QUOTE(penelopsiai @ 2016 02 05, 21:20)
Ar galiu paklaust koks vezys? Mano mamai plauciu. Bet ka jus cia parasete labai viskas panasu kaip ir mano mamai. Jei po spindulines terapijos pagrejo. Gali pavaikscioti ir nebereikia labai jos saugoti. Po 10 spinduliu laukeme menesi ir siandiena gavome pirma chemija. Dar nepasakiau, kad jai diagnozuotas IV stadijos plauciu vezys su daugybiniais galvos smegenu metastazemis ir daugybiniais kaulu metastazemis. Vienu zodziu kur pazvelgsi ten yra. Ir as vistiek galvoji, kad mums pavyks pristabdyti
Atsiprasau... Dabar grizau atgal puslapius ir nematau, kad buciau atsakius jums..
Mamai pries metus diagnozuotas smulkialastis plauciu v. 4 st. Gavo 4 kursus chemijos, toliau negalejo lasint, nes labai kraujas nusilpes buvo. Gydymas buvo labai sekmingas, kuriam laikui pristabde plitima, plauciuose atrode uzsikonservaves.. O lapkriti viskas pradejo labai bloget. Siai dienai blogiausiai kaip buve: is skaudmo negali pakilt is lovos net i wc. Apie sauskelnes neleidzia net kalbet. Pleistrai nuo skausmo padeda tol kol nesusijudina nors biski.. Nuotaika siaubinga jos ( kas galetu kaltint..) ... O man sirdis plysta ja tokia matyt..
Kastuve, laikau kumstukus kaip visuomet paskutinius metus !
Viskas bus gerai!;)
Sunflower, eina sau kaip smagu! Nors nepazistu jusu , bet labai nuosirdziai dziaugiuosi!