Labas visiems, sveikiems ir nelabai.O iš kur žinot, kad patys neasistatytų?Bandėt laukti kažkiek?
Kadangi man buvo nežmoniški ir labai ilgi skausmai kaulų po taksanų chemot., tai aš rizikavau nesileisti tų vaistų, nes gyd. sakė, kad nuo jų dar būklė blogės ir labai kenkia kaulų čiulpams, nors neutrofilai buvo nulis, temperatūra pašokinėjo vieną dieną, jau buvau pasiruošus gerti išrašytus antibiotikus, bet atsilaikiau dar tą dieną, jau sekančią po truputį pradėjo savaime kilti ir po poros dienų jau galėjau vėl lašintis chemiją.Dabar, kai tą siaubą perėjau, galiu drąsiai pasakyti, kad negali būti taikomas šabloninis gydymas, kad ir pagal schemas visiems ligoniams vienodas(bet čia tik mano nuomonė)Dar šiek tiek pyktelėjau , kad gyd. nevisi sako tiesą.Man dėl švitinimo sakė, kad negali būti pašalinių kitokių išskyrus vietinį pakenkimą(oda pagrinde) bet taip nėra, t. y. ne visiems vienodai, gal kitiems ir nieko, bet man tai širdis nusirito visiškai,dusulys baisus, vos vaikštau, bijau kad jau ir neatsistos į tą vietą, kaip buvo
Kaip dabar paskaičiau literatūros dar, kad taip švitinant krūtį įp. kairę, taip gali būti.Nieko nekaltinu, tik norėtūs išgirsti tiesą, kad pats žmogus galėtum apsispręsti kartais, kaip toliau gydytis, o ne pagal šabloną, kaip minėjau, kiekvienas mes skirtingi ir dozės negali būti vienodos, kas iš to, jei aš apsigydysiu v., o mirsiu nuo širdies ar inkstų nepakankamumo ir galbūt dar greičiau
Atsiprašau už pesimizmą, bet aš turėjau daug praktikos gyvenime su tokiais dalykais, todėl labai reikia domėtis apie gydymo eigą pačiam, o ne aklai viskuo pasitikėti
Gal kuri bandėt gydytis alijošium žaizdas po spindulinės?Jei taip, tai kaip?
apie svitinima-mano pazystamai po jo atsirado dusulys. Ieskojo visur priezasciu, poto lyg kazkuris pulmonologas pasake kad kazkaip pazeidzia "kazka"kad sunkiau absorbuoja deguoni, ta prasme pavirsiu pati plauciu. Nes ieskojo ta moteris per visur kas jai pasidare dusta ir viskas. Visur viskas gerai.
? Ar tuo ir uzsibaige gydymas? Mano mama svitins dar tik 02.18 nes eiles pasirodo ten kazkas susirgo...