QUOTE(dendule @ 2016 02 11, 16:35)
apie svitinima-mano pazystamai po jo atsirado dusulys. Ieskojo visur priezasciu, poto lyg kazkuris pulmonologas pasake kad kazkaip pazeidzia "kazka"kad sunkiau absorbuoja deguoni, ta prasme pavirsiu pati plauciu. Nes ieskojo ta moteris per visur kas jai pasidare dusta ir viskas. Visur viskas gerai.
Kaip jusu sveikata?
apart situ neigiamu poveikiu nuo spinduliu
? Ar tuo ir uzsibaige gydymas? Mano mama svitins dar tik 02.18 nes eiles pasirodo ten kazkas susirgo...
Man šiaip po abiejų operacijų jau viskas buvo kaip ir sunormalėję, serumo ištraukė prieš švitinimą vos vos, kai pradėjo švitinti, jau po dviejų savaičių, pradėjo didėti kiekis nežmoniškai
atsirado kažkoks didelis prakaitavimas ir karščio pylimas į galvą, kad net silpna darosi, visa bordinė pasidarau
, nudegimas turbūt ne 2laipsnio, kaip užrašė, o trečio, nes žaizdos gilios ir šlapios ir tept gali su kuo tik nori ir prieš tepiau, niekas nepadėjo
Jei reikalai nei kiek nepasitaisys, būsiu klaidą padariusi, kaip dabar galvoju, neaišku, kas dar išlys po to švitinimo
Liko herceptinas, šiaip markeris mano kaip įkaltas, trys metai vienodas, v. nerodo.Skauda antra krūtį, kiek tikrinaus echoskopu, nu sako nieko nėra, nu bet guzų guzelių
pilna.Ir gimda jau ant ribos dėl endometriozes, nors seniau viskas būdavo gerai, paliko dar sekimui, tai va pas mane naujienos ne pacios geriausios dirbt nieko nebegaliu, nes tik atsistoju, keli žingsniai ir dusulys, prakaitavimas, karštis, tuoj pasodina vėl
Va, o gydytoja, kai paklausiau, prieš švitinimą, ar nepakenks širdžiai, atsakė, kad ji garantuoja, kad ne tik kad dabar, bet ir po kelių metų, neturėsiu bėdų su tuo, kad jie saugo širdį ir atsako už tai...nežinau nežinau, bet aš netikiu tokiais sutapimais.Na bet kas buvo, to jau nepakeisi.
Na, o dėl jūsų, smagu, kad po sanatorijų nuotaikos geros ir viskas kol kas klostosi gerai, taip ir toliau, linkiu kad jums kuo greičiau užsibaigtų viskas ir su pačia geriausia pabaiga