgyti, bet panašu, kad nuo to nepriklauso.
Jau neminėsiu, kad viduriai kietėja, dažnos problemos su šlapimo pusle.
Nežinau nei kur kreiptis, nei ką daryti.
Gydytojai remiasi skaičiais...