Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 metais (57 tema)

QUOTE(Flioksė @ 2016 02 01, 20:20)
Sveikos  4u.gif

ilgai jus skaičiau, galų gale nutariau užsiregistruoti, kad galečiau bendruati su jumis, tikiuosi priimsit

mano vyrui 3 st žarnyno vežys, tiksliau du vežiai bent taip išraše irašyta du kodai su C raide, sirgo kita liga, buvo darytos biopsijos, nieko piktybinio nerado, kol galų gale užako vienoj vietoj žarna, išoperavo, 2 men tyrimai buvo daromi (nu čia turbut rekordas) galu gale gavom išvadą tokią kokią ir rašiau, tada vel KT, kraujo tyr., markeriai ir va nuo nauju kas dvi savaites chemija, dabar kaip tik guli trečiai dozei , savijauta pakenčiama, tik nukrito neutrofilai (GRA) 1.4 net nenorejo guldyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif , (tipo buvo duotas lapelis, kur parašyta sekti, kad jie nenukristų iki 1.5), nu bet tai kas iš to kad sekam??? šiaip ne taip pagulde, dabar lašina, tai va noriu paklausti kas visa tai perėję, kas tuos neutrofilus, čia kaip suprantu leukocitu dalis ? turi žmogui pakelti, gi pats sau nesidarai tu kraujo tyrimu kasdien, o ir matyt per dvi savaites nespėja oraganizmas atsistatyt  g.gif beto velgi pilna visur pirrašyta kad su chemija nepatartina jokie papildai , plius jei jau negyuldo chemijai turbut negerai kai ji nutruksta t.y. ne kas dvi savaites o gaunasi ilgesni tarpai?

atsiprašau, jei neaiškiai surašiau, gal čia jau buvo apie tai diskutuota, bet neradau aš  cool.gif

neutrofilams atstatyti yra leidžiamų vaistų, vadinasi filgrastim, neupogen.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2016 02 01, 21:53)
neutrofilams atstatyti yra leidžiamų vaistų, vadinasi filgrastim, neupogen.

tai tikiu, kad yra, bet pakliuvom į tokią absurdišką situaciją, kad neguldo dėl per žemo rodiklio, tipo jau prieš važiuojant per šeimos gyd. reikia susitvarkyt, kai šeimos ramia galva pasake kad tuos leukocitus onko pakelia, aplamai nesitikėjau, kad jie taip staiga kris, o vyras iš vis laikės nuomonės, kad niekas ten i tyrimus neisgilina, dabar bandysiu paruošti kokiu nors stirpinančiu maistų , gal pades...
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 02 02, 08:20)
tai tikiu, kad yra, bet pakliuvom į tokią absurdišką situaciją, kad neguldo dėl per žemo rodiklio, tipo jau prieš važiuojant per šeimos gyd.  reikia susitvarkyt, kai šeimos ramia galva pasake kad tuos leukocitus onko pakelia, aplamai nesitikėjau, kad jie taip staiga kris, o vyras iš vis laikės nuomonės, kad niekas ten i tyrimus neisgilina, dabar bandysiu paruošti kokiu nors stirpinančiu maistų , gal pades...

Maistas nepades neurofinams pakelti, reik leidziamu vaistu. Siaip mano mamai juos paskyre gydytoja kur chemija skiria. Krauja butina sekti. Bent mama pries kiekviena chemija daros kraujo tyrimus, jei kas negerai pirma atstato krauja ir tik tada leidzia chemija.
Atsakyti
Bet prisiskaičiau kad daug kam padeda pvz žiedadulkes su medum, arba toks mišinukas iš spanguoliu, medaus ir t.t. ? Nebandė Jūsų mama tokius vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 02 02, 08:27)
Bet prisiskaičiau kad daug kam padeda pvz žiedadulkes su medum, arba toks mišinukas iš spanguoliu, medaus ir t.t. ? Nebandė Jūsų mama tokius vartoti?

Tikrai ne, neurofinus bent mamai atstato leidziami vaistai. Juk reikia greitai atstatyti o ne laukti.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 02 02, 09:41)
Tikrai ne, neurofinus bent mamai atstato leidziami vaistai. Juk reikia greitai atstatyti o ne laukti.

o kuris gydytojas juos skiria? Onko? KUr jūsų mama gydosi, mano vyras tai kauno klinikose
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 02, 08:48)
o kuris gydytojas juos skiria? Onko? KUr jūsų mama gydosi, mano vyras tai kauno klinikose

Klinikose, taip onko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip vertinat? Atrodo tai kai stebuklas.

https://www.youtube....h?v=aQ44HnzknN8
Atsakyti
Mano vyrui irgi skiria neupogena po chemijos neutrofilams pakelti. Juos is karto israso ir pilnai kompensuojami jie. Fliokse, paklauskite apie tai gydanciu chemiku.
Atsakyti
Ir man pries kiekvieno chemoterapijos kurso skyrdavo Filgrastima. As bandydavau kelt leukocitus ir neutrofilus maisto pagalba, bet tai visiskai nesuveikdavo.
Atsakyti
Patarkite prasau:

penktadieni mamai prades spinduliuote D.krutinei (po operacijos) gal turite patarimu kaip jai pasiruosti kad odos nenudengti? ar kazka panasaus?
aciu uz visus patarimus! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2016 02 02, 16:19)
Patarkite prasau:

penktadieni mamai prades spinduliuote D.krutinei (po operacijos) gal turite patarimu kaip  jai pasiruosti kad odos nenudengti? ar kazka panasaus?
aciu uz visus patarimus! 4u.gif  4u.gif

Pirmiausiai prie odos tik naturali medziaga!
Atsakyti